Sissel's Kjærlighet av Durathror 

*Sissel blijft bij ons wonen. Met veel plezier gaan we haar ontwikkeling volgen en hopelijk dat zij later ook eigen kittens gaat krijgen bij ons in de cattery.

 

Sissel is als eerste geboren. Ik keek om 01:00 uur nog bij Floortje en die was nog rustig en ben ik naast haar weer gaan slapen. Tot ik rond 02:00 uur wakker werd door een kitten schreeuw. De eerste was geboren in alle stilte en te zien aan de schoonmaakbeurt die de kleine meid al had ondergaan zal ze rond 01:45 uur geboren zijn. Sissel woog bij haar geboorte 102 gram. Een kopietje van mama qua tekening.

Sissel is NFO fs 09 22 (zwart schildpad zilver wit gemarmerd) 

 

*** Sissel is de vertolkster van de Noorse versie van de titelsong Only Love behorende bij de serie gemaakt over het boek Mistral's Daughter geschreven door Judith Krantz. In het Noors heette het lied Kjærlighet.***

 

 

25-4-2020: 3 wekenjong, wat lijkt Sissel toch veel op haar mama qua kleur en tekening. Op dit moment is ze nog heel rustig maar haar koppie laat al wel een lekker eigenwijs karaktertje zien. Ze kruipt lekker met haar zus en broers door de bak want ze beginnen nu echt leuk op elkaar te reageren. De judo worp hebben we haar al meerdere malen bij een broertje zien toepassen. Langzaamaan begint hun wereld groter te worden maar voor nu is het eventjes spelen en dan weer drinken bij mama en samen in slaap vallen. Sissel heeft een prachtig gewicht van 418 gram.

9-5-2020: Alweer 5 weken jong! Het gaat nu al te snel maar wat is het tegelijk ook heerlijk om de 7 zien te ontwikkelen. Met de dag veranderen. De spreekwoordelijke knoop is dus doorgehakt: Sissel blijft bij ons en zal wanneer de tijd daar is de lijnen verder vertegenwoordigen. Ze is gek op het Bibi vlees want ja, sinds een week eten ze al zelf. Al grommend en smakkend eet ze dan, Sissel weegt op dit moment 645 gram. 

23-5-2020: De tijd gaat weer veel te snel, 7 weken alweer. Sissel komt heerlijk zelfverzekerd over, eet goed, speelt heerlijk en is super aanhankelijk. Echt genieten! Sissel weegt 816 gram.

6-6-2020: oké, nu gaat het echt te snel, ze groeien hard en zijn alweer 9 weken. Sissel weegt 1,090 kg op dit moment en is een heerlijk zelfverzekerde en lieve Noorse meid. Ze is heerlijk aanhankelijk en soms is het net of kittens weten waar ze later gaan wonen en wie hun dienaren zullen zijn. Sissel kan dan je ook echt aankijken terwijl ze naast je komt zitten of haar moeder negeren die nog wel eens gromt bij het eten, zo van: ik blijf. Aangezien de 7-ling lekker actief is, kiezen we deze keer voor actie foto's genomen tijdens en door kitten bezoek maar ook de dagelijkse bezigheden. Uit de vele foto's hebben we 10 gekozen.

20-6-2020: week 11, jemig wat val ik in herhaling maar wat gaat het nu snel. Sissel ontwikkeld zich als een heerlijk aanhankelijk meisje. Ze komt graag je aandacht opzoeken. Qua groei wisselt ze met de week met haar zus Nana: komt de 1 fors aan, groeit de ander gewoon. Grappig. Sissel weegt nu 1,270 kg.

11-7-2020 is ook Sissel 14 weken. Met een keurig gewicht van 1,700 kg. De laatste week had ze wat last van de 2e enting, ze was een beetje rustiger. Het is ook niet niks. Ons lieve feeërieke meisje, we zijn zo blij dat jij blijft. Lief en aanhankelijk maar je laat je zeker weten niet ondersneeuwen door een wat pittiger type. Even aantikken voor aandacht, naast je komen zitten om samen wat op de tv te bekijken...echt genieten met jou. En we hebben zin in de toekomst en zijn heel benieuwd hoe je je verder ontwikkelt.

Lief meisje.