Eric Avigdor av Durathror

Als eerste verhuisd: Eric Avigdor av Durathror aka Avi is bij onze kjære Baldr av Durathror gaan wonen, in totaal met Avi erbij 8 mooie bengels en dienaren Milanka en Marco. Extra leuk voor ons omdat het een vertrouwd adres is en we hem dan nog op show zullen tegen komen. Maar nu eerst foto's van de eerste dagen na zijn verhuizing.

*Avi is het knuffelen niet verleerd, hij heeft zijn affectie gewoon nog wat extra opgeschroefd en begraaft de hooman vrouw onder de kusjes en wil heel graag bij haar zijn. Een heerlijke eigenwijze knuffelkont!

 

september 2023, charmeur Avi

 

Augustus 2021, mooie Avi

 

Gimbel's Only Love av Durathror

Diezelfde dag verhuisde Gimbel's Only Love av Durathror naar zijn nieuwe hooman dienaren en naar poes Mimi. Dat er ook een hond zou zijn hoefde toch niet uit te maken? Nou,...de hond zag er wel heel anders uit dan de rare poezen die hier rondlopen (de golden doggies hahaha). En dat was toch wat spannender dan gedacht. Maar Gimbel heeft genoeg zelfvertrouwen om er aan te wennen dus dat zal zijn ritme wel krijgen daar. Het gaat je goed lieve Gimbel. We zijn heel benieuwd hoe jij verder uitgroeit maar bovenal gaan we zijdelings mee genieten van je avonturen. We zullen je vreselijk missen mooie man!

*Gimbel is helemaal op zijn plek. Hij is aan de hond des huizes gewend en poezen vriendin Mimi vindt hem fantastisch. Echte vrienden daar, super! 

 

Kijk nu toch! Wat een prachtige, zelfverzekerde Gimbel!

 

Perry Kilkuller av Durathror

En ook Perry Kilkuller av Durathror is verhuisd. Tsjonge wat wordt het rustig in huis. Perry is gaan wonen bij onze kjære Lillemor av Durathror. Lillemor was hier ook al zo'n klein clowntje dus Perry gaat heel goed bij haar passen, het kleine boefje, Pietje Bel. Heel blij zijn we dan ook met deze keuze. Perry liep vol zelfvertrouwen en nieuwsgierigheid door de kamer en we weten dat hij alle ruimte krijgt om lekker zichzelf te zijn. 

* Perry gaat zo lekker, samen met de mini hooman en lieve poezen vriendin zorgen ze voor veel vermaak en zijn het echt de 3 musketiers. 

 

Omdat we het zo leuk vinden dat Lillymore (Lillemor) en Perry samen wonen en het ook zo goed samen kunnen vinden krijgen ze ook een aparte foto klom van foto's waar ze samen op staan:

 

                                      2023: knap kind!                                                                                              2024: mooi!

 

Nana's Only Love av Durathror

Nana's Only Love av Durathror verhuisde vandaag als voorlopig 1 van de laatsten. (Julien en Cosma blijven nog een aantal weken bij ons ivm verhuizing naar het buitenland) Mijn make-up en haren borstelen vriendin, ons stoere apporterende boshondje. We weten zeker dat ze naar een voor haar passend huisje is verhuisd, 1 met vriendjes-bengels, lieve dienaren maar vooral de mini hooman waar ze ze hier bij bezoekjes van hem al zo gek op was. Dat komt wel goed daar. We gaan zeker van Nana meegenieten aangezien zij verhuisd is naar cattery Håpercatz. En wanneer de tijd daar is zal zij de lijnen voort gaan zetten. Maar eerst genieten, lieve Nana.

*Nana doet het fantastisch in haar nieuwe huisje. Een super aanhankelijk en vrolijke aanwinst. 

 

2023: mooie Nana!

 

2022: mooie Nana!

