vakre Blåbær av Durathror

Vakre Lindis haar 3e kind, haar 2e zoon Blåbær. Blauw tabby zilver gemarmerd, NFO as 22. Geboren om 17:30 uur. Ja ja, Lindis liet ons een paar uur wachten. In alle rust lag ze te genieten van haar eerste 2 geborenen dus geen paniek bij ons. Lindis had en heeft het volledig onder controle. Blåbær had een geboorte gewicht van 111 gram. 

*Blåbær: blauwe bes.

*hij gaat samen met zijn blauwe zus verhuizen naar Nicolette en Peter in Oosterhout.

 

 

Mooie blauwe zoon, Blåbær. Alweer 1 week bij ons. Het wordt haast eentoning te vermelden maar ook hij groeit zo mooi gelijkmatig. Hij woog op deze leeftijd 218 gram en had zijn geboorte gewicht bijna verdubbeld.

 

22-11-2020: Blåbær groeit lekker door, heeft zijn oogjes geopend en is lief. Gewoon lief. Wat een prachtige kindertjes en wat leuk 2 van die blauwe kids. Hij heeft op de leeftijd van 2 weken een prachtig gewicht van 324 gram. De oogjes zijn mooi open en kijken al zo wijs de wereld in, ook al is die wereld nog niet groter dan de kraambak. En ach, echt heel duidelijk zien ze toch nog niet maar toch, mooi heldere kijkertjes.

 

10-12-2020: Gemoedelijk, zachtaardig, misschien een lief sulletje van een dikke 4 weken leeftijd. Ja dat slaat allemaal op Blåbær. De grootste van de 3 broers vindt het allemaal wel best. Lekker slapen met zusje, af en toe meespelen met de broers, vlees is ook wel lekker...ja hij doet het heerlijk. Zijn mooie koppie kan zo verbaasd kijken maar ook stoer tegelijk. Hij laat vast nog wel meer van zijn karakter blijken de komende tijd nu ze meer ruimte hebben gekregen in de kittenren.  Op 9-12-2020 woog Blåbær 570 gram.

 

Hoe bedoel je, eigenwijs koppie....

 

21-12-2020: Lekker beertje, blauw beertje Blåbær. Wat een schatje. Hij doet me sterk denken aan Balthasar en Leifr. Dezelfde vader dus dat is niet zo gek. Ze hebben alle 3 het gemoedelijke en zachtaardige van hun vader. Niet dat de anderen dat niet hebben maar omdat Blåbær in dezelfde kleur stroming zit kijk ik er een iets hetzelfde naar in vergelijking. Ook al laat hij niet direct zich gelden in de race om aandacht maar pak je hem bij je spint hij lief en vindt het wel leuk en blijft goeiig bij je knuffelen. Je leest het al: verliefd! Zoals je ook al hebt kunnen lezen bij zijn zus, Blåbær gaat samen met zijn zus Blå Lyng verhuizen ter zijner tijd. Een super combinatie! Het kleine stoertje weegt op de leeftijd van 6 weken een mooie 779 gram en is inmiddels niet meer de zwaarste maar de runner up. Het scheelt mekaar niet veel bij de broers.

 

27-12-2020: Hoe schattig kun je zijn?!? Een prachtige jonge en fluffy Noorse boskat in een heerlijke fluffy mand!

 

10 weken, 18-1-2021: Wat komt vakre Blåbær los! Hij durft steeds ruiger in het spel met zijn broers te zijn. Hij vindt zichzelf heel wat! En dan dat heerlijk eigenwijze koppie erbij! Poseren blijft hij graag doen. Wat een ideaal model is Blåbær toch. Je zet hem neer en ik heb zo tig foto's zonder dat ik er echt moeite voor hoef te doen. 

Blåbær had als 3e laatste last van mama haar hormonale sprongen maar ook hij gaat weer hartstikke lekker. Het spel en energie lijden er totaal niet onder en hij (en de andere vakre kids) eten zelfs ook al kuikens met de rest buiten in de ren. 

Het eerste bezoekje aan de dierenarts was ook geen enkel probleem. Blåbær vond het erg interessant allemaal. Veel aandacht en dat is altijd leuk. Ook hij heeft geen enkele ent reactie gehad en zijn gewicht is weer stijgend na alle zure melk. Op dit moment zit hij op 1040 kg.

 

Het foto moment op de leeftijd van 12.5e week was voor vakre Blåbær even iets teveel gevraagd. Hij lag lekker rustig warm in de vensterbank. Maar oke dan, hij wilde wel even lief kijken. Deze blauwe heerlijkheid woog op de leeftijd van 12 weken 1.570 kg. Lekker gewicht voor een lief en lekker ventje!

 

7-2-2021: sneeuw pret voor deze blauwe knapperd die zo goed als 13 weken al weer is.

 

20-2-2021:  Mooi, lief en aanhankelijk, ja, dat slaat wel op Blåbær. Een heerlijke boef die zo fijn speelt met zijn broers. Af en toe even een knuffel voor ons of zijn zus maar verder heeft hij het heel druk. Hij is een beetje de clown van de 3 broers. Blåbær woog op 21-2-'21 2,180 kg wat hem de zwaarste van de vakre broers maakt, op de leeftijd van bijna 14 weken.