vakre Gideon av Durathror

*blijft bij ons wonen. Toch alsnog gekozen voor een mannetje erbij in huis. Soms heb je gewoon zo iets van dat je denkt dat zo'n ziel, zo'n wezentje een nog beter aanvulling is op dit moment dan een poesje aan te houden. De keuze was zeker niet gemakkelijk en ja, soms kies je iets wat niet voor de hand ligt. We denken dat deze keuze ook voor Balthasar een fijne is. De energieën liggen dicht bij elkaar en samen staan ze sterk tegen de dames. Wie weet volgend jaar een nieuw meisje erbij maar nu dus een rode jongen! Vakre Gideon zal als castraat bij ons blijven wonen.

 

vakre Gideon av Durathror, als tweede geboren om 12:32, 121 gram. Wat een mooi red tabby blotched mackerel (NFO d 22) katertje. Op onderstaande foto is hij 6 dagen jong.

12-07-'18: Lieve vakre Gideon, 3 weken en 1 dag jong. Wat een aandoenlijk en alert mannetje. Hij kan je zo indringend aankijken en wordt ook al graag opgepakt. Hij is de lichtste van de katertjes met zijn mooie 446 gram. En wat is het dan interessant om voor de foto op de hangmat te mogen waar Ivy net op had gelegen, wat ruikt dat lekker anders dan de kraambak.

25-7-'18: Lieve Gideon, jij heerlijk en aanhankelijk mannetje. Hij vindt het zo fijn als je hem aandacht geeft, even oppakt. Het is gewoon genieten van deze kleine ontdekker. Ook Gideon heeft het niet zo op deze hittegolf maar weegt toch nog 600 gram.

8-8-'18: vakre Gideon, de gezellige en aanhankelijke adhd-er. Extreem druk is hij niet maar wel altijd in de weer. Als eerste over de omheining, als eerste weer wakker en dus ontdekken. Hij drijft mama vakre Lindis tot wanhoop. Zijn ondernemingslust gaat voorbij haar gestelde grenzen. Maar ze geeft een paar waarschuwingen en hij komt toch maar wel weer terug, even drinken bij mama. Wat een gezellig mannetje, heerlijk speels.

23-08-'18: De rode bengel vakre Gideon, 9 weken jong en weegt al aardig wat; 1,286 kg. Wat is hij toch fantastisch! Een heerlijke vrolijke en ondernemende energie. Hij is net zo'n blij ei, altijd vrolijk. Hij komt je begroeten, wil dan graag aangehaald worden. Hij is veel bij de bank te vinden ipv bij de rest in de eetkamer. Hij durft wel. Hij gaat dan ook heerlijk in de vachtmand in de vensterbank liggen. Knokken met de rest kan hij ook goed en af en toe een nep aanval op voeten en benen is ook hilarisch, je kunt er alleen maar om lachen. Zie hem ook zo stoer al in een hangmat in de ren klimmen!

09-09-'18: met zijn 1,570 kg is vakre Gideon rugby speler nr 2. Prins gezelligheid! Deze gezellige knuffel blijft mooi open van karakter ondanks de vele ren en vlieg uren. Hij komt zo graag bij je op de bank, dan moet je hem aaien en spint hij erover. De honden worden begroet, de kleintjes van Ivy begroet hij, hij speelt met iedereen. De weken gaan voorbij en steeds meer, nog meer, wordt duidelijk dat hij inderdaad bij ons hoort. 

23-09-'[18: Onze hartendief vakre Gideon. Hij weegt 2,150 kg  en zoals het nu lijkt gaan we dus twee zware heren in huis hebben. We genieten ons suf van hem, ons kleine hondje. Sowieso genieten we van allemaal want wat zijn ze allemaal aanhankelijk en ook komisch. Maar met hem hebben we toekomst perspectief. Hij zal dan ook in december zijn eerste show bijwonen en ik ben heel erg benieuwd hoe hij het gaat den. Dan niet zozeer naar de resultaten want iedere keurmeester zo zijn of haar voorkeuren ongeacht hoe er beoordeeld zou moeten worden maar meer hoe hij het vindt. We moeten allemaal wel eens iets doen wat we minder leuk vinden maar ik zou het wel fijn vinden als hij de humor ervan inziet want hij zal in de toekomst samen met half broer Balthasar toch de wat constantere vertegenwoordigers op de shows namens de cattery zijn. We zullen het zien.