Alfrodull's Floortje ( NFO f 09 22) x Sven Chester van Yjovi (NFO ns 09 22)

 

https://pawpeds.com/db/?a=p&v=fi&ids=3:1430662;2:1154920&g=4&p=nfo&date=iso&o=ajgrep

Deze combinatie heeft een prachtig laag inteelt percentage van 2,30% en 8,58% polaris. Vooral over de voorouder lijnen zijn we ook erg te spreken in deze combinatie.

****

De 7 kittens van Alfrodull's Floortje en Sven Chester van Yjovi zijn op 4-4-2020 in de nacht geboren. Floortje heeft in 2 1/2 uur tijd haar 7 kittens op de wereld gezet. Ze deed het super! Floortje was erg blij met haar 7-tal en we hoefden niet bij te flessen alleen de nieuwbakken mama voorzien van haar extra lekker eten zodat zij kon genieten van haar baby's.

*Met de gekozen namen is/was de cirkel rond voor Helma en Ruud Bovendeerd. Zij zijn in 2019 na vele jaren, gestopt met hun cattery Alfrodull. Wij gaan verder waar zij zijn gestopt, niet alleen met Floortje maar natuurlijk ook met Ivy. Helma en Ruud hadden de namen Fauve, Teddy en Maggy benut in de jaren, wij hebben de andere karakters uit het verhaal benut + de makers en vertolkers van de titelsong behorend bij de verfilming. Om met de woorden van Ruud te spreken 'het boek kan gesloten worden voor ons'.

Niets dan liefde.

En wederom mochten we Sven Chester van Yjovi als vader benutten. Wat een fijne kater is dat toch. Dank Yvonne Krijt-Sluis van cattery van Yjovi voor het vertrouwen in ons en in de combinatie.

 

 

De uitwonende kittens krijgen hieronder ook hun eigen kolom zodat we de ontwikkeling kunnen blijven laten zien en ook zelf er zo mooi op terug kunnen kijken, als kitten groeiend naar een grote bengel. Met dank aan de dienaren voor het sturen van foto's.

 

 

Eric Avigdor av Durathror

Als eerste verhuisd: Eric Avigdor av Durathror aka Avi is bij onze kjære Baldr av Durathror gaan wonen, in totaal met Avi erbij 8 mooie bengels en dienaren Milanka en Marco. Extra leuk voor ons omdat het een vertrouwd adres is en we hem dan nog op show zullen tegen komen. Maar nu eerst foto's van de eerste dagen na zijn verhuizing.

*Avi is het knuffelen niet verleerd, hij heeft zijn affectie gewoon nog wat extra opgeschroefd en begraaft de hooman vrouw onder de kusjes en wil heel graag bij haar zijn. Een heerlijke eigenwijze knuffelkont! Hij weegt een keurige 2,445 kg met 19 weken.

10-11-2020: Avi (Eric) groeit lekker door. Hij zit op een prachtig gewicht van 3,855 kg

9-1-2021: Avi heeft al een mooi gewicht inmiddels bereikt. Hij weegt 4,450 kg.

 

Mooie charmeur Avi!

 

Augustus 2021, mooie Avi

 

Avi, Eric Avigdor av Durathror, gaat de show gelederen versterken en heeft inmiddels zijn eerste kennismaking gehad op 12-9-2020 bij de Felikat show in Schiedam waar hij de keurmeester helemaal om zijn pootje wond en de dikste lol had. Hij kreeg de super EX1, dat beloofd nog wat. Daarom voor Avi ook zijn eigen show foto ruimte op deze pagina.

 

Gimbel's Only Love av Durathror

Diezelfde dag verhuisde Gimbel's Only Love av Durathror naar zijn nieuwe hooman dienaren en naar poes Mimi. Dat er ook een hond zou zijn hoefde toch niet uit te maken? Nou,...de hond zag er wel heel anders uit dan de rare poezen die hier rondlopen (de golden doggies hahaha). En dat was toch wat spannender dan gedacht. Maar Gimbel heeft genoeg zelfvertrouwen om er aan te wennen dus dat zal zijn ritme wel krijgen daar. Het gaat je goed lieve Gimbel. We zijn heel benieuwd hoe jij verder uitgroeit maar bovenal gaan we zijdelings mee genieten van je avonturen. We zullen je vreselijk missen mooie man!

*Gimbel is helemaal op zijn plek. Hij is aan de hond des huizes gewend en poezen vriendin Mimi vindt hem fantastisch. Echte vrienden daar, super! Hij groeit ook lekker door en weegt inmiddels op de leeftijd van dik 19 weken 2,9 kg.

 

Kijk nu toch! Wat een prachtige, zelfverzekerde Gimbel!

 

Perry Kilkuller av Durathror

En ook Perry Kilkuller av Durathror is verhuisd. Tsjonge wat wordt het rustig in huis. Perry is gaan wonen bij onze kjære Lillemor av Durathror. Lillemor was hier ook al zo'n klein clowntje dus Perry gaat heel goed bij haar passen, het kleine boefje, Pietje Bel. Heel blij zijn we dan ook met deze keuze. Perry liep vol zelfvertrouwen en nieuwsgierigheid door de kamer en we weten dat hij alle ruimte krijgt om lekker zichzelf te zijn. 

* Perry gaat zo lekker, samen met de mini hooman en lieve poezen vriendin zorgen ze voor veel vermaak en zijn het echt de 3 musketiers. 

8-1-2021: Perry groeit zo mooi al uit. Hij heeft ook al een super mooi gewicht, 4,600 kg.

