Sigr Sisselssøn av Durathror

 

16:11 uur: Oeh wat mooi! Wat een mooi mannetje is Sigr. en een keurig geboorte gewicht van 109 gram. Stevig in bouw dit mannetje, rustig, zelfverzekerd. We zijn heel benieuwd ook hoe hij zich qua tekening en kleur verder ontwikkelt want nu lijkt hij nog heel donker maar hij heeft een prachtige warmte in het koppie en een heel mooie gestreepte tekening. En nu al een mooie wollige vacht, dat beloofd nog wat! NFO n 23: Sigr is een black tabby mackerel (zwart gestreept).

 

Tjonge, daar is Sigr! Welkom mooi gestreept kind, we houden nu al van je! Voor even een bandje om omdat we niet wisten wat er nog zou komen en echt identificeren doen we pas in de eerste uren.

 

Sigr, 1 week, 171 gram:

 

Sigr, 1 week ,om de kleuren in zijn koppie te laten zien:

 

Sigr, 3 weken, 347 gram

 

6-6-2022: Zo verliefd weer! Sigr, wat ontwikkel jij je toch mooi, ik wist het wel: een hartenbrekertje! Sigr is 7 weken en weegt 950 gram. Hij gaat ineens echt hard: in 1 week 240 gram gegroeit, we hebben hem 2x op de weegschaal gezet om de bevindingen te controleren, tjonge tjonge! Sigr is stoer en wacht eerst even af hoe de situatie is. Een zelfverzekerde jonge bengel die het allemaal wel zelf kan en weet. Toen hij zijn aanstaande personeel ontmoette heeft hij ook direct een schoot uitgekozen: zo, dat werd voor nu de slaapplaats. 

 

En we maken een sprong in de tijd want inmiddels is mooie Sigr al weer dik 14 weken geweest! Zoveel foto's gemaakt maar met 7 dwergjes is het nog een hele kunst om ze individueel voor de camera te krijgen, ze bemoeien zich continu met elkaar maar komen ook direct naar je toe. Lief maar voor een foto hopeloos. Sigr is verhuisd op de leeftijd van dik 15 weken en deze pretletter woog toen 2,170 kg.