Signe Sisselsdatter av Durathror

 

Een grote liefde voor tortie's en jawel, daar was ze om 15:47 uur (later bleek de eerste van 2). Signe was geboren! En ze ging meteen haar plek opeisen met haar geboorte gewicht van 91 gram maar ook voor haar bleek later: ze had de wat mindere plek aan de bar. Signe is daar niet rouwig om geweest want hoe gezellig is het, de extra melk, extra kusjes. En drinken kan ze! Daarna heerlijk moe in slaap vallen op schoot terwijl de rest over je heen buitelt. Signe konden we vanaf het begin mooi herkennen aan de rossige vlek in haar nekje. NFO f 22: ze is een black tortie blotched (zwarte 3 kleur gemarmerd)

 

Het tortie meisje met de vlek: Signe. Hallo lieverd, daar ben je dan!

 

Signe, 1 week, 132 gram

 

Signe, 1 week (onduidelijke foto maar wel haar koppie mooi te zien qua kleur)

 

Signe, 3 weken, 287 gram

 

6-6-2022: Het poppetje Signe, ze klimt en klautert als een malle....in mijn benen!!! Ze wil zo graag even geknuffelt worden, even een kusje en daarna gauw weer verder om vlak daarna weer een stoere aanloop in mijn been te nemen. Signe heeft haar aanstaande dienaren al ontmoet en ja, ze vond het goed dat ze eerst nog op vakantie gaan want dan kan ze nog wat langer in mijn benen hangen maar ook daarna uitgerustte dienaren hebben. Het duurt nog een hele poos, de tuttebol is 7 weken en groeit eerst nog fijn door. In 1 week is ze 151 gram gegroeid en nu weegt ze 762 gram.

 

En we maken een sprong in de tijd want inmiddels is mooie Signe al weer 14 weken geweest! Zoveel foto's gemaakt maar met 7 dwergjes is het nog een hele kunst om ze individueel voor de camera te krijgen, ze bemoeien zich continu met elkaar maar komen ook direct naar je toe. Lief maar voor een foto hopeloos, zeker met Signe want die komt direct eraan en knuffelt de camera het liefst met haar pootjes erbij. Signe verhuisd wat later dan de rest i.o.m. met haar aanstaande dienaar-papa's want eerst een keuken verbouwing en daarna een vakantie vonden wij wat veel van het goede. Maar daarna kunnen zij ook los gaan in het verwennen van de harige prinses. Signe woog op de leeftijd van 17 weken 2,020 kg.