Kjære Lillith av Durathror 

*ze gaat wonen bij Nicole en René Udenhout.

 

05-08-'18: Kjære Lillith av Durathror.  NFO ns 22, zwart zilver tabby gemarmerd mc. Het poesje met het oranje bandje. Kjære Lillith werd als 4e geboren om 19:39 uur en woog 120 gram, Op onderstaande foto's is ze 1 week jong en weegt 244 gram. En zoals je kunt zien, gaan haar oogjes al open.  

18-8-'18: Op de onderstaande 4 foto's is Kjære Lillith al weer 3 weken en weegt 506 gram. Een mooi poesje die al lekker wat begint te scharrelen in de kraambak. Ze komt op dit moment qua karakter nog iets rustiger over dan haar zusje maar schijn kan bedriegen. We wachten het gewoon af. Iedere dag verandert wel weer iets in hun ontwikkeling.

02-09-'18: Kjære Lillith is alweer 5 weken, jemig wat gaat het snel. Ze is qua karakter nog steeds de gemoedelijkste van de zusjes. Haar gewicht gaat goed: zaterdag woog ze 739 gram. Een mooi gewicht bij een leeftijd van 5 weken. Het vastere voedsel laat ze zich goed smaken. De voorkeur gaat uit naar FarmFood vers vlees, een verantwoord blikje vindt ze toch minder. Ze eet ook al keurig zelf.

16-09-'18: Lieve Lillith, Kjære Lillith...lief poppetje. Lillith blijft het poppetje waar je voor smelt. Ze meld wel als ze geaaid wil worden en speelt net zo hard als de rest maar ze blijft iets schattigs hebben. Fijn toch?! Ze weegt 891 gram en dat is een prima gewicht met 7 weken, het zijn allemaal lekkere gewichten in dit nest. Ze heeft een mooie wollige vacht en een sprekende blik. Ik blijf maar foto's nemen, wat wel steeds lastiger wordt aangezien ze het druk hebben met stoer meedoen met de grote half broers en zussen.

29-09-'18: Onze zilveren prinses Kjære Lillith gaat super met haar gewicht en ontwikkeling, ze weegt het zwaarste van de dames: 1,219 kilo. Ze groeit, ze bloeit en doet in de tussentijd alles lekker op haar manier. Ze is graag bij de surrogaat moeder Lillebil en speelt verder met allemaal. Een heerlijk eigenwijs ding. 

21-10-'18: Door een beetje tijdgebrek nu pas de foto's op de site. Op de foto's is kjære Lillith 11 weken en deze prachtige jongedame weet precies wat ze wil. Ze is heel zelfstandig, speelt ook met de anderen maar ze kan ook heel goed haar eigen gangetje gaan. Ik heb haar gisteren gewogen, toen was ze 12 weken en woog 1,590 kg.

27-10-'18: De laatste foto's voor ons van dit 4-tal. Nog even en dan gaan de bengels op zichzelf wonen. kjære Lillith heeft zich ontwikkeld als een look-a-like van haar mama. Wat lijkt ze qua gedrag veel op haar. Zo mooi om die herkenning te zien. Lillith weegt met haar leeftijd van 13 weken een keurige 1,740 kg. Het kan niet anders dan dat zij zich als een prachtige Noorse bosdame verder gaat ontwikkelen.

We genieten nog lekker even van haar....