Søren Sisselssøn av Durathror

 

Daar ben je dan om 17:27 uur, de laatst geborene. We voelden al dat Sissel nog niet leeg was maar ze was ook heel moe. Søren was de enige die in de stuit houding is geboren, nog even anders dan de anderen met een geboorte gewicht van 119 gram. Wat een mooi mannetje, NFO es 09 23, crème tabby mackerel silver white (crème gestreept zilver met wit), flink qua bouw ook. En de rustigste van de 7! Een echt kind van zijn vader: een lief doetje. Hij kan zo mooi de boel observeren, ene voorpootje over de ander geslagen. Lekker liggen bij mama Sissel. Zo'n relaxed mannetje dat mama hem zelfs af en toe als kussentje gebruikt. Dat vindt Søren dikke prima, zolang hij maar lekker mag blijven liggen en knuffel met mama.

 

Jaaa, daar komt Søren, kom maar gauw lieverd!

 

Søren, 1 week,190 gram :

 

Søren, 2 weken, 293 gram:

 

Søren, 3 weken, 402 gram

 

Søren, 3,5e week. Hoe zen kun je zijn.....

 

6-6-2022: Nou, zen is Søren nog steeds maar wel meer stoer dan zen inmiddels, hahaha. Wat een baasje! Heel lief, zacht, beetje sullig met die enorme poten maar daarna gaat meneer los: racen, stoer doen, lekker eigenwijs zijn. Ja, ook dat is Søren. Søren gaat binnenkort zijn aanstaande personeel ontmoeten. Plus het leuke nieuws dat hij naar alle waarschijnlijkheid t.z.t. samen met de zoon van Carly (cattery Kjama) en onze Kjell, Icarus, gaat verhuizen. Twee mooie en stoere boys! Søren is de zwaartse van de 7 dwergjes met zijn 1.025 kg. Hij is nu 7 weken en in 1 week was hij 176 gram gegroeid.

 

En we maken een sprong in de tijd want inmiddels is mooie rood met witte jongen Søren al weer dik 14 weken geweest! Zoveel foto's gemaakt maar met 7 dwergjes is het nog een hele kunst om ze individueel voor de camera te krijgen, ze bemoeien zich continu met elkaar maar komen ook direct naar je toe. Lief maar voor een foto hopeloos. Søren is samen met de zoon van Kjeel, Icarus, verhuisd op de leeftijd van bijna 18 weken en deze knapperd woog toen 2,740 kg.