Gezamelijke foto's vanaf vlak na de bevalling:

 

Ivy's tre Cedrik av Durathror

Als eerste verhuisde op 10-10-2020 Ivy's tre Cedrik av Durathror naar Steenwijk waar hij mocht gaan wonen bij de mama van Floortje, Alfrodull's Bendeke. Op de leeftijd van 14 weken woog hij 2,170 kg. Bij zijn nieuwe dienaren die oh zo blij met hem zijn heet hij Andor. En het gaat hartstikke goed samen met Bendeke, fijn!

 

2023, knapperd!

 

Ivy's tre Caspar av Durathror

Als 2e verhuisde Caspar op 11-10-2020, Ivy's tre Caspar av Durathror. Met een prachtig gewicht van 2,360 kg. In zijn nieuwe huis in Udenhout, ja ja we hadden een lange rit samen in de auto, gaat hij Storm heten en hij gaat heel fijn bij onze Kjære Lillith av Durathror, Lilly. En daar woont ook Kiki die geboren is bij cattery Kjama, daar waar de papa, Jari, van de tre's ook woont. Hoe leuk is dat! Het gaat ook super: Kiki heeft een speelmaatje en Lilly heeft haar verzorgende moeder gevoelens naar boven laten komen en nam hem de 2e dag al onder haar hoede. We hebben enorm van dit mooie mannetje genoten en we zien dat hij zich vanaf dag 1 ook helemaal opensteldt voor de liefde van de dienaren. Heerlijk! 

 

april 2021, super mooi en lief model

 

Een aparte kolom met foto's voor Lilly (Lillith) en Storm (Caspar) samen. Zo leuk dat ze samen wonen en het ook zo goed samen kunnen vinden! (en met Kiki natuurlijk!) Bij de pagina van Lillith staat ook een kolom met gezamelijke foto's!

 

zus en broer, 2021

 

Op 9-10-2021 was ik in de buurt en werd aller hartelijkst welkom geheten in het huis van Lilly en Storm. Oke, dat deden de dienaren maar hoe dan ook, wat was het leuk om ze weer te zien. Echt 1 grote Durathror familie. Prachtige krachtige bengels, het was genieten!

 

Ivy's tre Caspian av Durathror

Caspian blijft wat langer bij ons wonen omdat hij in Brussel, Belgie gaat wonen. Helaas heeft de covid voor veel vertraging gezorgd waardoor de verhuizing van zijn hoomans ook wat vertraging heeft opgelopen. We hebben met elkaar besproken dat het fijner voor hem is om dan voor nu eerst lekker in zijn roedel nog te blijven. En dus kunnen jullie langer meegenieten van Caspian: hij krijgt hieronder zijn eigen kolommen met foto's van zijn activiteiten hier. Na de verhuizing krijgt hij een andere kolom voor foto's erbij.

 

Caspian, ons lang gebleven lieve kind, foto sessie's in de ren:

 

6-12-2020: En toen was het zover....onze kleine prins ging op zichzelf wonen. Hoewel we dit van het begin af aan wisten was het toch even slikken. Dat lieve, mooie mannetje. Af en toe kon je haast denken als je hem zag in huis 'oja, hij is er ook nog', hij zat gewoon niet in de weg. De castratie hebben wij ook laten uitvoeren en dat was 1 avondje bijkomen en de volgende dag was hij al weer helemaal het baasje. Een heel gemoedelijk en gevoelig mannetje die gewoon bij de muur ging zitten wachten op de rode stip die bewoog (de laserpen), die nog steeds de eendagkuikens vliegles gaf, die heel zinnig was tijdens het eten maar wel toe gaf omdat de rest van de roedel dat dan wel at.

Nouuuu, dat hebben de nieuwe dienaren al gemerkt. Alles van het beschrevene hier boven maar vooral: hoe hij een willetje heeft qua eten! De prins zal wel denken: ik woon nu op mijzelf en mag doen wat ik wil! Hij heeft zijn dienaren om zijn pootje gewonden dus mooie, lieve Caspian, dat gaat vast goed komen! Wij missen je nu al maar gaan lekker vanaf de zijlijn meegenieten.

 

Even een foto apart, die blik!

 

                            En dan ben je al weer 1 jaar!!!                                                                           2023: Caspian 3 jaar!

 

  Ivy's tre 

                         IC/CH Alfrodull's Muireal aka Ivy (NFO n 09 22) x CH cio cio san's Siv Toshe aka Jari (NFO ns 22)

De 3 prachtige zonen van Ivy en Jari werden geboren op 2-7-2020. Na ons 4 lange dagen en nachten stand by gehouden te hebben begon dan eindelijk maar toch s'avonds laat de bevalling. Om 23:16 uur werd de eerste geboren, Caspian. Als tweede Cedrik om 23:33 uur. Als derde kwam Caspar om 00:00 uur, nog net op de nipper op de 2e juli. Wat is ze weer gelukkig met ze. De vervelende stuwing hadden we dag 3 onder controle en kon het echte genieten voor Ivy beginnen. Ze regelt het allemaal zelf, geeft af en toe aan als er aandacht of extra eten moet komen. Een super mama met oh oh oh zulke mooie baby's.

We hadden al wachtenden voor Ivy's nakomelingen en daarom waren deze 3 mooie baby's al beloofd en besproken.

Wij doen bij het geven van de namen niet aan een alfabetische volgorde maar omdat het Ivy's derde nest is en dan ook ook nog 3 zoons vonden we het wel zo speciaal. Dus 3 keer een C, Noors geïnspireerd. 

         Ivy's drie tal / Ivy's tre ..... we zijn weer verliefd.

 

Hun stamboom is:

https://pawpeds.com/db/?a=p&v=fi&ids=3:1309734;2:1332917&g=4&p=nfo&date=iso&o=ajgrep

Deze combinatie geeft een mooi laag inteelt percentage van 2,71% en 9,90% polaris. 

Dit is de 3e keer dat we Ivy en Jari in een verparing doen. Een fantastische combinatie waar wij meer dan blij mee zijn. 

Dank, Karina de Bruijne en Patrick Tholen van cattery Kjama, voor het mede mogelijk maken door voor ons Jari beschikbaar te stellen.

 

Eer wie ook eer toekomt: op onderstaande foto papa Jari