Plannen voor 2022, mits de natuur het toestaat:

 

 

Sissel's Kjærlighet av Durathror x Doede van het Pauperparadijs

 

Wij denken hier een heel mooie keuze mee te doen: Sissel en Doede. Prachtige Noorse boskatten en een geweldig karakter. We wilden Doede ook al graag samen met Lily maar dat is helaas anders gelopen. Onze Nana (Nana's Only Love av Durathror) woont in cattery Håpercatz bij Michelle en Christiaan van Leusden en we zijn dan ook meer dan blij dat we zo goed de mooie combinaties samen kunnen maken. Een vertrouwd adres! Heel fijn en alvast heel erg bedankt dat jullie mede deze combinatie mogelijk maken.

*Sissel is inmiddels op date geweest en dit keer was het raak! Na de paasdagen '22 verwachten we haar eerste kittens.

Een mooi lage inteelt van 2,56% en 8,98% Polaris.

https://pawpeds.com/db/?a=p&ids=3:1507354;2:1359938&g=4&p=nfo&date=iso&o=elastic

 

 

 

 

Alfrodull's Floortje x Kjell van Yjovi

 

Oh oh, hormonale Floortje! Na zeker 4 weken hormonaal te zijn geweest (lees: samen met Ivy en eerst ook Sissel liggen vrijen in een iglo tentje van 30x30 cm...ja dat past, denk wel dat ze het warm hadden, hahaha), werd madam echt super krols. We hadden haar wat later in de planning maar al dat hormonale gejojo is ook nergens voor nodig. Voor Kjell meteen 'oefenen', nog een voordeel zeggen we dan maar.

*Laten we zo zeggen dat Floortje en Kjell veel plezier hebben gehad maar wij na bijna 4 weken denken dat het bij plezier is gebleven. Op dit moment nog geen zwangerschap. Nadat Floortje mee is geweest naar de Paasshow mag zij bij een volgende krolsheid weer lekker verder spelen met Kjell. Wordt vervolgd!

Een keurig laag inteelt percentage van 2,60% en 9,67% polaris.

https://www.pawpeds.com/db/?a=p&ids=3:1430662;2:1559663&g=4&p=nfo&o=elastic 

 

 

 

 

2022

Int.CH Alfrodull's Muireal (Ivy) x CH Cio Cio San's Siv Toshe

 

 

 

2022/2023

Vakre Lindis van het Nieuwlicht x (tegen die tijd te beoordelen: Kjell van Yjovi of CH Cio Cio San's Siv Toshe)

 

 

 

 

*Onze tijd spenderen we graag aan onze diergaarde en dierbaren dus alleen bij serieuze belangstelling geven we tijd aan geïnteresseerden. Nadat er interesse is getoond d.m.v. een uitgebreide informatieve mailing en wij denken dat we in het totaal een match zijn, gaan we verder met elkaar. Wij hebben sowieso als eerste een keus indien wij denken dat er een geschikte kitten voor de toekomst van de cattery bij zit. Je kunt je voorkeur uitspreken voor een kitten maar uit eindelijk kijken wij ook naar de karakters en wie bij wie een match is. Dit om een optimale mooie toekomst voor de kitten maar ook voor de dienaren te kunnen maken.

 

*Kittens verhuizen naar nieuwe dienaren vanaf 15 weken leeftijd, nadat ze alle benodigde keuringen van onze dierenarts hebben gehad. Komt het beter uit als een kitten wat later verhuist is dat geen probleem, dan kunnen wij nog iets langer genieten van de dan inmiddels (Noorse) bengel. Dat jullie tijd vrij hebben gemaakt om de bengel te laten wennen is het allerbelangrijkste. Dat die zich gewenst voelt.

Bij serieuze interesse stuur dan gerust een introductie mail. Wij zijn dol op informatie van toekomstige dienaren. Op korte mailing met als hoofdvraag 'wat kost een kitten' wordt niet gereageerd.