Plannen voor 2021, mits de natuur het toestaat:

 

 

Winter/voorjaar 2020/2021:

CH Lily of the Valley av Durathror x Doede van het Pauperparadijs

Onze mooie Lill is op 18 december 2020 keurig negatief getest op fiv en felv. En op 10 december 2020 had ze ook al een prachtige negatieve hcm screening. Ze is er klaar voor! Nu wachten we rustig op een goede krolsheid.

We komen met deze combinatie net iets boven ons maximum van 3% wat we anders graag zien om onder te blijven, 3,05% inteelt en 9,64% Polaris (in combinatie met o.a. de stamboomlijnen en karakters wordt een ouderpaar gepland). Maar we zijn erg benieuwd wat deze 2 knapperds voort kunnen brengen dat we die 0,05% wel te verwaarlozen vinden.

Alvast, dank aan Michelle en Christiaan van Leusden van cattery Håpercatz om deze combinatie mogelijk te maken! Zo fijn hoe we samen een mooie NFO toekomst tegemoed willen gaan.

https://pawpeds.com/db/?a=p&ids=3:1379679;2:1359938&g=4&p=nfo&date=iso&o=elastic

 

 

Voorjaar/zomer 2021:

Alfrodull's Floortje x Sven Chester van Yjovi

Wat waren we in 2020 gelukkig met deze ouder combinatie! Een prachtig laag inteelt percentage van 2,30% en 8,58% Polaris. Wat hebben ze prachtige kindertjes gekregen, wel 7! Floortje deed het fantastisch, wat een super moeder. De 7-ling is een prachtige mix tussen vader en moeder geworden waar wij zelf Sissel van hebben gehouden om mee verder te gaan in de toekomst en Nana gaat in de toekomst bij cattery Håpercatz hetzelfde hopelijk doen.

Kortom: wordt vervolgd! Alvast en wederom, dank aan Yvonne Krijt-Sluis van cattery van Yjovi voor het samen werken, samen denken, het genieten van de mooie en lieve bengels.

https://pawpeds.com/db/?a=p&v=fi&ids=3:1430662;2:1154920&g=4&p=nfo&date=iso&o=ajgrep

 

*Onze tijd spenderen we graag aan onze diergaarde en dierbaren dus alleen bij serieuze belangstelling geven we tijd aan geïnteresseerden. Nadat er interesse is getoond d.m.v. een uitgebreide informatieve mailing en wij denken dat we in het totaal een match zijn, gaan we verder met elkaar. Wij hebben sowieso als eerste een keus indien wij denken dat er een geschikte kitten voor de toekomst van de cattery bij zit. Je kunt je voorkeur uitspreken voor een kitten maar uit eindelijk kijken wij ook naar de karakters en wie bij wie een match is. Dit om een optimale mooie toekomst voor de kitten maar ook voor de dienaren te kunnen maken.

 

*Kittens verhuizen naar nieuwe dienaren vanaf 15 weken leeftijd, nadat ze alle benodigde keuringen van onze dierenarts hebben gehad. Komt het beter uit als een kitten wat later verhuist is dat geen probleem, dan kunnen wij nog iets langer genieten van de dan inmiddels (Noorse) bengel. Dat jullie tijd vrij hebben gemaakt om de bengel te laten wennen is het allerbelangrijkste. Dat die zich gewenst voelt.

Bij serieuze interesse stuur dan gerust een introductie mail. Wij zijn dol op informatie van toekomstige dienaren. Op korte mailing met als hoofdvraag 'wat kost een kitten' wordt niet gereageerd.