En dan wordt het stiller in huis want de lieverds zijn verhuisd naar hun eigen paleizen met dienaren. Zorgvuldig uitgezochtte, dat dan weer wel. We zijn super blij met ze! Vanaf nu de foto's van hun belevenissen:

 

Charlotte av Durathror (nu Sansa)

Sansa is bij onze Sigvar gaan wonen, samen met Jænis. Wat ontzettend fijn! Op deze pagina zullen we ook de gezamelijke foto's dan ook laten zien (op deze pagina want tja, ze is wel 1 dag ouder hahaha).

*Net als bij haar Durathror broers heeft Sansa ook een eigen pagina onder het tabblad 'shows'.

 

Foto's vanaf de verhuizing, de eerste nog als kleine kitten zodat mooi het groei proces vergeleken kan worden:

En dan ben je als echte prinses alweer 1 jaar jong!

 

De gezamelijke foto's!

 

Josephine av Durathror (nu Evi)

Evi is samen Jaana verhuisd. Twee lieve tuttebolletjes, de 1 wat stoerder dan de ander en daardoor elkaar perfect aanvullend. Ze wonen nu in een fijn gezin met een mensen broer en mensen zus. *Op deze pagina de gezamelijke foto's want Josephine is net even iets ouder.

 

Foto's vanaf de verhuizing, de eerste nog als kleine kitten zodat mooi het groei proces vergeleken kan worden:

 

Samen! (de eerste foto is nog van bij ons)

 

Christopher av Durathror & Jonathan av Durathror (Søren, Icarus, Brandr en Ymir soms ook op de foto)

Deze 3 heren zijn samen verhuisd. Brandr heeft de andere 2 laten wachten maar eindelijk was het dan zover. Alle 3 zijn ze gaan wonen bij onze Søren en Icarus. Hoe zo'n fantastisch jongens huishouden wil je hebben!!! Het gemakkelijkste is dan ook om al deze heren in 1 kolom weer te geven, uitzonderingen daargelaten.

 

Foto's vanaf de verhuizing, de eerste nog als kleine kitten zodat mooi het groei proces vergeleken kan worden:

 

november 2023: de jongens!!!

 

september 2023

 

maart 2023

 

 

 

Foto's vanaf de geboorte:

2-10-2022, bijna 3 weken. De tijd gaat al weer veel te snel maar hun ontwikkeling is weer zo ontzettend mooi om te zien.

 

De oogjes gaan al open, wat een mooi tabby bundeltje!

 

Voor Ivy kwam de bevallingshulp uit onverwachte hoek: Signe! De laatste van de 7 dwergjes die nog moest verhuizen een week anderhalve week later. Natuurlijk zaten er voordelen aan: Signe mocht drinken. Dat is erg fijn want het helpt bij de weeën, ieder zo haar voordeel zullen we maar zeggen. Later heeft Signe bij de hooman-mama op schoot gezeten en toegekeken, wat machtig om te zien. Ook vanaf het dakje van de bevallings sturdi sloeg ze het gade. Hoe mooi!

 

Samen slapen, zo gezellig en vertrouwd. Ivy geeft wel aan als het zover is, het enige wat ons staat te doen is er voor haar zijn.

 

Mega zwanger, mega buik. Ivy waggelde erover. Maar ja, dat deed Ivy al vaker bij een zwangerschap dus het vooruitzicht van 6 kittens zagen wij niet aankomen. Wel had ze het dit keer gewoon ook gehad. Klaar! Nu baby's!

 

Int.CH Alfrodull's Muireal (Ivy) x CH Cio Cio San's Siv Toshe (Jari)

 

Nog niet eerder bij deze combinatie: op 14-9-2022 zijn er 6 kittens geboren! Prachtige (brown) black tabby (silver) (white) blotched kindertjes!

Hun stamboom is:

https://pawpeds.com/db/?a=p&v=fi&ids=3:1309734;2:1332917&g=4&p=nfo&date=iso&o=ajgrep

Wederom geeft deze combinatie een mooi laag inteelt percentage van 2,71% en 9,90% polaris. 

 

Wij zijn erg 'verslaafd' aan deze combinatie en hebben dan ook gekozen dat 2 poesjes mogen blijven om de lijnen uit deze combinatie voort te zetten: Pernille en Penelope. Dit is de laatste keer dat deze verparing heeft plaats gevonden, kater Jari gaat met pensioen.

 

mama Ivy

 

Eer wie ook eer toekomt: op onderstaande foto papa Jari