vakre Salomon av Durathror 

*Hij gaat samen met zijn broer vakre Oberon wonen bij Dave in Rotterdam.

 

vakre Salomon av Durathror, als vierde geboren, 138 gram. Wat een mooi blue silver tabby blotched mackerel (NFO ns 22) katertje. Op onderstaande foto is hij 6 dagen jong.

12-07-'18: vakre Salomon, 3 weken en 1 dag. De mooie blauwe tabby. Een gemoedelijk, relaxed en lief mannetje met een super gewicht van 520 gram, hij is dan ook de zwaarste van de 5. Hij vind het fijn als je hem oppakt maar daarna graag weer naar mama vakre Lindis om wat drinken. Hij had dan ook niet veel tijd voor een foto moment. Heerlijk mannetje.

25-7-'18: Salomon de rustige, aandoenlijke. 5 Weken nu met een mooi gewicht van 714 gram. Hij heeft 1 dag last van de warmte gehad. Hij is zo lief en evenwichtig. Hij gaat rustig zijn gangetje. Een prachtig mannetje waar we heel benieuwd naar zijn hoe die zich verder ontwikkelt. 

8-8-'18: de zwaarste van de 5, vakre Salomon. Een relaxt kereltje die ook flink kan racen en stoeien maar zo ligt hij uren alleen en geniet of slaapt. Een mooi en stabiele jonge Noor. Hij kan je ook al zo aankijken van 'ik ben al groot hoor, ik ben geen kleine baby meer'. Hij ligt graag iets hoger in de ren, dan kan hij lekker rustig liggen en de boel overzien. En net als je denkt dat hij slaapt speelt hij al weer met een broer of zus.

23-08-'18: en nog steeds is vakre Salomon de zwaarste van het stel met zijn 1.328 kg. Ja ja, dat lees je goed! En dat met 9 weken. Hij is nog steeds even zelfverzekerd en relaxt. De hoogte inklimmen in de ren was 1 ding, even pauzeren en om je heen kijken ging ook goed, maar ja, je moet ook weer naar beneden...als een echte Noorse boskat met het neusje naar beneden. Oke, mama Lindis en aangenomen mama Ivy kwamen hem wel in de gaten houden maar toch heeft hij het zelf gedaan.

09-09-'18: een dikke 11 weken is vakre Salomon en hij is 1 van de 2 'rugby spelers'. Hij is een echte bengel en door zijn gewicht van 1,570 kg lijkt het dan ook al best indrukwekkend...vindt hij zelf... Toch hebben we nog een 'lieflijk'moment kunnen krijgen op de foto's. Hij heeft het altijd druk dus dat hij zo lang wilde blijven zitten is heel wat. Hij straalt wereldwijsheid uit, hij redt zich wel. Om dan later toch nog even een knuffel bij je te komen halen. Zonder knuffel kun je niet racen! 

23-9-'18: Die lieve Salomon maakt hele grappige geluidjes als hij je iets duidelijk wil maken of als hij aandacht wil. Hij miauwt niet , hij prrtt. Tja, aandacht krijgt hij er in ieder geval wel door. Het klinkt zo schattig. Ik heb hem nog nooit echt horen miauwen. Vakre Salomon doet het qua gewicht ook super met zijn 2,120 kg. Dat gaat een flinke jongen worden. 

Nog een paar weekjes en dan gaat hij samen met vakre Oberon verhuizen en zal vanaf dan Loki gaan heten.