Ivy's tre Caspian av Durathror

*Hij gaat bij Saskia en Matthew wonen in Brussel, Belgie.

 

Mooie Caspian is als eerste geboren op 2-7-2020 om 23:16 met een geboorte gewicht van 131 gram. Toen hij een week jong was had hij zijn geboorte gewicht verdubbeld en woog 264 gram. Een prachtig tabby katertje met wat meer bruin op zijn koppie, zonder wit. We zijn benieuwd hoeveel hij op mama Ivy gaat lijken.

Caspian is een prachtige klassieke zwart tabby, n 22, zwart tabby gemarmerd.

 

13-7-2020: de oogjes zijn open.

 

30-7-2020: Ik val weer eens in herhaling: dit gaat veel te snel!!! Ivy's tre zijn alweer 4 weken!!! We genieten enorm van hun ontwikkeling. Nou, en ontwikkelen doet Caspian. Hij voert de gewicht lijst aan met zijn 671 gram (op 1-8-2020 woog hij zelfs al 736 gram!) Sinds 4 weken en 1 dag leeftijd zijn we begonnen met een beetje pap, dag 2 van het afspenen zoals je dat dan noemt, aten de heren 2 'maaltijdjes' waarvan de 2e wat vlees door de pap zat. Dat was lekker! Dag 3 zat er al minder pap door, dag 4 zal de 2e maaltijd van de dag wel geheel vlees zijn. De buikjes doen het goed en ze zijn super fit. En heel erg schattig en lief. Ze worden met veel interesse door de rest bekeken nu de kraambak uit de kittenren is. En met liefde helpt Lindis met de verzorging van ze. We genieten!

 

13-8-2020: 6 weken jong is Caspian en weegt een super gewicht van 923 gram! Gewoon een gezonde eter die zijn smaak nog aan het ontwikkelen is, geen veelvraat. De brokjes smaken, water is lekker maar ermee spelen is nog veel leuker. De gekookte witvis was een enorm succes, man man man wat was dat lekker. Beetje kittenmelk of verse geitenmelk op zijn tijd gaat er ook wel in. Al met al dus lekker aan het ontwikkelen. De zindelijkheidsfase hebben we geen omkijken naar gehad deze keer: geen kittenbakje, nee hoor, ze konden het al zelf. 

Caspian zijn toekomstige dienaren zijn inmiddels ook geweest om hem live te bewonderen en als ze konden smelten van hem hadden ze dat gedaan, dat zit wel goed!

*Niet om Caspian voor te trekken maar hij heeft deze week 1 foto extra in de up date. Die is gewoon te leuk om niet te plaatsen.

 

26-8-2020: Mooie en lieve Caspian. Rustig mannetje maar zodra ik dat denk raced hij door het huis. Ze spelen alle 3 zo leuk met elkaar en met de grotere bengels wordt ook gespeeld. Zelfs Sissel begint haar voordeel met hun meer in te zien hoewel die nog steeds heel graag bij surrogaatmoeder Lily in de buurt is. Caspian heeft als eerste besloten dat de afzetting tussen de woonkamer en hal in ook als een horde best overwogen kon worden. Lang verhaal kort: we zijn de pogingen maar niet gaan afwachten en hebben die ook maar weggehaald en dus hebben de tre's nu het gehele huis als speelterrein. Zijn ze er aan toe geven ze dat zelf heel goed aan. Ook weer zo schattig hoe die ontdekkingstocht gaat. Caspian had de badkamer ontdekt en al sluipend onderzoeken en toen een broer binnen kwam daar lopen alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. Stoere en lieve ventjes zijn het! Caspian is nog steeds de koploper qua gewicht en weegt een prachtige 1,256 kg bij een leeftijd van 8 weken.

 

13-09-2020: Mooie Caspian is samen met zijn broers op 3-9-2020 voor het eerst in de auto geweest, voor het eerst naar de dierenarts en voor het eerst hebben ze een controle gehad inclusief hun eerste vaccinatie. De auto rit ging prima ware het niet dat het een stukje van krap 5 minuten is, hahaha. De dierenarts smolt weer! Wat een prachtige bengels! Prachtig in verhouding, geen navelbreuk, geen knikstaartjes. 

De tre's racen en spelen in huis, eten heerlijk met de groten mee van kuikens, vlees en vis. Het bij mama mogen drinken is bijna gebeurt, ze wringen zich in allerlei bochten om toch nog even een slokje te mogen halen. Aan de groei zul je het niet merken: Caspian woog op de leeftijd van 10 weken 1,630 kg.

 

24-9-2020: Wat gaat het snel, Caspian al weer 12 weken! Poseren in de ren! En wat dringt de gelijkenis met onze Archibald (Archibald av Durathror) zich op! Jemig! Caspian weegt nu 1,970 kg.

 

En ja hoor, Caspian is al weer 13 weken en weegt 2,200 kg!

 

8-10-2020, Caspian is 14 weken en na komend weekend is hij de enige van de 3 broers die hier nog een poosje zal blijven wonen. Volgende week als hij 15 weken is krijgt hij zijn rabies vaccinatie en dan officieel moet hij 3 weken wachten voordat hij de grens over mag. Caspian gaat in Brussel wonen. Maar omdat er eerst nog een verhuizing moet plaats vinden van zijn dienaren, die vol smart al heel heel lang op hem wachtten (al voordat mama Ivy uberhaupt zwanger was want ze wilden heel graag een kindje van haar), verhuisd Caspian nog iets later. Wij gaan voor rust en stabiliteit en hebben we in goed overleg er samen voor gekozen dat hij hier dan voorlopig nog gezellig bij ons en zijn vertrouwde roedel blijft.

Caspian weegt op de leeftijd van 14 weken een super mooie 2,430 kg.