Sweet sugarplum av Durathror

*status: beloofd

 

En daar was op 29-6-2021 weer een mooi tortie meisje, Sweet sugarplum. Op het eerste gezicht een Nana-look-a-like maar ze ontwikkeld haar vacht veel warmer qua kleur, ze is een black tortie tabby blotched (NFO f 22). Sugarplum is eigenlijk als derde geboren, om 13:12 uur met een geboortegewicht van 102 gram. En ook zij heeft het na een week ruimschoots verdubbeld.

 

6-7-2021: Sugarplum gaat zo heerlijk. Ze zit op de leeftijd van 1 week op 233 gram. Ik ben ook heel benieuwd hoe de kleurtonen in haar vacht verder ontwikkelen, haar koppie wordt al meer grijs/zilver. Een echte foto sessie was met haar niet te doen, dat beloofd nog wat. Ze had haar pootjes al in werking en tjonge wat ging ze al hard!

 

20-7-2021: deze prachtige 3 weken jongedame voert de lijst met de hoogte van de gewichten aan, Sugarplum weegt een prachtige 515 gram. Oh oh wat is ze mooi! Een rustiger dametje dan haar zusje, iets meer afwachtend of aanschouwend. Maar dan wel weer een enorme knuffel, zo lief. Ik ben heel benieuwd hoe zij later uitgroeit omdat ze ook zo op haar grote zus Nana lijkt. 

 

5 weken jonge eigenwijze bengel! (Ohhh wat lijkt ze toch op grote zus Nana!)

 

Sugarplum, hoe kun je al zo'n volleerd shownummertje, fotomodel zijn op de leeftijd van 4 weken!!! Jij mooie meid!

 

Bij mama met elkaar blijft toch het beste!

 

Oh oh Sugarplum....jij fluffy schatje

 

Met mama en met leeuw, hoe gezellig

 

Hoe verbeten kun je zijn om iets te pakken te krijgen?! Volhouden, knap kind!

 

En Sugarplum wordt groter en groter en weet wat ze wil...

 

7 weken jonge ontdekster, nee ze zat niet klem, ze wilde er gewoon bij langs.

Lekkere tuttebol die weet wat ze wil.

 

Erg ingezoomd maar zo mooi, lief meisje Sugarplum

 

24-8-2021, 8 weken tortie heerlijkheid. Sugarplum heeft een prachtig gewicht van 1070 kg. Ze is rustiger dan haar zusje en heeft een super mooie indringende oogopslag.

 

mooi kind!

 

Bijna 10 weken, dit gaat te snel! 

 

Zomaar even wat foto's op een zondag middag als je 10 1/2e week jong bent:

 

Sugarplum, 12 weken

 

Ik kan niet anders zeggen dan dat ze lief en zacht is. Sugarplum is zo'n aandoenlijk meisje die je gewoon zit aan te kijken en wacht op dat jij naar haar kijkt. Ze geniet zo van je dan! Al weer 13 weken, de lichtste van de 4 met haar 1,600 kg. Inmiddels de 2e enting gehad en de chip. We genieten nog lekker van elkaar.