Bandit is voeding die is afgestemd op de behoeften van een carnivoor en niet, zoals de traditionele complete voeders, op onze eigen behoeften.

Versvleesvoeding bevat gemalen botten, vlees, orgaanvlees en groenten om zoveel mogelijk een prooidier na te bootsen. Bandit is een biologische voeding wat vlees bevat van dieren die een zo natuurlijk mogelijke voeding hebben gekregen, die meer bewegingsvrijheid hebben gehad en geen antibiotica en andere chemische toevoegingen. Het is dus ook een diervriendelijker voeding.

Bandit verkoopt diverse smaken complete voeders de kat (en hond) en losse kauwproducten zoals rauwe botten en stukken pens en daarnaast produceert Bandit dieetvoeders die desgewenst op maat (smaak) geleverd kunnen worden voor elk dier met gezondheidsklachten. Alleen de wildmix en de vismix mogen het eko-keurmerk niet dragen omdat vis en wild nu eenmaal niet biologisch verkrijgbaar is. Het Skal keurmerk wordt alleen verleend als er ten minste 95% biologische grondstoffen verwerkt worden en dat ook aangetoond kan worden met de benodigde certificaten. Bij Bandit Diervoeding is te allen tijde na te gaan waar de verschillende grondstoffen vandaan komen.

Er worden ook geen synthetische vitamines toegevoegd en daarmee is het een uniek product. Er is geen enkele voeding op de markt waar geen synthetische toevoegingen in voorkomen. Alle voedingstoffen komen uit de natuurlijke grondstoffen waardoor het een extreem zuivere voeding is. Deze zuiverheid zorgt ervoor dat de hond of kat kan genieten van een optimale gezondheid. Voor een zachte, glanzende vacht, voor sterke botten en spieren, voor schone tanden en vooral voor goed werkende darmen en weinig ontlasting.

Wij zijn fan!

Bandit is een complete voeding waar je niets aan toe hoeft te voegen. 

De samenstelling: vers bio rundvlees, kippenvlees en bio zilvervliesrijst (1,5%) verse vis (haring of makreel afhankelijk van jaargetijde), rijk aan taurine en omega vetzuren.