 

Hoera! Op 24-7-2021 is onze Nana voor het eerst mama geworden. Ze heeft 5 prachtige kindertjes gekregen en het grappige is dat ze qua kleur en aftekening haar eigen broertjes heeft gebaard. Zo mooi om te zien hoe sterk de genen vanuit moeder is. Van Floortje op Nana en nu weer door naar de kindertjes van Nana. Prachtig! Welkom Pookie, Odie, John, Garfield en Lizzy van Håpercatz! (Zo fijn om de kleinkinderen te kunnen laten zien, dank cattery Håpercatz, foto's eigendom van M. van Leusden)

 

En op 15-3-2022 is Nana voor de tweede keer mama geworden. Het zat nog niet in de planning, was ook niet openlijk krols maar kater Doede heeft toch het gewaagd. Resultaat mag er zijn: 5 prachtige kittens. Welkom lieve Bodil, Gimly, Fenrir, Freydis en Thyra van Håpercatz! (Zo fijn om de kleinkinderen te kunnen laten zien, dank cattery Håpercatz, foto's eigendom van M. van Leusden)

 

 

Julien Mistral av Durathror & Cosma's Only Love av Durathror

We zijn zo trots op alle 7! Ze hebben het zo ontzettend goed gedaan, groeiden, aten goed, speelden goed, waren een kudde olifanten op hol tijdens de race momenten....wat hebben we van ze genoten en wat gaan we ze missen. Inmiddels zijn ze allemaal verhuisd naar super huisjes met super dienaren, voor minder doen wij het niet, en we gaan zijdelings nog lekker meegenieten van hun ontwikkelingen tot grote, mooie Noorse bengels.

Als laatsten verhuisden Cosma en Julien op de leeftijd van 20 weken. Vanaf nu zullen zij Runar (Cosma) en Juleke (Julien) genoemd worden.

*Grote knapen al, heerlijke pre pubers met de prachtige gewichten van resp. Cosma 3,1 kg en Julien 3,360 kg. Zo verschillend deze 2 en daarom vullen ze elkaar ook zo goed aan. De reis is goed gegaan, de gewenning in het nieuwe huis ging zelfs super, er werd al snel ontdekt en gespeeld. De kippen zijn erg leuk (wat een grote eendagskuikens!) en de mini hoomans zijn fantastische speelkameraadjes. Dat gaat genieten worden.

 

 

De laatste foto's bij ons met hun mama Floortje samen:

 

Vanaf nu foto's van dat de heertjes zijn verhuisd, 2020:

 

2024 verjaarsviering: hoe gewenst kun je je voelen als harige bevelhebbers!

 

De mooie en lieve heren die zo gek zijn op hun mini hoomans. Alles samen, ook het speelgoed. Heerlijk relaxte boys!

 

2023, knapperds!!!

 

Alfrodull's Floortje ( NFO f 09 22) x Sven Chester van Yjovi (NFO ns 09 22)

Deze combinatie heeft een prachtig laag inteelt percentage van 2,30% en 8,58% polaris. Vooral over de voorouder lijnen zijn we ook erg te spreken in deze combinatie.

https://pawpeds.com/db/?a=p&v=fi&ids=3:1430662;2:1154920&g=4&p=nfo&date=iso&o=ajgrep

 

De 7 kittens van Alfrodull's Floortje en Sven Chester van Yjovi zijn op 4-4-2020 in de nacht geboren. Floortje heeft in 2 1/2 uur tijd haar 7 kittens op de wereld gezet. Ze deed het super! Floortje was erg blij met haar 7-tal en we hoefden niet bij te flessen alleen de nieuwbakken mama voorzien van haar extra lekker eten zodat zij kon genieten van haar baby's.

*Met de gekozen namen is/was de cirkel rond voor Helma en Ruud Bovendeerd. Zij zijn in 2019 na vele jaren, gestopt met hun cattery Alfrodull. Wij gaan verder waar zij zijn gestopt, niet alleen met Floortje maar natuurlijk ook met Ivy. Helma en Ruud hadden de namen Fauve, Teddy en Maggy benut in de jaren, wij hebben de andere karakters uit het verhaal benut + de makers en vertolkers van de titelsong behorend bij de verfilming. Om met de woorden van Ruud te spreken 'het boek kan gesloten worden voor ons'.

Niets dan liefde.

En wederom mochten we Sven Chester van Yjovi als vader benutten. Wat een fijne kater is dat toch. Dank Yvonne Krijt-Sluis van cattery van Yjovi voor het vertrouwen in ons en in de combinatie.

 

Eer wie ook eer toekomt: op onderstaande foto papa Sven Chester