Plannen voor 2021, mits de natuur het toestaat:

 

Sissel's Kjærlighet av Durathror x Doede van het Pauperparadijs

 

Wij denken hier een heel mooie keuze mee te doen: Sissel en Doede. Prachtige Noorse boskatten en een geweldig karakter. We wilden Doede ook al graag samen met Lily maar dat is helaas anders gelopen. Onze Nana (Nana's Only Love av Durathror) woont in cattery Håpercatz bij Michelle en Christiaan van Leusden en we zijn dan ook meer dan blij dat we zo goed de mooie combinaties samen kunnen maken. Een vertrouwd adres! Heel fijn en alvast heel erg bedankt dat jullie mede deze combinatie mogelijk maken.

Een mooie lage inteelt van 2,56% en 8,98% Polaris.

*Sissel is op 5-3-2021 zoals verwacht keurig negatief getest op fiv felv. 

https://pawpeds.com/db/?a=p&ids=3:1507354;2:1359938&g=4&p=nfo&date=iso&o=elastic

 

 

*Onze tijd spenderen we graag aan onze diergaarde en dierbaren dus alleen bij serieuze belangstelling geven we tijd aan geïnteresseerden. Nadat er interesse is getoond d.m.v. een uitgebreide informatieve mailing en wij denken dat we in het totaal een match zijn, gaan we verder met elkaar. Wij hebben sowieso als eerste een keus indien wij denken dat er een geschikte kitten voor de toekomst van de cattery bij zit. Je kunt je voorkeur uitspreken voor een kitten maar uit eindelijk kijken wij ook naar de karakters en wie bij wie een match is. Dit om een optimale mooie toekomst voor de kitten maar ook voor de dienaren te kunnen maken.

 

*Kittens verhuizen naar nieuwe dienaren vanaf 15 weken leeftijd, nadat ze alle benodigde keuringen van onze dierenarts hebben gehad. Komt het beter uit als een kitten wat later verhuist is dat geen probleem, dan kunnen wij nog iets langer genieten van de dan inmiddels (Noorse) bengel. Dat jullie tijd vrij hebben gemaakt om de bengel te laten wennen is het allerbelangrijkste. Dat die zich gewenst voelt.

Bij serieuze interesse stuur dan gerust een introductie mail. Wij zijn dol op informatie van toekomstige dienaren. Op korte mailing met als hoofdvraag 'wat kost een kitten' wordt niet gereageerd.