Tigerlily av Durathror

*Ze gaat samen met broer Archibald verhuizen naar Sjanet en Gaf in Rotterdam.

 

 

Tigerlily, NFO n 09 22 s (zwart, tabby, gemarmerd, wit, zilver, mackerel), is geboren op 21 juli 2017 om 07.22 uur met een gewicht 142 gram.

Prachtig meisje!

Op de foto's hier direct onder is ze 9 dagen oud en heeft een gewicht van 322 gram.

 

Lieve Tigerlily! Wat een snoepje is dit gestreepte meisje. Dik 3 weken alweer en een super gewicht van 548 gram.

 

Tigerlily, dik 5 weken oud is deze heerlijke dame nu. Ze groeit weer even in een wat rustiger tempo want ze ging wel wat hard. Ze is nu een 700 gram, keurig. Samen met de rest, vooral met zusje, haalt ze hele toeren uit, maar rusten doet ze liever wat apart van de rest, echte rust. Verstandige meid. Ook voor Tigerlily is interesse getoond, dezelfde mensen als voor Archibald.

 

Tigerlily, dik 7 weken. Deze jonge prinses heeft inmiddels ook de kilo bereikt: 1,055. Ze rent samen met de rest door het huis en speelt heerlijk samen. Ze is als eerste bij het vlees en eet dan vol overgave. Je ziet haar genieten. Een prachtig bourgondisch prinsesje. Tigerlily gaat samen met Archibald bij Sjanet, Gaf, Lux en Fransje wonen in Rotterdam.

 

Lieve, fluffy Tigerlily. Wat is ze mooi in haar vacht. En ze heeft op 9 weken leeftijd dan ook een super gewicht met haar 1,406 kg. Ze zit als eerste vaak bij het vlees. Wat lijkt ze qua karakter op haar mama; iets voorzichtiger, iets afwachtend maar daarna is ze een super aanhankelijke knuffel. en net als haar mama een prinsesje. Mooi om dat zo terug te zien.

 

Tigerlily, 11 weken en 1,650 kg. Wat is ze toch een popje. ook zij weet heel goed wat ze wel en niet wil. Ze groeit gestaag, licht stabiel in de groep bij de poezen en speelt met iedereen. Het is bij haar extra leuk als ze naar je toekomt voor een knuffel want deze meid is al heel groot en zelfstandig, vindt ze zelf. 

 

Tigerlily, 13 weken en 1,970 kg. schoon aan de haak. Ze groeit in een keurig tempo, haar vacht groeit op dit moment om haar koppie iets rustiger. Net zoals Archibald, terwijl Balthasar de kraag ook steeds dikker krijgt net zoals Lily otV. grappig. Tigerlily wordt ook steeds aanhankelijker, duidelijker aangevend dat ze wel een knuffel wil. Mooi.