Plannen voor 2022/2023:

 

2022

Int.CH Alfrodull's Muireal (Ivy) x CH Cio Cio San's Siv Toshe (Jari)

Hun stamboom wordt:

https://pawpeds.com/db/?a=p&v=fi&ids=3:1309734;2:1332917&g=4&p=nfo&date=iso&o=ajgrep

Wederom geeft deze combinatie geeft een mooi laag inteelt percentage van 2,71% en 9,90% polaris. 

Wij zijn erg 'verslaafd' aan de combinatie en hebben dan ook de opties op eventuele poesjes die geboren kunnen gaan worden. Ook is er zich al een wachtlijst aan het vormen voor de katertjes uit deze combinatie. Dit is de laatste keer dat deze verparing zal plaatsvinden, kater Jari gaat met pensioen.

 

 

2022

Kjama's Anna Ariël x Kjell van Yjovi

Hun stamboom zal worden:

https://www.pawpeds.com/db/?a=p&ids=3:1408196;2:1559663&g=4&p=nfo&o=elastic

Deze combinatie geeft een mooi lage 2,46% inteelt percentage en 9,65% polaris. De ouder lijn van Anna Ariël kennen wij: haar opa van moeder's kant is de vader van Ivy. En van vaders kant kennen we het maar al te goed ook want dat is Jari.

Onze nieuwe dame Kjama's Anna Ariël is op date geweest bij onze Kjell. Toen ze rond de 3e week van de zwangerschap was overleed haar liefhebbende fokker. Direct dezelfde dag hebben wij o.a. Anna Ariël bij ons in huis genomen zodat zij kon bijkomen en wij haar verder konden begeleiden. Ze is een paar dagen na Ivy uitgeteld dus hopelijk gaan de dames veel aan elkaar hebben.

 

 

 

2022/2023

CH Vakre Lindis van het Nieuwlicht x Kjell van Yjovi 

Augustus 2022: en dan roepen wij al maanden: 'toe maar Lindis, kom maar van de suprelorin af en laat eens zien wat voor mooie baby's je met Kjell kan maken'.... En op het moment dat wij dachten 'laat het voor nu maar even want door de omstandigheden is het wel erg druk' ..... Wordt vervolgd, misschien.

Al 2x eerder in het voorjaar heeft ze ons al in de maling genomen dus we houden nog even een slag om de arm. Stel, het is wel gelukt, dan wordt hun stamboom: 

https://www.pawpeds.com/db/?a=p&ids=3:1350400;2:1559663&g=4&p=nfo&o=elastic

Nog mooi onder de door ons gewenste 3% inteelt, want 2,87% en 11,2 polaris.

 

 

 

2023

CH Alfrodull's Floortje x Kjell van Yjovi

 

Een keurig laag inteelt percentage van 2,60% en 9,67% polaris. De combinatie met Kjell's vader, Sven Chester van Yjovi, was al heel erg geslaagd en nu zijn we erg benieuwd naar wat er tussen Floortje en Kjell voor moois gecreëerd kan gaan worden. We wachten geduldig af! 

De stamboom zal worden:

https://www.pawpeds.com/db/?a=p&ids=3:1430662;2:1559663&g=4&p=nfo&o=elastic 

 

 

2023

Kjama's Hanna x Kjell van Yjovi 

Het duurt nog wel even maar deze combinatie lijkt ons een heel mooie. Zou er een andere meer geschikte manlijke date komen kunnen we tegen die tijd altijd nog kijken, vooruit kijkende naar eventueel uit die combinatie dan een poesje aan te houden. 

Hanna zal eerst nog bij ons haar genetische testen hebben, ze is een jonge meid en we willen alles in kaart hebben. Haar moederslijn kennen we want dat is de zus van Jari. Haar vaderslijn is bij ons wat onbekender maar haar vader Vito kennen we wel fysiek: een prachtige kater met een heerlijk zacht karakter.

De combinatie tussen Hanna en Kjell geeft een mooi laag een 2,58% inteelt en 10,3% polaris.

De stamboom zal dan worden:

https://www.pawpeds.com/db/?a=p&ids=3:1614825;2:1559663&g=4&p=nfo&o=elastic

 

 

 

 

*Onze tijd spenderen we graag aan onze diergaarde en dierbaren dus alleen bij serieuze belangstelling geven we tijd aan geïnteresseerden. Nadat er interesse is getoond d.m.v. een uitgebreide informatieve mailing en wij denken dat we in het totaal een match zijn, gaan we verder met elkaar. Wij hebben sowieso als eerste een keus indien wij denken dat er een geschikte kitten voor de toekomst van de cattery bij zit. Je kunt je voorkeur uitspreken voor een kitten maar uit eindelijk kijken wij ook naar de karakters en wie bij wie een match is. Dit om een optimale mooie toekomst voor de kitten maar ook voor de dienaren te kunnen maken.

 

*Kittens verhuizen naar nieuwe dienaren vanaf 15 weken leeftijd, nadat ze alle benodigde keuringen van onze dierenarts hebben gehad. Komt het beter uit als een kitten wat later verhuist is dat geen probleem, dan kunnen wij nog iets langer genieten van de dan inmiddels (Noorse) bengel. Dat jullie tijd vrij hebben gemaakt om de bengel te laten wennen is het allerbelangrijkste. Dat die zich gewenst voelt.

Bij serieuze interesse stuur dan gerust een introductie mail. Wij zijn dol op informatie van toekomstige dienaren. Op korte mailing met als hoofdvraag 'wat kost een kitten' wordt niet gereageerd.

De reservering van een kittens staat vast na aanbetaling van €250,- . Door deze aanbetaling weet de aanstaande dienaar zeker dat de kitten gereserveerd staat voor hun. Bij afzegging van de aanstaande dienaar volgt er geen restitutie. Mochten wij van mening zijn dat de aanstaande dienaar zich anders heeft voor gedaan of mocht de kitten niet kunnen verhuizen wegens onvoorzienigheden m.b.t. de kitten zelf zal de aanbetaling terug gestort worden, minus eventuele reeds gemaakte kosten.

Het resterend bedrag zal overgemaakt zijn voor de overdracht.