Niet iedereen woont hetzelfde. De liefde voor de Noorse boskat, een Durathror bengel in dit geval, is wel een gedeelde noemer. Graag begeleiden we aanstaande dienaren om hun huis en tuin, soms balkon, bengel proof te maken zodat allen kunnen genieten. Een Durathror bengel is vrijheid gewend, een beperkt leven vol met regels staat daar haaks op. De leef omgeving, hoe ga je met een bengel om, hoe te voeren: wij zien graag aanstaande dienaren die in hetzelfde gedachtengoed zitten. De lat ligt hoog bij ons, dat zien we in hun nieuwe paleis ook graag terug. Op deze website van ons staat al veel informatie, vragen staat ook altijd vrij en hoe leuk is het om ook wat inspirerende foto's te zien vanuit de Durathror familie. Doe je voordeel ermee!

(Foto's zijn geplaatst met toestemming en eigendom van de desbetreffende dienaren: delen of (mis-)bruiken is niet toegestaan)

 

 

Een mooie ren aan huis waar vrije toegang tot is, een prachtig buitengebied waar aan de lange lijn ook van genoten wordt, leuke details zoals een water fonteintje, geuren, beestjes en ook een fantastisch binnen leef gebied. Veel blijer wordt een hooman-mama/fokker niet!

 

Tot in de puntjes verzorgd! Ik kan niet anders zeggen! Deze broer en zus bengel hebben een overkapping/ren aan huis waar ze ook heerlijk zelf in kunnen wanneer ze maar willen. Met een stoere buiten paal, ligplekken, hoge plekken en een direct contact met de tuin zodat fijn alle niet zo slimme diertjes naar hun toe kunnen lopen... Ook in huis hebben deze 2 het fantastisch voor elkaar: spel, voeding, leuke drinkbronnen, zorg, ja daar wordt ik weer heel blij van!

 

Een ruime afzetting, kooi constructie in een prachtige stadstuin! Plankjes, zit- en ligplekken, geluiden, beestjes en binnen fijne lig plekken, krabplekken in huis en bovenal: uitzicht! Lekker gluren op straat. Prachtige manier ook van samen leven met bengels!

 

Leven als Durathror bengel in een flat/appartement: het kan. Maar alleen als de dienaar volledig toegewijdt is in het zorgdragen voor een veilig buiten zijn, voldoende speel, klim en krab attributen heeft.  In het geval van het jongens huishouden waar 2 van onze bengels wonen hadden we er dan ook het volste vertrouwen in!  Wederom wel het detail dat er veel met de heren ondernomen wordt en ook de uitdaging in voedsel en waterbronnen gezocht wordt. Het fijne is dat de dienaar na alle jaren het overleg en samenhang nog aangaat: hoe gaat het, wat kan er bij, hoe te doen etc etc. Super!

 

En dan de speeltuin voor kind en bengels! Stapelgek op elkaar! Deze dienaren hebben ook een buiten kooi constructie voor als ze echt even veilig buiten moeten zijn ivm drukte alom maar de schutting is afgezet met een net systeem wat schuin omhoog steekt. Nog steeds vogels vangen die niet zo slim zijn om een echte jager te herkennen, kikkers, vliegen, geluiden en geuren maar wat bijna wel het leukste is: de mini hooman is hun beste vriend!

 

Nog zo'n droom van een natuurlijk buiten zijn! Via een soort van kraaiennest kooi constructie afdalen in je eigen natuur gebied.  Uitkijken over je koninkrijk, alle elementen beleven, diertjes vangen en ondertussen op een voor de loslopende kippen op veilige afstand zitten. Maar ook hebben deze dienaren er in huis heel goed overnagedacht: in iedere deur wat naar een ruimte leidt waar de bengels mogen komen zit een kattenluik. Geen onnodig openstaande deuren. Deze 2 bengels hebben dan ook nog 2 mini hoomans waar ze mee spelen, hele verhalen van aanhoren, mee knuffelen: echte gezinsleden!

 

Bij de volgende dienaren is de gehele tuin overkapt met een net systeem. Door de zijkanten hoger in te zetten hebben de bengels extra uitkijk rondom. En dan met het 'dak' van gaas kunnen ze van alle elementen genieten. 

 

In huis is het een paradijs!  En toen kwam er ook nog een ren aan huis waar ze zelf via een luikje heen kunnen. Maar ook zijn ze gewend om aan een tuigje te lopen: 2 van onze bengels en hun bonus zus hebben het maar goed! Echte harige kids, met hooman zus als oppas indien nodig. Super geregelt want ook tijdens afwezigheid moet het goed geregelt zijn. Uitdaging in spel, veel aandacht, goed eten...ja dan maak je een Durathror bengel heel blij!