 

Omdat we het zo leuk vinden dat Lillymore (Lillemor) en Perry samen wonen en het ook zo goed samen kunnen vinden krijgen ze ook een aparte foto klom van foto's waar ze samen op staan:

 

8-2-2021. Perry in de sneeuw!

 

Nana's Only Love av Durathror

Nana's Only Love av Durathror verhuisde vandaag als voorlopig 1 van de laatsten. (Julien en Cosma blijven nog een aantal weken bij ons ivm verhuizing naar het buitenland) Mijn make-up en haren borstelen vriendin, ons stoere apporterende boshondje. We weten zeker dat ze naar een voor haar passend huisje is verhuisd, 1 met vriendjes-bengels, lieve dienaren maar vooral de mini hooman waar ze ze hier bij bezoekjes van hem al zo gek op was. Dat komt wel goed daar. We gaan zeker van Nana meegenieten aangezien zij verhuisd is naar cattery Håpercatz. En wanneer de tijd daar is zal zij de lijnen voort gaan zetten. Maar eerst genieten, lieve Nana.

*Nana doet het fantastisch in haar nieuwe huisje. Een super aanhankelijk en vrolijke aanwinst. Ze groeit ook goed door want ze zit al op een keurige 2, 570 kg op de leeftijd van 19 weken.

 

Mooie Nana!

 

Hoera! Op 24-7-2021 is onze Nana voor het eerst mama geworden. Ze heeft 5 prachtige kindertjes gekregen en het grappige is dat ze qua kleur en aftekening haar eigen broertjes heeft gebaard. Zo mooi om te zien hoe sterk de genen vanuit moeder is. Van Floortje op Nana en nu weer door naar de kindertjes van Nana. Prachtig!

 

Julien Mistral av Durathror & Cosma's Only Love av Durathror

We zijn zo trots op alle 7! Ze hebben het zo ontzettend goed gedaan, groeiden, aten goed, speelden goed, waren een kudde olifanten op hol tijdens de race momenten....wat hebben we van ze genoten en wat gaan we ze missen. Inmiddels zijn ze allemaal verhuisd naar super huisjes met super dienaren, voor minder doen wij het niet, en we gaan zijdelings nog lekker meegenieten van hun ontwikkelingen tot grote, mooie Noorse bengels.

Als laatsten verhuisden Cosma en Julien op de leeftijd van 20 weken. Vanaf nu zullen zij Runar (Cosma) en Juleke (Julien) genoemd worden.

Grote knapen al, heerlijke pre pubers met de prachtige gewichten van resp. Cosma 3,1 kg en Julien 3,360 kg. Zo verschillend deze 2 en daarom vullen ze elkaar ook zo goed aan. De reis is goed gegaan, de gewenning in het nieuwe huis ging zelfs super, er werd al snel ontdekt en gespeeld. De kippen zijn erg leuk (wat een grote eendagskuikens!) en de mini hoomans zijn fantastische speelkameraadjes. Dat gaat genieten worden.

Cosma en Julien krijgen nu een gedeelde kolom omdat de foto's die vast nog gaan komen toch vaak van beide zal zijn. Eerste onderstaande kolom zijn de laatsten dag foto's nog hier bij ons met hun mama Floortje. Daaronder gaan we beginnen met de ontvangen foto's.

2-9-2020: Cosma en Julien hebben het huis zich inmiddels eigen gemaakt en vermaken zich super met oa de mini-hoomans. Wat een feest! Een genot om de toegestuurde foto's te bekijken. Kattenluikjes kennen ze niet maar daar wordt telkens wel wat op gevonden en dat geeft de wat oudere peozen dame toch nog iets rust want zeker Cosma heeft iets langer nodig om haar oke te vinden. Hij is echt de gevoelige van de 2.

Ze groeien lekker en zitten al keurig op een gewicht van op 29-8-2020 Cosma 3,240 kg en Julien 3,435 kg. Ze gaan hun spieren weer verder ontwikkelen inmiddels in de ren, wat een heerlijke ren hebben ze daar. Zo natuurlijk. En het loeren naar de grote eendagskuikens verveeld natuurlijk ook nooit. En weer tijd om te spelen met de mini's! Super! We genieten enorm mee!

13-9-2020: Wat worden we alsmaar verwend met bijna dagelijkse foto's en up dates! Zo lief dat we mee mogen genieten van de ontwikkelingen. Cosma en Julien doen het echt fantastisch en spelen zo fijn met de mini hoomans.

Op de leeftijd van 10 weken zitten ze dan ook op super gewichten van Cosma 3,535 kg en Julien 3,840 kg. Heerlijk grote Noren mannen in wording!

7-11-2020: De heertjes groeien lekker door tot grote Noren mannen. Juleke (Julien) zit al op 4,710 kg en Runar (Cosma) op 4,325 kg.

2-1-2021: Oh oh oh, wat doen de heertjes het goed. In het geheel qua gedrag, ook zo lief en dan zeker naar de kinderen ook toe. Met de grote bosmeid Rianna gaat het ook super, ieder heeft nu zo zijn plek en rol gevonden. Juleke weegt 5,380 kg en Runar 4,750 kg. Super!

13-5-2021: Runar (Cosma) zit op een prachtige 5,495 kg en Juleke (Julien) op een mooie 6,480 kg. De heren hebben het goed!

 

De laatste foto's bij ons met hun mama Floortje samen:

 

Vanaf nu foto's van dat de heertjes zijn verhuisd, 2020:

 

De mooie en lieve heren die zo gek zijn op hun mini hoomans.

Alles samen, ook het speelgoed. Heerlijk relaxte boys!