Nana's Only Love av Durathror 

*Nana's Only Love gaat wonen bij cattery Håpercatz in 2e Exloermond.

 

Nana is als vijfde geboren. Een mooi donker tortie poesje met prachtige aftekening in haar gezichtje. Ze heeft wel iets wit bij haar teentjes maar ze is een heel andere tortie qua kleur verdeling dan haar zus. Nana woog 92 gram en is om 02:55 uur geboren.

Nana is NFO f 22 (zwart schildpad gemarmerd.) 

 

***De Griekse zangeres Nana Mouskouri heeft het themalied bij de serie Mistral's Daughter gezongen, getiteld Only Love. Ook heeft zij de Franse versie van het lied gezongen, getiteld L'Amour en Héritage. En ook de Duitse versie, Aber die Liebe bleibt, heeft ze gezongen. (In de serie was alleen de instrumentale versie van het lied Only Love te horen)***

 

 

25-4-2020: 3 weekjes jong, en wat ontwikkeld Nana zich mooi. Haar warme kleurtonen komen steeds meer naar voren.Ik ben zo ontzettend benieuwd hoe haar vacht zich verder laat zien en hoe dat mooie koppie steeds meer open lijkt te komen. Een lief koppie, heel rustig qua uitstraling, tenminste tot en met nu want ze zijn allen nog vol in ontwikkeling. Ze lijkt iets rustiger dan haar zusje, iets bedachtzamer maar we zullen het zien. Verder qua groei gaat ze redelijk gelijk op met haar zus. Nana weegt een mooie 416 gram. 

9-5-2020: Nana deed NeeNee. Nee, ze had geen zin om te poseren! Waarom stoorden we sowieso? Deze mooie meid weet donders goed wat ze wil, wat zo ontzettend komisch lijkt bij dat kleine ding want kijkt ze 'gewoon' staan haar ogen en oren heel anders dan in de neenee stand, hahaha. Ze speelt heerlijk met haar broers en zus en kijkt ook zo heerlijk alert als je erbij komt staan want dat is wel leuk, dan wordt je geknuffeld. Nana weegt op dit moment 618 gram.

23-5-2020: Over een zelfverzekerd en lekker eigenwijs meisje gesproken: Nana. ze weet heel goed wat ze wil. Spelen doen ze allen met elkaar en Nana is een echte durfal door al tot boven in de ren te klimmen. Ze ontwikkeld haar kleur ook steeds warmer, wat eerst nog met twijfel wat wit leek is nu toch echt crème. Nana weegt 784 gram op een leeftijd van 7 weken.

6-6-2020: Kijk nu toch hoe mooi de kleuren van Nana zich laten zien, het is net of ze met de week warmer van kleur wordt. Ze kan wat droevig kijken maar laat je niet foppen, droevig is ze allerminst. Dit mooie meisje weet wat ze wil, eist haar plek wel op in de groep en wij mogen haar kriebelen. Voor het kriebelen gaat ze dan ook uitgebreid liggen en ze spint dan allerluidst. Optillen is (nog) niet haar ding, ze heeft het druk en je mag al overal kriebelen dan hoeft daar volgens Nana het tillen niet bij. Neenee dus. Nana heeft op dit moment een mooi gewicht van 1,050 kg.

20-6-2020: Tuttebolletje met een groot spinmotortje in haar lijf, dat is Nana! Heel zelfstandig, laat haar ook lekker naar jou toekomen want daar houdt ze van. Dat zij zelf beslist. Niet teveel tillen graag maar oh wat wil ze graag gekroeld worden. Nana heeft het druk, druk met spelen en lekker eigenwijs in haar eentje op de hoogste plank in de ren op uitkijk zitten. En dan ziet ze je...en gauw komt ze dan een knuffel halen! Nana weegt op dit moment 1,400 kg.

11-7-2020: Nana had niet zo'n last van de 2e enting en is haar zusje dan ook wat voorbij geschoten qua gewicht, ze woog de 11e een mooie 1,840 kg. Mijn lieve apporteer vriendin. Het houdt niet op, hahaha, wat heeft die een wilskracht en uithoudingsvermogen. Of je nu op de bank zit of bij tafel, ze brengt je keer op keer haar speeltje terug. Zo ontzettend lief. Opgetild worden is niet haar ding maar aaien en kroelen des te meer. Eigenlijk is Nana naar een fase Neenee gegaan en nu weer naar de fase Jaja... hahahaha die lieverd. We gaan haar waarschijnlijk al binnen een week missen maar ook bij haar zullen we de ontwikkelingen blijven volgen en ook nog zien. We zijn benieuwd hoe ze verder uitgroeit, haar vacht lijkt nu al met de week dieper van van kleur te worden. Een mooie en lieve meid die Nana.