Op deze pagina de gezamelijke foto's tijdens het opgroeien bij ons:

 

5 weken jong en zo goed al zelf kunnen eten

 

4 weken: Joepie de poepie! Het op de kattenbak je behoefte doen wordt getraind.

 

En dan zijn de dwergjes alweer 3,5e week en mogen wennen aan vlees. Op onderstaande foto's de eerste keer: bah bah bah vonden velen maar we waren een een 3 dagen bezig en de meesten vinden het niet meer bah, snoepen zelfs ook al van de brokjes, de griekse yoghurt wat beide vaak klaar staat voor mama Sissel. Mama krijgt ook 3 tot 4 keer per dag vlees en ja, daar waren de Barf rolletjes en de kippenlevertjes! Vooral Sigr weet er wel raad mee en eet al volledig zelf!

 

De tortie zusjes....

 

2,5e week en voor het eerst even op het grote kleed onder wakend oog van mama.

En vooral genieten van de kleintjes die heerlijk onbevangen op schoot of in je handen in slaap vallen. Die 4 foto's zijn telkens dezelfde kittens maar zo kun je mooi zien wat de kleur anders lijkt in wel of geen zonlicht en andere hoek genomen.

 

De eerste week, mama Sissel ligt van haar kindertjes te genieten. En een foto van toen Sissel zelf nog een kitten was met haar broers en zus. Zo grappig om te zien dat ze eigenlijk heeft gebaard waar ze zelf ook uit komt maar toen waren het 2 poesjes en 5 katertjes en de rooien waren geen poesjes:

 

7 lieve dwergjes...

 

Sissel wilde alleen voor haar kindertjes zorgen, geen hulp van andere bengels. Om haar alle rust te geven hebben een laken over de bevallings sturdi hee gelegd. We schermen trouwens sowieso de moeder met kids af voor de rust maar zo krijgen de kittens wel alle geluiden en geuren mee van het huishouden. Dit afschermen doen we al jaren en bevalt super. Zeker de eerste 2 weken verstoren we nagenoeg niet. De 3 r-etjes zijn het allerbeste.

 

18-04-2022: Ze zijn geboren, welkom op de wereld! De kindertjes van Sissel en Doede! Sissel heeft het zo ontzettend goed gedaan, niet normaal! De 7 kleine dwergjes doen het super en liggen heerlijk bij te komen van het geboren worden:

 

Ja! Het gaat beginnen!

 

De laatste loodjes. Tonnetje rond, slaap houdingen zoekende!