Ivy's kjære (kjære betekend lieve) kittens:

 

 

kjære Baldr av Durathror 

(Baldr is de god van het schone en het goede)

Baldr zullen we nog geregeld tegen komen en knuffelen op shows, heel fijn. Hij doet het ook super op show. Hij is zo heerlijk relaxed en sleept dan ook de 1 naar de andere punt of nominatie binnen.

 

Baldr in de sneeuw! Hoe leuk is dat!:

 

Show foto's van kjære Baldr:

 

'All in the family'..... mooie kjære Baldr samen met oom Alfrodull's Dougal, broer van mama Ivy, op de bank (foto van M.Stroom):

 

kjære Lillemor av Durathror

(Lillemor betekent lelie, bloem)

Onze Lillemor heeft een Durathror broertje gekregen! Perry Kilkuller av Durathror uit het nest van Alfrodull's Floortje is bij haar komen wonen. Samen met de mini hooman hebben deze 3 eenheid de grootste lol! Heerlijk om zijdelings mee te mogen blijven genieten! Bij de pagina van Perry ook de gezamelijke foto's. 

 

kjære Lillith av Durathror

(Lillith was een vrouwelijke stormdemoon uit het Hebreeuws)

kjære Lillith heeft sinds 13-8-19 gezelschap gekregen van mooie Kiki, van cattery Kjama. En onze Ivy's tre Caspar av Durathror (Storm) is bij haar komen wonen in 2020!

 

juni 2021: die blik....

 

Mooie Lillith (Lilly), alweer 3 jaar:

 

Mooie Lillith (Lilly) samen met Caspar (Storm) en soms Kiki erbij op de foto. Meer foto's van Lillith en Caspar samen op de pagina van Caspar:

 

* De 4-ling van mama Ivy, Int.CHAlfrodull's Muireal en Jari, CH Cio Cio San's Siv Toshe, zijn geboren op 28-07-2018.

Wat een mooie kindertjes weer! Ivy wilde haar weeën opvangen bij de rest van de groep, het liefst heel dicht bij de kittens van vakre Lindis. Pas een 3 kwartier voordat de eerste werd geboren stapte ze zelf de kraamdoos in. In een 2 uur tijd kwam de 4-ling.

Kortom; een bevalling uit het boekje. Allen zijn zo te zien gezond, ze hadden na een week hun geboorte gewicht verdubbelt, mama herstelde wonderwel snel...wat wil je nog meer. Genieten dus!

 

https://pawpeds.com/db/?a=p&v=fi&ids=3:1309734;2:1332917&g=4&p=nfo&date=iso&o=ajgrep

 

Tap door op de naam van de kitten voor het hele verhaal en de foto's van geboorte af aan.

Voor de foto's en de verhalen van kjære Leifr kun je kijken op zijn eigen pagina's, aangezien hij bij ons is blijven wonen.

 

 

Gezamelijke foto's van de knappe kindertjes: