2-10-2022, bijna 3 weken. De tijd gaat al weer veel te snel maar hun ontwikkeling is weer zo ontzettend mooi om te zien.

 

De oogjes gaan al open, wat een mooi tabby bundeltje!

 

Voor Ivy kwam de bevallingshulp uit onverwachte hoek: Signe! De laatste van de 7 dwergjes die nog moest verhuizen een week anderhalve week later. Natuurlijk zaten er voordelen aan: Signe mocht drinken. Dat is erg fijn want het helpt bij de weeën, ieder zo haar voordeel zullen we maar zeggen. Later heeft Signe bij de hooman-mama op schoot gezeten en toegekeken, wat machtig om te zien. Ook vanaf het dakje van de bevallings sturdi sloeg ze het gade. Hoe mooi!

 

Samen slapen, zo gezellig en vertrouwd. Ivy geeft wel aan als het zover is, het enige wat ons staat te doen is er voor haar zijn.

 

Mega zwanger, mega buik. Ivy waggelde erover. Maar ja, dat deed Ivy al vaker bij een zwangerschap dus het vooruitzicht van 6 kittens zagen wij niet aankomen. Wel had ze het dit keer gewoon ook gehad. Klaar! Nu baby's!

 

Int.CH Alfrodull's Muireal (Ivy) x CH Cio Cio San's Siv Toshe (Jari)

 

Nog niet eerder bij deze combinatie: op 14-9-2022 zijn er 6 kittens geboren! Prachtige (brown) black tabby (silver) (white) blotched kindertjes!

Hun stamboom is:

https://pawpeds.com/db/?a=p&v=fi&ids=3:1309734;2:1332917&g=4&p=nfo&date=iso&o=ajgrep

Wederom geeft deze combinatie een mooi laag inteelt percentage van 2,71% en 9,90% polaris. 

 

Wij zijn erg 'verslaafd' aan deze combinatie en hebben dan ook gekozen dat 2 poesjes mogen blijven om de lijnen uit deze combinatie voort te zetten: Pernille en Penelope. Dit is de laatste keer dat deze verparing heeft plaats gevonden, kater Jari gaat met pensioen.

 

mama Ivy

 

Eer wie ook eer toekomt: op onderstaande foto papa Jari