Siri Sisselsdatter av Durathror

 

En daar kwam om 15:58 uur het 2e rooie meisjes kind! Een stuk kleiner met haar geboorte gewicht van 80 gram dan haar zus Sága maar ook de tekening, de diepte van het rood qua kleur en vooral haar koppie zijn wezenlijk anders. Een lief meisje die heus ook pittig is maar te lief om de groteren te verdringen dus daarom kreeg Siri ook een 2x per dag wat extra melk uit het flesje. NFO d 22: Siri is een red tabby blotched (rood gemarmerd). 

 

Daar is Siri geboren! Welkom mooie meid, welkom! We houden nu al van je!

 

Siri, 1 week, 132 gram:

 

Siri, 2 weken, 206 gram:

 

Siri, 2,5 weken: hoe lief kun je kijken

 

Siri, 3 weken, 291 gram

 

6-6-2022: Siri, het lieve en stoere kleine ding, is ook al weer 7 weken. Ze is de kleinste van het stel na zus Signe. Betekent wel dat ze hard door alle kieren en gaten heen kan racen wat haar grotere broers niet kunnen. Siri is in 1 week 126 gram gegroeid en weegt nu 728 gram. Het aanstaande personeel van zowel Siri als Synne, de gezusters gaan samen verhuizen, heeft ze ook al bij op schoot gezeten. Nou ja gezeten...geslapen en gesnurkt! Ze weet ze nu al om haar pootje te winden.

 

En we maken een sprong in de tijd want inmiddels is mooie Siri al weer dik 14 weken geweest! Zoveel foto's gemaakt maar met 7 dwergjes is het nog een hele kunst om ze individueel voor de camera te krijgen, ze bemoeien zich continu met elkaar maar komen ook direct naar je toe. Lief maar voor een foto hopeloos. Siri is samen met zus Synne verhuisd op de leeftijd van dik 16 weken en deze lieverd woog toen 2,130 kg.