Sweet cuppycake av Durathror

*status: beloofd

 

En als laatste werd op 29-6-2021 om 15:26 uur geboren, een heel mooi mannetje. Daar was cuppycake! Oh, wat gaat dit een mooi mannetje worden, is het al zelfs. Hij had een geboorte gewicht van 101 gram en is een black tabby blotched (NFO n 22). En ook weer zo'n beleefd mannetje, lief en rustig maar hij had wel zijn geboorte gewicht na een week verdubbeld. Niet ruimschoots maar wel verdubbeld. Ik ben zo ontzettend benieuwd hoe hij zich ook ontwikkeld. Eigenlijk naar alle 4, deze prachtige kittens!

 

6-7-2021: Cuppycake, cuppycake, jij zoet mannetje. Hij woog op de leeftijd van 1 week een keurige 206 gram. Hij is de lichtste van de 4, op dit moment. Maar dat zal vast niet lang meer duren. Zijn bruin tonen in zijn vacht komen ook steeds mooier door.

 

20-7-2021: 3 weken jong en het gaat toch lekker! Cuppycake is een heel nieuwsgierig mannetje en wat een knapperd! Hij heeft op dit moment een keurig gewicht van 444 gram. We gaan nog leuke dingen meemaken met dit ondernemende bengeltje, hij heeft er zin in!

 

Bij mama met elkaar blijft toch het beste!

 

Zucht....wat een charmeur

 

Te! Schattig! Ben! Jij!

 

5 weken jonge bengel!

 

Ik ben al 6 weken en ik ben heel stoer!

 

Lekker eigenwijze lefgozer, dat is Cuppycake!

 

augustus 2021: sssttt.....slapende kitten in de ren

 

En dan ben je 7 weken en eet gewoon samen met oom Balthasar en ome Leifr je vlees. Niet onder de indruk, gewoon etenstijd!

 

24-8-2021, Cuppycake de gangmaker is al weer 8 weken jong en weegt een super gewicht van 1140 kg en dat maakt het lichtste kitten ineens de zwaarste. Hij loopt op dit moment een stuk voor maar ja, het eten is ook zo lekker!

 

"wat durf ik al hoog he"

 

De tijd gaat te snel! Alweer dik 9 weken stoerheid op de trap!

 

Bijna 10 weken, dit gaat te snel! 

 

Zomaar even wat foto's op een zondag middag als je 10 1/2e week jong bent:

Met mama...

 

Alweer dik 13 weken en je weegt een prachtige 2,020 kg. Lieve, boevige hartenbreker. Inmiddels de 2e enting gehad en de chip. We genieten nog lekker van elkaar.

 

Knuffelkont

 

......14 weken....wat een heerlijke stoere bengel! (incl. flitsoogjes)