Kjære Lillemor av Durathror 

*gaat bij Jessica en Hans wonen in Bedum.

 

05-08-'18: Kjære Lillemor av Durathror. NFO ns 09 22, zwart zilver tabby gemarmerd mc met wit. Het poesje met het rode bandje. Kjære Lillemor is als eerste geboren om 17:45 uur en woog 118 gram. Op de foto is ze 1 week jong en weegt 246 gram. Ook Lillemor is nieuwsgierig naar de wereld, haar oogjes gaan al wat open.

18-8-'18: Wat een helder koppie heeft die mooie kjære Lillemor! En ze kan ook goed van zich laten horen, deze meid hoef nu al niet meer veel te vertellen. Zij kan zichzelf wel redden. Ze gaat qua gewicht redelijk gelijk op met haar zusje, ze weegt 497 gram. Sowieso groeit het 4-tal mooi gestaag door. Mama Ivy doet het fantastisch.

02-09-'18: Het clowntje kjære Lillemor, 5 weken pret! Tsjonge, wat een vrolijk ding is ze. Vrolijk, leergierig en speels. Vandaar dat ik haar foto's ook bij een speelkleedje heb genomen, het past helemaal bij haar al dat speelgoed en kleur. Ze woog zaterdag 724 gram, keurig hoor. Je moet haar op dit moment echt even bij het eten zetten en een hapje voeren want ze heeft het druk met ontdekken en gunt zich geen tijd. Ook bij haar is het verse vlees favoriet.

16-09-'18: het olijke ding kjære Lillemor, zo onbevangen en lief. Het leven is een feestje voor haar. Ze heeft het druk, rent en klimt. Ze weegt 959 gram, het eten is zo lekker dat ondanks al het gespeel ze een super gewicht heeft. Het 4-tal drinkt ook nog graag bij mama Ivy maar eten allemaal verder zelfstandig van het vlees en de brokjes. Kijk je naar kjære Lillemor wordt je acuut vrolijk, al 7 weken lang.

29-09-'18: Met haar gewicht van 1,156 kilo is kjære Lillemor de lichtste van de vier maar ze loopt maar iets achter op broer Leifr. Ze loopt keurig op schema en is ook super actief, dus tja, daar houd je je gewicht keurig mee op peil. Ze rent, ze vliegt nog net niet en is zo komisch om naar te kijken. Waar iedereen in diepe rust ligt, is Lillemor buiten in de ren aan het spelen. Ze heeft een koppie en gezichtsuitdrukking waar je voor smelt.

21-10'18: Op de foto's is kjære Lillemor 11 weken. Ons heerlijke clowntje woog gisteren, toen was ze 12 weken, 1,540 kg. Wat een heerlijk speels ding is ze toch. Haar koppie begint nog mooier en duidelijker te worden qua tekening. Ze heeft hoog op de neusbrug een wittere vlek dan de rest van het wit in haar gezichtje. Dat maakt het samen met haar witte omlijsting van haar ogen alsof ze bij de make-up doos heeft gezeten. Een erg grappig gezicht wat alleen maar het grappige in haar karakter lijkt te benadrukken. 

27-10-'18: Het heerlijke duveltje in het doosje, ons clowntje kjære Lillemor. Wat een heerlijke energiek Noors meisje is ze toch. Ze rent, vliegt nog net niet en laat zich niet op de kop zitten door haar broers. Zelfs half broer vakre Gideon is ze niet bang voor en hij pubert al een beetje. Maar zoals een echte Noorse bosmeid betaamt klimt ze hoog en rent heel hard. Met haar 1,660 kg gaat ze lekker op een leeftijd van 13 weken.

We gaan nog even genieten van dit heerlijke clowntje....