Gezond van binnen en buiten !

Bibi

 

*Prachtig vlees, keurig verpakt! Voor een grote groep is het wel een wat duurder merk maar in de afwisseling is het super. Ze slaan elkaar nog niet aan de kant als de Black Angus geserveerd wordt. Bestel om uit te proberen bijv. de 'Proeverij'.

 

*informatie vanaf de website:

"In BIBI vind u ruim 40 jaar ervaring terug in onze diepvries versvlees voedingen voor de kat. Onze complete voedingen gebaseerd op het BARF (Biologisch Appropriate Raw Food) principe bevatten alleen hoogwaardige grondstoffen van Nederlandse leveranciers. Bij BIBI is ons doel uw viervoeter een lang en gezond leven te geven.

Bij BIBI diervoeding streven wij er sinds 1973 naar om zo goed mogelijke vers vlees voeding voor hond en kat samen te stellen. Hierbij kijken wij naar de samenstelling van het prooidier van de hond of kat, en proberen wij hier zo dicht mogelijk bij in de buurt te komen met onze complete vleesmixen. 

Onze grondstoffen worden zoveel mogelijk vers aangeleverd door erkende Nederlandse leveranciers. Hierbij kunnen wij gelijk controleren of de kwaliteit van de grondstoffen voldoet aan onze strenge eisen. De voedingslijnen zijn compleet natuurlijk zonder kunstmatige toevoegingen zoals de natuur het bedoelt heeft. Onze producten worden geproduceerd volgens de huidige HACCP-normen en NVWA richtlijnen

Er zijn tegenwoordig veel producenten binnen Nederland die het KVV en BARF concept voor de hond en kat aanbieden. BIBI is echter een van de weinigen die kan zeggen dat honden en katten hun volledige levensduur van soms meer dan 24  jaar gezond geleefd hebben op onze producten."

 

In 3 maten verpakking: 125, 250, 500*, 1000* gram.

-Superfood: rund en kip. Het verschil in deze voeding met de natuurmix voor de kat is het rundvlees en kipfilet wat in deze voeding verwerkt word. Het rundvlees en kipfilet zijn hierbij heel mager en van de hoogste kwaliteit die normaal gesproken bij de slager of poelier te koop zijn als biefstuk of kipfilet. Met o.a: mager rundvlees, kipfilet, lamshart, lever, nier, omega 3, 6 en 9 oliën. Bron van calcium gemalen kippen botten.

-Black Angus(*niet in 500 en 1000 kg verpakking): Aberdeen Black Angus rund. Met o.a: mager black angus rundvlees, hart, lever, nier, omega 3, 6 en 9 oliën. Bron van calcium: gemalen kippen botten.

-Kipmix: Met o.a: mager kippenvlees, runderhart, lever, nier, omega 3, 6 en 9 oliën. Bron van calcium: gemalen kippen botten.

-Natuurmix: Met o.a: mager rundvlees, lamshart, lever, nier,  omega 3, 6 en 9 oliën. Bron van calcium: gemalen kippen botten.

-Eendmix: Met o.a: Eendvlees, runderhart, lever, nier, omega 3, 6 en 9 oliën. Bron van calcium: gemalen eenden botten.

-Beefmix: Met o.a: mager rundvlees, runderhart, lever, nier, omega 3, 6 en 9 oliën. Bron van calcium: gemalen kippen botten.