Gezond van binnen en buiten !

Bandit

 

*Wederom iets hoger in de prijs maar ook een heel hoge kwaliteit!

*informatie vanaf de website:

"Bandit is voeding die is afgestemd op de behoeften van een carnivoor en niet, zoals de traditionele complete voeders, op onze eigen behoeften. Versvleesvoeding bevat gemalen botten, vlees, orgaanvlees en groenten om zoveel mogelijk een prooidier na te bootsen. Bandit is een biologische voeding wat vlees bevat van dieren die een zo natuurlijk mogelijke voeding hebben gekregen, die meer bewegingsvrijheid hebben gehad en geen antibiotica en andere chemische toevoegingen. Het is dus ook een diervriendelijker voeding.

Bandit verkoopt diverse soorten complete voeders de kat (en hond) en losse kauwproducten zoals rauwe botten en stukken pens en daarnaast produceert Bandit dieetvoeders die desgewenst op maat (soort) geleverd kunnen worden voor elk dier met gezondheidsklachten. Alleen de wildmix en de vismix mogen het eko-keurmerk niet dragen omdat vis en wild nu eenmaal niet biologisch verkrijgbaar is. Het Skal keurmerk wordt alleen verleend als er ten minste 95% biologische grondstoffen verwerkt worden en dat ook aangetoond kan worden met de benodigde certificaten. Bij Bandit Diervoeding is te allen tijde na te gaan waar de verschillende grondstoffen vandaan komen.

Er worden ook geen synthetische vitamines toegevoegd en daarmee is het een uniek product. Er is geen enkele voeding op de markt waar geen synthetische toevoegingen in voorkomen. Alle voedingstoffen komen uit de natuurlijke grondstoffen waardoor het een extreem zuivere voeding is. Deze zuiverheid zorgt ervoor dat de hond of kat kan genieten van een optimale gezondheid. Voor een zachte, glanzende vacht, voor sterke botten en spieren, voor schone tanden en vooral voor goed werkende darmen en weinig ontlasting. Bandit is een complete voeding waar je niets aan toe hoeft te voegen.

 

Bandit bevat:

-Gemalen Biologische botten met kippenvlees wordt als calciumbron gebruikt in de standaard vleesmix. Dit zijn kippen waar het kipfilet vanaf is gesneden en voor menselijke consumptie is gebruikt. Dit is een hoogwaardig product en geen afvalproduct. Voor de vleesmix Kip worden zelfs complete oude Biologische legkippen gebruikt.Als calciumbron in de Lam en Geit variant worden Lams-Geiten ribben gebruikt.

-Eerste kwaliteit biologisch orgaanvlees wat bestaat uit pens, hart, lever en niertjes van een rund of Lam of geit afhankelijk per variant.
-Biologische zilvervliesrijst (niet in alle varianten)die op rijstvelden worden verbouwd waar het gebruik van bestrijdingsmiddelen niet is toegestaan.

-Hoogwaardig spiervlees. Dit is hetzelfde vlees wat u bij uw biologische slager in de vitrine ziet liggen. Het vlees wordt ingekocht bij Europese slachthuizen die onder strenge controle staan.

-Strenggeselecteerde verse biologische groente afgestemd op de dieetvoedingen. De verkrijgbare soort is afhankelijk van het jaargetijde o.a. afkomstig van een zorgboerderij.

-Versgevangen vis. (haring of makreel afhankelijk van het jaargetijde rechtstreeks ingekocht vers en ongezouten)"

 

Producten verkrijgbaar in: 300, 465, 938 gram.

-Bio katmix rund: vers bio rundvlees, kippenvlees en bio zilvervliesrijst (1,5%) verse vis (haring of makreel afhankelijk van jaargetijde), rijk aan taurine en omega vetzuren. *analytische waarde: eiwit 21%, vocht 62%, vet 12%, as 2,1%, ruwe celstof 4,3% calcium 5,2g/kg fosfor 3,4g/kg, 

-Wildmix: *analytische waarde: eiwit 21%, vocht 59%, vet 12%, as 2,1%, ruwe celstof 4,3%

-Bio Hanenvleesmix: Biologisch Hanenvlees (hele hanen), verse Vis. *analytische waarde: eiwit 20%, vet: 9%, vocht: 66%, as: 3%, ruwe celstof: 0,5%, calcium: 0,7%, fosfor 0,5%

-Bio dieet: suiker, blaas, nieren: bio kippen/rundvlees en bio groente/fruit en verse vis(niet bio). *analytische waarde: eiwit 15%,
vocht 65%, vet 16%, as 0,5%, ruwe celstof 2,2%

 

De bedenkers en makers van Bandit

 

Drs.Tannetje Koning dierenarts

Afgestudeerd in 1994, richting gezelschapsdieren. Tot 2003 werkzaam geweest als gezelschapsdierenarts in Zeewolde. Vanaf 2003 werkzaam als Holistisch dierenarts in Amsterdam en Almere. Diploma’s in de homeopathie en acupunctuur. Ervaring met Bach Bloesems en samenstellen van honden en kattenvoer.Tegenwoordig ook praktijk in Otterlo.Schrijfster van het boek "voer voor carnivoren"

(zie kopje: 'informatieve boeken en lesmateriaal' op onze website)

Huub van de Lang

Nutritionist Petfood (diverse dieetvoedingen ontwikkeld) Fokker van Duitse herders geweest. Is een aantal jaren werkzaam bij een ingenieursbureau geweest. In zijn vrije tijd onderzoek gedaan naar diverse hondenvoeders. Uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat er in bijna alle hondenvoeders stoffen aanwezig zijn die wij als mensen volgens de EEG normen al lang niet meer mogen tegenkomen in ons voedsel. Waarom dan nog wel in het voer van onze viervoeters? Hij heeft met het op de markt brengen van Banditvoer een doorbraak weten te creëren om nu eindelijk eens een puur zuiver product op de markt te zetten wat notabene ook bestaat uit Biologisch vlees.