Julien Mistral av Durathror 

*Julien Mistral gaat samen met Cosma's Only Love verhuizen naar Tremelo in Belgie.

 

Julien is als tweede geboren, een mooie rode jongen. Hij is om 02:24 uur geboren en woog 103 gram.

Julien is NFO ds 09 22 (rood wit zilver gemarmerd) 

 

***Julien Mistral is de manlijke hoofdrolspeler in het boek Mistral's Daughter. In het boek komt het Joodse kunstenaarsmodel Maggy Lunel naar Parijs en poseert voor de kunstenaar Julien. Hij beloofd Maggy een portret maar nadat hij een contract heeft getekend met de kunsthandelaar Adrien Avigdor wordt dat portret verkocht. Maggy kan niet anders dan hem verlaten. Julien realiseert zich dat hij zijn muze kwijt is en verhuist met zijn zaakwaarneemster Kate Browning naar de Provence alwaar zij ook trouwen.***

 

 

25-4-2020: 3 weekjes jong, Julien is nog steeds de grootste van de 3 rode broers. Hij weegt een mooie 440 gram. Op dit moment zijn de 3 rode broers rustiger dan de donkere broers maar dat zal vast nog wel veranderen. Julien kan nu op zo'n heerlijk kalme manier naar je kijken, kruipt ook niet heel snel. Hij neemt zijn tijd en vindt het heerlijk om op zijn buikje gekriebeld te worden. Hij heeft een prachtige tekening in zijn vacht, mooie strepen over zijn achterwerk. Ook hij heeft net als Perry zilver in zijn staart. Ik ben erg benieuwd hoe mooi dat er later uit zal zien.

9-5-2020: Ons mooie beertje Julien. Lief en aanhankelijk, hij komt ook direct bij je als we in de kitten speelplaats erbij komen zitten. Nu zijn ze alle 7 heel mens gericht maar Julien heeft ook nog zo'n schattig rood beertje uitstraling. Hij laat het eten zich ook goed smaken en weegt op dit moment 656 gram.

23-5-2020: Ons lieve beertje Julien, wat een heerlijk knuffeltje. wederom ook heerlijk evenwichtig, vol vertrouwen stapt hij hier door de ruimte heen. Klimt inmiddels ook volleerd boomstammen omhoog in de ren. Julien weegt op de leeftijd van 7 weken 930 gram.

6-6-2020: Het beertje, het charmeurtje Julien weegt op dit moment 1,210 kg. Hij heeft een mooie bouw wat een heerlijk grote Noorse jongeman voorspelt. Ook Julien heeft zijn spin-motortje al snel aan staan als je hem kriebelt of soms al als je naar hem kijkt. Alle kittens zijn aanhankelijk en mooi maar als we Julien met zijn gezellige wollige billetjes zien rond huppelen en stoere acties zien uithalen kun je niet anders dan glimlachen. Ook van Julien deze keer dagelijks leven en bezoek foto's want ze hebben het veel te druk om echt te poseren. En een foto met broer Cosma samen, ze zaten zo schattig op de krabton en gaan t.z.t. ook samen verhuizen.

20-6-2020: het mooie rode beertje begint wat in verhouding te komen. Ook hij begint een beetje in de slungel fase te komen qua lijfje. Ze eten en spelen allemaal met elkaar en ook Julien zoekt graag onze aandacht. Je zou kunnen denken dat ze het daar te druk voor hebben maar nee hoor, er is altijd tijd voor een knuffel. Julien weegt op dit moment 1,590 kg.

11-7-2020: 14 weken jong zijn de 7 ling en Julien groeit en speelt zoals we niet anders zouden verwachten. Een heerlijk lief boefje die op dat moment 2,130 kg woog. Julien en Cosma blijven wat langer bij ons omdat ze naar België verhuizen en dat is voor ons geen straf en zeker voor Sissel ook erg leuk. Zo gaan zij met z'n drietjes de beginselen van kattenkwaad uithalen de 3 ling, Caspian, Cedrik en Caspar, wel bijbrengen.... Ook al realiseren we ons dat ook Julian ooit verhuisd, we gaan nog lekker van de verlengde tijd genieten. Of niet dan, lief rood knuffel beertje!

Op 2-8-2020 woonde Julien nog lekker bij ons. Daarom konden we nog een fotoshoot doen met 17 weken. Julien vermaakt zich nog super best met de rest van de bengels, hij is tenslotte ook niet anders gewend. Julien spint als een grote en is super aanhankelijk. Hij woog op 1-8-2020 2,810 kg (met 15 weken woog hij 2,440 kg, met 16 weken woog hij 2,580 kg). Tot de verhuizing gaan we nog lekker verder met genieten van hem, en zijn broer!