Gezond van binnen en buiten!

Droogvoer

 

Het is misschien ook al opgevallen dat we niet erg enthousiast raken van het merendeel aan merken droogvoer. Toch wilden we wel een droge brok erbij zetten om het toch iets makkelijker te maken voor de bengel als de nieuwe dienaren nog eventjes moeten wennen aan het voerritme. 

****

Waarom wij (voornamelijk) Prins hebben gekozen?

Het is 100% natuurlijk

Ze gebruiken geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en werken alleen met ingrediënten van hoge kwaliteit, afkomstig van betrouwbare partners.

Ze zijn duurzaam

Ze maken graag verantwoorde keuzes voor het welzijn van mens en dier, gaan op een respectvolle manier om met onze omgeving en staan voor een verantwoorde en duurzame levenswijze.

Een heel belangrijke voor ons persoonlijk: proefdiervrij!

Ze maken geen gebruik van proefdieren. Om een optimale kwaliteit van de voedingen te garanderen doen ze eventuele onderzoeken bij de consument thuis.

Wij voeren de VitalCare Adult Fit, waarom?

Het is een krokante voeding voor actieve volwassen katten. Het levert voldoende energie voor actieve katten en houdt ze in topconditie. De met zorg geselecteerde ingrediënten dragen bij aan een glanzende vacht en helpen de urinewegen gezond te houden.

-Zalmolie is rijk aan omega 3-vetzuren en ondersteunt een gezonde en glanzende vacht

-Bevat een verhoogd vetgehalte om aan de behoefte van actieve katten te voldoen

-Eiwitten zorgen voor de groei en het behoud van spiermassa en een goede spierconditie