vakre Blå Lyng av Durathror

Blå Lyng, het enige meisje geboren in de groep van 4 kindertjes van vakre Lindis. Ze werd als 2e geboren om 9:57 uur met een geboorte gewicht van 96 gram. Prachtig blauw tabby gemarmerd meisje, NFO a 22. 

*Blå Lyng: blauwe heide.

*ze gaat samen met haar blauwe broertje vakre Blåbær verhuizen naar Oosterhout.

 

 

Blå Lyng had prachtig haar geboorte gewicht verdubbeld bij de leeftijd van 1 week, ze woog toen 197 gram. Ze had als eerste haar oogjes wat geopend. Wat een ontzettend mooi meisje!

 

22-11-2020: Mooie Blå Lyng hebben we ook op de foto kunnen zetten want ja, 2 weken leeftijd, dat wil je vastleggen. Ze doet het zo goed. Heeft een prachtig gewicht van 283 gram en groeit mooi gelijkmatig, net zoals haar broers.

 

10-12-2020: De prinses van de 4, maar dan wel een heel stoere! Dik 4 weken jonge Blå Lyng ravot net zo hard als haar broers, wat zeg ik, ze is een stuk pittiger dan haar blauwe broertje. Ze speelt graag met Viddas en Bjørnebær maar lekker liggen doet ze bij haar blauwe broertje Blåbær. Het zelfstandig eten had ze als eerste door hoe fijn dat is en hoe lekker vlees smaakt. Broer Viddas snapte daar de eerste keer niet veel van en zat haar dan ook met verbazing aan te kijken. Blå Lyng woog op 9-12-2020 497 gram.

 

27-12-2020, het mooie dametje.

 

21-12-2020: Het stoere meisje Blå Lyng, het poppetje, het slimme meisje die weet wat ze wil. Ze windt ze allemaal om haar pootje of is ze te snel af. De prinses zit mooi in haar vachtje (waar op de borst meer warmte qua kleur ineens echt zichtbaar doorkomt) en weegt een keurige 683 gram op de leeftijd van 6 weken. Blå Lyng was dus het waar het om draaide voor de te maken combinatie. De enige die ik iets minder bij haar vind passen is Bjørnebær, ze kunnen nog wel es wat serieuzer knokken. Een kleine machtstrijd. Beide heel zelfverzekerd en vol bravour het lef ook tonen. Blåbær past veel beter bij haar, hij heeft ook lef maar is net even wat sulliger. Het geeft een rustigere toekomst en ook nu zoeken ze elkaar veel op, slapen veel samen, dat ik zeker weet dat dit de match moet zijn. De aanstaande dienaren hebben zelf de knoop doorgehakt en kunnen hun geluk niet op. Hoe mooi!

 

10 weken, 18-1-2021: Ons lieve tuttebolletje Blå Lyng had geen tijd om te poseren, het merendeel van de foto's kon dat ook zo de prullenbak in. Wat rest zijn ook de meeste iets van bewogen maar we moeten het er deze keer mee doen, Blå Lyng had het druk! Dit mooie blauwe meisje gaat haar toekomstige dienaren om haar pootje winden, ze bespeelt haar 3 broers hier ook al heel slim. Nee ze doet niet mee in hun ruige spel, dat doet een jongedame niet. Ze kan heel druk zijn, energiek. Em als je haar samen met Viddas ziet snap je ook dat dat niet de meest ideale combinatie was geweest want die 2 voeren elkaar qua drukte. 

Blå Lyng had als eerste last van de zure melk van mama, ze was er dan ook als eerste weer overheen, ze kon er weer tegenaan. Maar ja ook bij haar een gewicht dipje, geen ontkomen aan. Ze weegt een keurige 1070 kg.

 

Vakre Blå Lyng, deze knapperd is al weer 12,5e week. Het lieve prinsesje. 1,430 kg woog de prinses al bij de 12 weken weging, keurig hoor!

 

Een paar foto's extra want het fotomodel lag zooooo schattig erbij!

 

7-2-2021: 13 weken jong bijna zijn en er ligt sneeuw! 

 

20-2-2021: Lieve Blå Lyng, Lievelyng, het mooie en stoere poppetje. Ze houdt zich super stand tussen haar broers. Ze speelt wanneer zij dat wil met ze en niet andersom. Heel schattig hoe aanhankelijk ze ook is. Genieten van het kroelen en dan sabbelen aan mijn vingers. Mooi poppetje. Blå Lyng woog op 21-2-'21 een keurige 1,780 kg op de leeftijd van bijna 14 weken.