Sága Sisselsdatter av Durathror

 

Om 15:24 de eerst geborene, een prachtige rooie dochter: Sága. Wat een mooie meid! NFO ds 22: Sága is een red tabby silver blotched (rood zilver gemarmerd). Met haar geboorte gewicht van 111 gram een stuk forser dan haar rooie zus Siri maar wie weet verandert daar nog wat in de toekomst, je weet het maar nooit. We hadden haar na de geboorte van haar zus wel een bandje om gedaan om ze niet door elkaar te halen maar dat was al snel niet meer nodig want die 2 verschillen toch nog best wel veel. Sága is een lief poesje die wel stoer is, zelfverzekerd. Een beetje 'one of the guys '-type. Niet extreem luid aanwezig maar wel heerlijk nieuwsgierig en ze weet wat ze wil.

 

Joepie! Daar is het eerste kind van Sissel: Sága is geboren! Welkom lieverd!

 

Sága, 1 week, 172 gram (met 2 weken 248 gram):

 

Sága, 3 weken, 346 gram

 

6-6-2022: Te snel, te snel! Het gaat veel te snel! Lieve, ondernemende Sága is al weer 7 weken en weegt 890 gram. In 1 week tijd is ze 189 gram gegroeid. Ze heeft haar aanstaande dienaren al ontmoet maar voor nu is ze zich lekker aan het ontwikkelen met haar broers en zussen bij ons. Sága heeft het druk druk drukkerdedruk! Heerlijk lief en eigenwijze meid.

 

En we maken een sprong in de tijd want inmiddels is mooie Sága al weer 14 weken geweest! Zoveel foto's gemaakt maar met 7 dwergjes is het nog een hele kunst om ze individueel voor de camera te krijgen, ze bemoeien zich continu met elkaar maar komen ook direct naar je toe. Lief maar voor een foto hopeloos. Sága is verhuisd op de leeftijd van 15 weken en deze pretletter woog toen 2,200 kg.