Sweet sweetie pie av Durathror

*status: beloofd

 

Wat een mooi katertje werd daar om 14:57 uur op 29-6-2021 geboren! Sweetie pie lijkt het meest op zijn vader want hij is een black tabby blotched white silver (NFO ns 09 22) mannetje en werd als 5e geboren. Hij had een geboorte gewicht van 117 gram, de zwaarste van de kittens maar toch hebben zijn zussen ruimschoots de week curve gehaald, hij zat er net iets onder.  Een keurig mannetje he, dames voor laten gaan.

 

6-7-2021: Wat een knap en ook rustig kind , Sweetie pie. Op de leeftijd van 1 week zat hij op een mooi gewicht van 227 gram maar 2 dagen later was hij qua gewicht al de runner up. Beleefd zijn is 1 ding maar er is melk en dat smaakt heerlijk. Zijn vacht kleur ontwikkelt ook zo mooi, steeds meer bruin tonen komen in zijn koppie naar voren. Ik ben weer benieuwd!

 

20-7-2021: oei wat is hij lief en mooi, 3 weken jonge Sweetie Pie! Hij is iets rustiger dan zijn broertje, wat dus weer heel mooi elkaar aanvult. Het ontbreekt niet aan nieuwsgierigheid maar hij is wel iets 'sulliger'. En wat hij echt kan waarderen is een schoon kleedje. Dat wordt besnuffeld en dan heerlijk in rollen. Je hoort hem genietend zeggen van 'wat lekker fris', incl de glimlach op zijn bekkie. Sweetie Pie weegt op dit moment 512 gram.

 

Bij mama met elkaar blijft toch het beste!

 

5 weken jonge bengel!

 

Hoe kunnen wij nu naar bed gaan als er s'avonds laat iemand zo knap en lief ligt te wezen...

 

Hoe knap en schattig kun je zijn!!!???!!!

 

Beetje overbelicht maar als je zo lief ligt te slapen bij oom Balthasar kun je niet anders dan deze foto delen. Net wakker en ook niet van plan je bijna 7 weken jonge kontje te verplaatsen, dit ligt veel te gezellig.

 

Oooohhhh zo mooi!

 

24-8-2021, 8 weken mooi en lief ventje Sweetie pie weegt alweer een prachtige 1060 kg. Hij is iets rustiger dan zijn broertje en zo ontzettend knap.

 

Bijna 10 weken, dit gaat te snel! 

 

Zomaar even wat foto's op een zondag middag als je 10 1/2e week jong bent:

 

13 weken lieve, aanhankelijke boef, die een prachtige 1,890 kg weegt. Inmiddels de 2e enting gehad en de chip. We genieten nog lekker van elkaar.