Lova

vakre Lova av Durathror

status: besproken 

En als verrassing, als afsluiter, daar was vakre Lova! Welkom mooi meisje! Om 11:40 uur geboren, geheel des Lindis om wat later nog een kindje te baren. Ik had al wel gevoeld dat ze nog niet leeg was en dan is het met Lindis dus gewoon afwachten. Maar daar was ze, een prachtig brown black tabby blotched white poesje. Met een heel schattig klein streepje wit op de linkerkant van haar neusje. Vakre Lova haar naam is in dezelfde trant als haar zus, Lova betekent in het Noors 'belofte'. Krachtig&Belofte: hoe mooi kan het!

 

14-12-2022, 7 weken: oei, wat ben je mooi!

 

Dre meisjes weten wat ze willen: aanhankelijk zijn en meer van de wereld zien. Alweer 3 weken en 426 gram. Lieve Lova.Wat minder goede foto's qua belichting maar het was dan ook al wat later op de avond. De vakre 5 mochten opblijven omdat we mama Lindis aan het afwennen waren van het in de kattenkamer zijn met haar kindertjes. Het was tijd want de vakre kids wilden meer van de wereld zien. 

 

1 week jong, 250 gram

Prachtig hoe haar tekening zichtbaar wordt en haar oogjes ook al wat open gaan.

 

Net geboren en heel anders dan haar black tabby broers maar voor de zekerheid eventjes een bandje om, Lindis houdt tenslotte van verrassingen. Welkom knappe Lova!