Sigvar Sisselssøn av Durathror

 

15:40 uur: Een zoon werd geboren als tweede, en wat voor 1. NFO ns 22: een prachtige black tabby silver blotched (zwart met zilver gemarmerd). Daar was Sigvar met zijn geboorte gewicht van 103 gram en heeft er zin in. Aandacht? Graag!  Camera? Sta ik er goed op?! Een heerlijk boefje die we als eerste echt zagen spelen en stoeien. Dat belooft nog wat met dit shownummertje, hij is voor de duvel niet bang. Drie zusjes krijgen wat meer, ook aandacht op dat moment? Oh maar dan heeft Sigvar ook ineens heel erg dorst, echt hoor...Een prachtig mannetje.

 

En daar is Sigvar! Welkom lief kittenkind!

 

Sigvar, 1 week, 167 gram

 

Sigvar, 2,5 weken, 293 gram. Met mama Sissel

(een paar foto's meer dan de anderen maar de gelegenheid was er. Sigvar houdt van poseren)

 

Sigvar, 3 weken, 346 gram

 

6-6-2022: Kleine druktemaker! Heerlijk onbevangen en ja, de wereld wacht op Sigvar! Ook Sigvar heeft zijn aanstaand personeel al in levende lijve ontmoet en hij heeft ze goed gekeurd. Hou de camera maar standby voor Sigvar, hij wil graag de aandacht. Sigvar is 7 weken en weegt 925 gram. Hij is in 1 week 174 gram gegroeid. Het mooie mannetje!

 

En we maken een sprong in de tijd want inmiddels is mooie Sigvar al weer 14 weken geweest! Zoveel foto's gemaakt maar met 7 dwergjes is het nog een hele kunst om ze individueel voor de camera te krijgen, ze bemoeien zich continu met elkaar maar komen ook direct naar je toe. Lief maar voor een foto hopeloos. Maar niet Sigvar! Sigvar houdt van de camera. Nogmaals, niets ten nadele van de anderen maar wederom van hem meer foto-momenten. Sigvar is als eerste verhuisd op de leeftijd van 14,5e weken en deze lieverd woog toen 2,110 kg.