Jawel, daar gaan we weer! Gezamelijke foto's! Zonde om ze niet te delen want de kittens zijn individueel schattig maar kun je na gaan als ze er gezamelijk op staan!

 

 

Foto's week 1, geboren op 29-6-2021:

 

Floortje kan het zorgen voor haar kindertjes heel goed zelf.

De enige die er bij mocht was roedelleider Ivy:

 

Heerlijk samen, v.a. 10-7-2021 (meerdere momenten van de dag, vandaar dat de belichting op de foto's wat van elkaar verschilt):

 

23-7-2021: kittenren eruit, sturdi erin! Meer ruimte omdat Cuppycake daar vooral aan toe was. Mooie oplossing zo want toch nog afgesloten genoeg naar de wens van Floortje.

 

En we mochten de derde opstelling maken van mama Floortje, jawel! De bengeltjes waren al aardig klimvaardig aan het worden en dat wordt er ook niet beter op. Gelukkig zag Floortje dat ook in, dus met haar goedkeuren de kraambak met deksel erin...jaja, echte dienaren he...

 

Heerlijk, fijn samen met je kindertjes die weer eventjes klein willen zijn in hun snelle opgroeien.

 

Balthasar neemt zijn taak als oom heel serieus. Vanaf dag 1 is hij erbij: kusje geven, snuffelen bij het weegmoment, als oppas, nanny...Balth is in te zetten zeg maar.

 

Maar ook Ivy had ineens weer es behoefte om erbij te zijn. Floortje vond dat prima, die had wel door dat Ivy krols zou gaan worden en knipoogde al even van 'ik weet dat jullie zo ingrijpen voordat het gebalk gaat beginnen'. En dus mocht hormonale Ivy eventjes een dag of 2 mee-moederen

 

En even tussendoor maar het hoort hier wel: Lill zorgde voor Floortje! Ze bracht haar kuikens. Dit heeft ze een paar weken gedaan, misschien om er voor te zorgen dat de mama genoeg te eten kreeg of om haar niet te ver bij haar kinderen te laten hoeven gaan. Wie zal het zeggen...lief is het plaatje wel.

 

En dan begint de fase van zindelijkheid, mama ruimt het niet meer op want de kittens zijn al redelijk aan het afspenen en eten zelf vlees mee. Eerst is de kittenkattenbak een speelplaats. En dan zie je een 50/50 trots moment: 1 drolletje in de kattenbak en 1 er vlakbij. Hoe trots kun je zijn!?

 

Nog even lekker bij  mama liggen en drinken ook al vind je jezelf al zo groot

 

Toevalstreffer en goed genomen foto (credits naar Rene!)

 

De zoete zusters, Sweet Honeybunch en Sweet Sugarplum

 

Ssstttt, wij gaan nu echt slapen: Sweetie pie, Sugarplum en Honeybunch

 

De 2 drukste druktemakers samen rustig: Cuppycake en Honeybunch

 

Heel laat al in de avond en dan nog steeds zo schattig samen liggen. Ja, zo komen wij in ieder geval niet naar bed. Veel te schattig zo'n mand vol 6 weken jonge bengels!

 

Samen....7 weken zijn en samen slapen....

 

Ze zijn ook niet onder de indruk, het is gewoon etenstijd. De bengeltjes eten gewoon samen met de rest hun vlees. Cuppycake is een heel groot liefhebber en zit dan ook midden in het blad, alles voor hem, niemand kan er meer bij...

 

8 weken jong en lekker met je mama in de ren:

 

Wij zijn al groot en durven al heel veel in de ren!

Sweetie pie, Honeybunch en Sugarplum.

 

De heertjes, Cuppycake en Sweetie pie, 8 weken jong. Ze vullen elkaar heel goed aan en spelen ook veel samen. Zo mooi dat zij zodra ze groot genoeg zijn samen gaan verhuizen.

 

En dan ben je 8 weken plus, en je bent groot, althans dat vind je zelf.... Maar het is zo ontzettend fijn om met elkaar bij mama te liggen. Een Sweetie pie nam het er van, even drinken bij mama. Heerlijk toch, groot en toch nog klein.

 

Eten!

 

Sugarplum en Sweetie pie

 

samen....

 

samen...

 

Vakre Gideon mee voor zijn eigen jaarlijkse keuring want de tijd was aangekomen dat de kittens hun eerste eigen keuring en enting zouden krijgen. Op 3-9-'21, 9 1/2e week oud, was het dan zover: allen goed gekeurd, geen navelbreukjes, balletjes waar ze moeten zitten, keurige gewichten!

 

Cuteness overload! 9 1/2e week schattigheid in 1 mand!

 

Bij mama is het het beste!

 

Wat eten we vanavond? Kat in blik! Nee hoor, Kjell en Sweetie Pie in de krabton-blik...

 

13 weken zijn de 4 handenbindertjes alweer. Mama Floortje vindt dat haar taak er nu wel op zit en dat geeft de ruimte voor een ander te moederen. Het is zus Sissel die de honeurs waarneemt! De jongens en Lindis spelen met ze en leren ze nog meer acrobatiek en Sissel zorgt. Mooi verdeeld toch?!

 

Zoveel samen, wat is het toch genieten

 

Grote half broer Kjell, wat is hij toch gek op ze!