vakre Liselore av Durathror

*zij zal bij Sandy, Arthur en Stieg in Zwaag gaan wonen.

 

vakre Liselore av Durathror, de eerst geborene om 12:25 uur, 107 gram. Een prachtig blue tortie tabby mackerel (NFO g 24) poesje. Op onderstaande foto is ze 6 dagen jong.

12-7-'18: 3 weken en 1 dag is vakre Liselore, wat gaat de tijd nu al weer snel. Ze heeft een echt tortie karaktertje: ze weet wat ze wil en ondanks dat ze met haar mooie gewicht van 403 gram de lichtste van de 5 is laat ze zich niet kennen. Voor een foto had ze het ook veel te druk, de wereld buiten de kittenren is zo interessant!  Op de foto zie je het ook aan de stand van haar oortjes: nieuwsgierig en druk bezig met ontdekken wat daar beneden allemaal gebeurde, zo schattig. Haar tortie vlekjes worden steeds duidelijker in haar vacht. Haar kenmerkende lichte streepje op haar hoofd is ook nog mooi zichtbaar.

25-7-'18: Liselore is alweer 5 weken. Haar gewicht schoot prachtig omhoog maar door de hittegolf is ze nu op een gewicht van 527 gram, nog steeds mooi. Ze wil graag de wereld ontdekken, heerlijk lief en aanhankelijk nieuwsgierig meiske.  

8-8-'18: mooi poppetje vakre Liselore. Een echt 'meisje meisje'. Niet dat ze niet durft want ze is vaak als tweede bij de uitbraakpogingen maar ze is echt een popje. Een popje die weet wat ze wil. En dat ze zo schattig lijkt weet ze volgens ons ook! Hoe ze kijkt, smelt je gewoon. Een zelfverzekerd poesje die haar eigen tijd neemt maar ook mee rent en donderjaagt met de rest.

23-08-'18: ze blijft een poppetje maar dan wel een stoere hoor, vakre Liselore. 9 weken en weegt 1,050 kg. Ze is zo schattig en aandoenlijk. Af en toe komt het echte tortie zijn even naar boven wat dan ook weer zo schattig is. Ze speelt met iedereen en heeft een prachtig open karaktertje. Haar vacht begint steeds meer kleurtonen te laten zien. Ze lijkt het meest op mama vakre Lindis qua uiterlijk.

09-09-'18: met haar 1,220 kg is vakre Liselore de lichtste van de 5. Een heerlijk prinses op de erwt. Zo pieperig als ze de eerste weken was zo lieflijk, aanhankelijk en rustig is ze nu. We zien haar als een 'mooi prinsesje op de bank' ontwikkelen. Ze ligt graag op een dikke deken op de rand van de bank. Die deken is grijzig en dus duurt het wel even voordat we soms doorhebben waar ze is. Ze spint zo lief als je haar aanhaalt. Al met al ontwikkelt ze zich als een lief prinsesje maar wel 1 die niet bang is om de race partijen aan te gaan met haar broers en zus. 

23-09-'18: Onze vakre Liselore is beschikbaar voor nieuw personeel met een heerlijk huisje. Deze lieverd die qua uiterlijk zo op mama vakre Lindis lijkt. We kunnen niet iedereen houden maar wat staat zij me ook na aan het hart. Zo lief, zo lief spinnend, zo graag aangehaald willen worden. Een heerlijk poppetje. Ze weegt een keurige 1,570 kg met 13 weken. De term schattig slaat zeker op haar en ik ben dan ook heel erg benieuwd of ze ook die mooie vacht-lengte en pluimstaart van mama zal gaan ontwikkelen.