Lily of the Valley av Durathror

*Lily (Lillebil) blijft bij ons wonen.

 

Lily of the Valley, NFO n 09 22 s (zwart, tabby, gemarmerd, wit, zilver, mackerel), is geboren op 21 juli 2017 om 07.24 uur met een gewicht van 120 gram.

Op de foto's hier direct onder is ze 9 dagen oud en weegt ze 263 gram.

 

De kleinste van het stel, Lily of the Valley. Zo'n schattig meisje met een goed ontwikkeld stem niveau, ze laat graag van zich horen! 3 weken en ook een mooi gewicht van 486 gram.

 

Lily of the Valley, 5 weken en 680 gram. Een heerlijk schattig maar ook pittig meisje.

 

Ons blijvertje Lily of the Valley, dik 7 weken en keurig op gewicht maar wel de lichtste van de 4: 935 gram. Wat een poppetje , maar wel een stoer poppetje. 

 

Lily of the Valley, 9 weken. Met haar gewicht van 1,230 kg ligt ze keurig op schema. Kijkend naar haar toch forse pootjes en de fluffy vacht denken we dat ze zal uitgroeien tot een prachtige Noorse dame. 

 

Lily of the Valley, 11 weken en 1,510 kg. Een knuffel die ook heel best weet wat ze zelf kan. Ze is haantje de voorste! Zeker als het etenstijd is. Ze is een echte bosbengel die ook graag ons gezelschap opzoekt.

 

Lily of the Valley, 13 weken en 1,790 kg. Ze groeit gestaag en dat doet haar vacht ook, wat krijgt ze al een mooie kraag. We zijn erg benieuwd hoe zij verder zal uitgroeien.