Gezond van binnen en buiten!

Droogvoer

 

Het is misschien ook al opgevallen dat we niet erg enthousiast raken van het merendeel aan merken droogvoer. Toch wilden we wel een droge brok erbij zetten om het toch iets makkelijker te maken voor de bengel als de nieuwe dienaren nog eventjes moeten wennen aan het voerritme. 

We hebben lang geleden al gekozen voor Prins, waar we inmiddels ook samenwerkingspartner van zijn. Onze promotie hoeven ze niet, ze kunnen het heel goed zelf. Wij verkondigen alleen waarom wij ervoor hebben gekozen.

Ook hebben wij Skogens (lam&rijst) voor de bengels staan, 2 merken, voor ieder wat wils. 

****

 

Waarom wij (voornamelijk) Prins hebben gekozen?

Het is 100% natuurlijk

Ze gebruiken geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en werken alleen met ingrediënten van hoge kwaliteit, afkomstig van betrouwbare partners.

Ze zijn duurzaam

Ze maken graag verantwoorde keuzes voor het welzijn van mens en dier, gaan op een respectvolle manier om met onze omgeving en staan voor een verantwoorde en duurzame levenswijze.

Een heel belangrijke voor ons persoonlijk: proefdiervrij!

Ze maken geen gebruik van proefdieren. Om een optimale kwaliteit van de voedingen te garanderen doen ze eventuele onderzoeken bij de consument thuis.

Wij voeren de VitalCare Adult Fit, waarom?

Het is een krokante voeding voor actieve volwassen katten. Het levert voldoende energie voor actieve katten en houdt ze in topconditie. De met zorg geselecteerde ingrediënten dragen bij aan een glanzende vacht en helpen de urinewegen gezond te houden.

-Zalmolie is rijk aan omega 3-vetzuren en ondersteunt een gezonde en glanzende vacht

-Bevat een verhoogd vetgehalte om aan de behoefte van actieve katten te voldoen

-Eiwitten zorgen voor de groei en het behoud van spiermassa en een goede spierconditie

En we voeren de Vitalcare Multicat, waarom?

Ook dit is een krokante voeding voor volwassen gezinskatten. En ook deze brok ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan een glanzende vacht en een gezond milieu in de blaas. Door de verschillende brokvormpjes ideaal voor een huishouden met meerdere katten, ieder zo zijn voorkeur.

-Vitaminen en mineralen zoals vitamine D, zink en selenium ondersteunen het immuunsysteem

-Zalmolie is rijk aan omega 3-vetzuren en ondersteunt een gezonde en glanzende vacht

 

 

Waarom Skogens Petfood?

2 woorden: No nonsense. 

Gewoon natuurlijke diervoeding.

Waarom de Lam&rijst?

Door zijn lichte verteerbaarheid is het uitermate geschikt voor katten met een gevoelige spijsvertering. Het is een smakelijk, volledig diervoeder voor volwassen katten. Plus dat het een grotere brok is die weer heel goed voor de afwisseling is, het gebit wordt goed benut. Een brok zonder kip of gevogelte is ook een belangrijke vinden wij.

Ze doen niet aan mooie reclame of wervende teksten op de verpakking.

No nonsense dus.