Archibald av Durathror

*hij gaat samen met zijn zus Tigerlily verhuizen naar Rotterdam.

 

 

Archibald, NFO n 09 22 (zwart, tabby, gemarmerd, wit, mackerel), is geboren op 21 juli 2017 om 06.33 uur, en woog 142 gram.

Lief mannetje die het meest op mama lijkt qua uiterlijk.

Op de foto's hier direct onder is hij 9 dagen oud en weegt hij 279 gram.

 

Fotomodel Archibald! Wat een heerlijk nieuwsgierig mannetje! Hij is de eerste om de ren te verkennen als ze uit de mand zijn, hij wil niks missen! 3 weken en met een mooi gewicht  van 524 gram

 

Archibal, nu dik 5 weken oud. Hij blijft de ontdekker en klimt al tot grote hoogtes. Hij heeft een keurig gewicht van bijna 750 gram. Voor hem is interesse getoond.

 

Archibald, dik 7 weken en 1,053 kilo. de wereld is groter geworden, meer te ontdekken door het hele huis, Archibald geniet van het ontdekken. Wat een heerlijk mannetje! Archibald gaat samen met Tigerlily bij Sjanet, Gaf, Lux en Fransje wonen in Rotterdam.

 

Mooie, lieve Archibald. Wat een mooi stabiel ventje is dit. Prachtig in zijn gemarmerde tekening. Hij heeft nu nog een iets minder fluffy vacht dan bijv. Balthasar waardoor je bij Archibald duidelijker zijn tekening ziet. Met een gewicht van 1,449 kg op een leeftijd van 9 weken.

 

Archibald, 11 weken en 1,860 kilo. Hij blijft de charmeur, de ondernemer. Maar je kan inmiddels ook zien dat hij zich een echt mannetje begint te voelen, beetje stoer doen. Etenstijd wanneer wij wat neerzetten? Nee, hij bepaald het zelf wel wanneer dat is. En vlak nadat hij weer een stoere bui heeft gehad, komt hij heerlijk bij je liggen.

 

Archibald, 13 weken en 2,330 kg. Die heerlijke charmeur, je smelt gewoon als hij naar je opkijkt. De enige van dit viertal die de tekening in de vacht ook zo duidelijk heeft. Zo aanhankelijk als hij is, zo grommend verdedigt hij zijn eendagskuiken als ze die gezamenlijk te eten krijgen. Er ligt genoeg voor iedereen maar Archi wil graag duidelijk maken dat nou net dat stuk voor hem is. Stoer hoor.