Sweet honeybunch av Durathror

*status: beloofd

 

Als eerste geboren op 29-6-2021 om 00:30 uur, mooie honeybunch. Wat een prachtig 3 kleurig meisje. Honeybunch is een black tortie tabby blotched white silver (NFO fs 03 22). De eerste week, 2 weken, laten we de mama zoveel mogelijk met rust. Ze woog bij de geboorte 92 gram en bij de leeftijd van 1 week 224 gram. Meer dan verdubbeld, wat de richtlijn is voor het te wensen gewicht 1 week jong.

 

Doordat ze lange tijd de eerst geborene was hebben we van haar ook foto's van vlak na haar geboorte, een bonus serie foto's zeg maar:

 

6-7-2021:  Wat groeit ze toch goed, deze mooie meid. Op de leeftijd van 1 week al een super 224 gram.

 

20-7-2021: Honeybunch, jij lief en knap actief kind. Alweer 3 weken jong en ze weegt 468 gram. Wat een heerlijk helder koppie, wijze en nieuwsgierige oogjes. Ze is goed gewaagd aan broertje Cuppycake. Zij zijn met z'n tweetjes wel de meest ondernemende van de 4. Dat beloofd nog heel veel leuke momenten.

 

Schattig fotomodel alarm!!!!

Oke, oke, ze zat niet stil maar ze had het ook heel erg druk!

 

Water...om te drinken...maar....vooral om mee te kliederen!!! Het grote ontdekken is begonnen. Wat kun je waar mee en wat kan in je mond!

 

Bij mama met elkaar blijft toch het beste!

 

5 weken jonge eigewijze bengel!

 

6 weken jong. Samen met 1 van de nanny's, ome Balthasar:

 

Oom Balthasar zorgt heel goed voor de kleintjes. Daar slapen ze ook zo lekker bij, Honeybunch nam het er van:

 

7 weken jong en de ren al geheel eigen gemaakt, lekker ontdekken.

 

24-8-2021: 8 weken eigenwijze pret, ja dat is Honeybunch. Ze laat zich niets vertellen! Er moet ontdekt worden! Deze lieve en alerte tuttebol heeft ook al een prachtig gewicht: 1020 kg.

 

Bijna 10 weken, dit gaat te snel! 

 

Zomaar even wat foto's op een zondag middag als je 10 1/2e week jong bent en uitgeteld na het bezoek van je aanstaande dienaren waar je je vreselijk voor hebt uitgeslooft:

 

Ohhh wat gaat de tijd toch snel. Dit lieve, ondernemende hartenbreekstertje is al weer dik 13 weken en weegt een prachtige 1,940 kg. Inmiddels de 2e enting gehad en de chip. We genieten nog lekker van elkaar.

 

......bijna 14 weken.....jij mooie meid!