Synne Sisselsdatter av Durathror

 

Prachtig, prachtig, een 2e tortie meisje werd om 16:37 uur geboren met 98 gram geboorte gewicht! Gelukkig wel anders in de kleur verdeling i.v.m. de herkenning met haar zusje en ook een heel ander karakter. NFO fs 22: Synne is een echte black tortie silver blotched (zwarte 3 kleur gemarmerd) want die types weten wat ze willen. Ze kan de dingen heel goed zelf! Lekker eigenwijs koppie met de ene helft meer rossig in de kleur verdeling. Synne en haar zusjes Signe en Siri hadden een beetje hulp nodig met een 2x per dag wat melk uit het flesje omdat ze ondanks de sterke karakters de iets mindere plek aan de bar hadden. Lang heeft het met haar en Siri niet geduurd: ze kan zelf wel drinken bij mama, liever knokken voor een plek. 

 

Synne, 1 week, 126 gram:

 

Te schattig!  Synne, 2,5 weken

 

Synne, 2,5 week, 141 gram:

 

Synne, 3 weken, 282 gram

 

Kleine pretletter Synne, 4 weken

 

6-6-2022: Stoere en vooral ook lieve Synne heeft haar personeel in het echt ook al ontmoet. Er was een heel fijne aanstaande schoot die uitgeprobeerd moest worden en ook al duurde het even voordat deze drukke dame tijd had voor een dutje, dat is wel wat ze ging doen en het aanstaande personeel was gesommeerd om te blijven zitten, en zitten, en zitten..... Synne gaat dus met haar zusje Siri t.z.t. verhuizen. Wij denken met deze combinatie het beste voor beide te doen: Siri is soms wat verlegen en Synne is wat stoerder. Zo gaan ze elkaar ondersteunen later. Synne is 7 weken en is in 1 week 184 gram gegroeid. Nu weegt ze 834 gram.

 

En we maken een sprong in de tijd want inmiddels is de mooie 3 kleurige dame Synne al weer dik 14 weken geweest! Zoveel foto's gemaakt maar met 7 dwergjes is het nog een hele kunst om ze individueel voor de camera te krijgen, ze bemoeien zich continu met elkaar maar komen ook direct naar je toe. Lief maar voor een foto hopeloos. Synne is samen met zus Siri verhuisd op de leeftijd van dik 16 weken en deze lieverd woog toen 2,050 kg.