Gimbel 's Only Love av Durathror 

*Gimbel's Only Love gaat verhuizen naar een huishouden met een ook nog jonge soortgenoot en een hond, in Groningen.

 

Gimbel is last but least als zevende geboren om 04:00 uur. Hij woog 84 gram bij zijn geboorte. En jemig, wat lijkt hij ook op zijn papa, ook hij is een prachtig katertje! Wederom, ook bij hem gaat de kleur nog minder donker worden de komende weken/maanden. Hij heeft een schattig vlekje op zijn bovenlip.

Gimbel is NFO ns 09 22 (zwart tabby zilver wit gemarmerd) 

 

***Norman Gimbel was de tekstschrijver van de titelsong Only Love bij de serie Mistrals Daughter' naar het gelijknamige boek van Judith Krantz. Het lied is ook vertaald in het Frans, Duits en Noors. Norman Gimbel was een prijzen (Academy, Grammy's, Golden Globe's, Oscar) winnende of genomineerde tekstschrijver. Vele succesvolle nummers heeft hij dan ook geschreven voor films en serie's. hij is opgenomen in the Songwriters Hall of Fame.***

 

 

25-4-2020: 3 weekjes jong, en ons lange wachten werd beloond...Gimbel deed zijn ogen open! Hij nam zijn tijd, was de allerlaatste maar wat was het het wachten waard. Als laatste geboren, als laatste zijn oogjes open maar vooraan om de bak te ontdekken. Hij zal wel denken: ik heb zolang alles gehoord, nu wil ik het zien. Nog steeds zijn stembanden als eerste benuttend, snel lopend door de bak, kijkend naar waar het geluid ('babieeesss') vandaan komt. Hij vindt de aandacht heerlijk en spint dan luid. Wat is Gimbel een plezier om naar te kijken, hoe dat koppie ook weer zo is verandert nu zijn ogen open zijn. Met dat schattige vlekje. Gimbel weegt een mooie 442 gram.

9-5-2020: Zijn bekkie nog wat vies van het eten wat hem een nog komischer uiterlijk geeft. Hoe verliefd kun je weer worden op een klein wezentje: Gimbel is het gelukt! Helder, heel mens gericht, een grote knuffel, hij is het allemaal. Hij vindt het ook zo gezellig als je bij de speelplaats in komt zitten, En dan vooral samen met Cosma en Julien. Ze klimmen op je en stoeien met je. Even een snel kusje en dan gauw weer verder. Gimbel weegt op dit moment heet meest van alle kittens, 700 gram. 

23-5-2020: Als je toch verzot kunt worden op een wezentje van 7 weken dan is het wel Gimbel. Zo aanhankelijk, ik zou het zelfs hartelijk kunnen noemen. Zo staat hij ineens bij je opkijkend, klein tikje met zijn pootje voor aandacht. Dan komt hij even laten weten dat hij er is en een knuffelkus wel zou waarderen. Simpel weg genieten van dit heerlijke mannetje. Gimbel doet het ook goed met zijn groei want hij weegt 929 gram op de leeftijd van 7 weken. 

6-6-2020: Hoe verliefd kun je zijn op een harig bengeltje. Gimbel, Gimbel. Wat is hij toch lief. Zo een aanhankelijk mannetje hoewel ik dit nu tik ik in herhaling lijk te vallen. Ik/wij kunnen niet anders zeggen dat deze 7 een super heerlijk en sociaal nest is en dat we op allen zo ontzettend verliefd zijn. We zullen ze vreselijk gaan missen zodra ze (ooit...) zijn verhuisd. Maar in de tussentijd genieten we volop en zeker van dit heerlijke grote mannetje Gimbel. Wat een enorme poten heeft hij al, dat beloofd nog wat want hij is op dit moment ook de zwaarste met zijn 1,220 kg. Hij kan zo lief aandacht vragen en is een echte kletser. Oh oh Gimbel, jij heerlijk mannetje.

20-6-2020: Het blijft een verliefdheid bij Gimbel. Wat ga ik hem (ook) missen over een paar weken! Ik vind hem zo ontzettend mooi ontwikkelen, qua kleur en bouw. Je ziet steeds duidelijker zijn mooie tekening op de rug en zijkanten. Maar zijn karakter straalt hij uit, hij kan je zo intens aankijken, zo ontzettend lief! Hij is zo blij met je aandacht. Gimbel is de grootste bengel in dit nest van 7 en samen met Perry ook heerlijk eigenwijs, de grootste en de kleinste samen. Koffie vies en niet voor kittens? Dat wil hij zelf wel even proeven. Gimbel weegt op dit moment 1,680 kg!

11-7-2020 was een pittige dag want en Eric en Gimbel verhuisden. Gimbel, Gimbel...wat waren we al verknocht aan je! Een super evenwichtig, zelfverzekerd mannetje die gelijktijdig zo ontzettend aanhankelijk was. Je was de grote verrassing qua ontwikkeling, jouw uiterlijke kenmerken van een beetje eyeliner wat mistte maar gezakt was naar je bovenlip, je prachtige tekening....mooi mooi mooi. Op de dag van verhuizen was je 14 weken en woog 2,280 kg. Je bent enorm gegund aan je nieuwe dienaren en we zijn blij dat we zijdelings mee mogen genieten want we zijn heel benieuwd hoe je er uit zal zien als je groter bent en in wintervacht! Dag lieverd!

Zoveel foto's!.......