Isabelle Julia av Durathror & Arabelle Julia av Durathror

Isabelle Julia en Arabelle Julia zijn samen gaan wonen bij hun nieuwe dienaar Ton. Ze wonen op een groot binnenvaartschip en waken over 'hun' water en eenden. De kleine druktemakertjes houden Ton goed bezig want ook daar zijn ze nog druk voor 5 bengels tegelijk. Saai wordt het in ieder geval niet met dit komische duo.

 

 

NB: Helaas is vanaf de nieuwe dienaar het contact al snel verbroken. Hij heeft zich niet aan gemaakte afspraken gehouden en daar is natuurlijk over gepraat. Wij hebben veel verdriet van het hele gebeuren, vooral toen qua gezondheid ook het 1 en ander gebeurde. Voor de meisjes dachten we een goede keuze gemaakt te hebben maar daar twijfelden we al snel aan.

Nooit zullen we Isabelle en Arabelle vergeten! Zij zijn een deel van de Durathror familie!

Het geen of weinig contact hebben in de loop van de tijd hoort er heus bij in het leven van een fokker. Dat is goed want de bengel is niet meer van ons, wel blijven we altijd trots en graag op de hoogte. Ons steekt het dat er anders is voorgedaan. Een heel verdrietige les. Extra zuur makende in dit verhaal is dat Lily bij haar volgende verparing een baarmoederontsteking heeft gekregen waardoor verder fokken met haar niet meer mogelijk is. Geen dochter van Lily om de lijnen mee voort te zetten.

 

Foto's van Isabelle Julia:

 

Foto's van Arabelle Julia:

 

CH Lily of the Valley is op 22-10-2019 voor het eerst mama geworden van 2 prachtige poesjes. De bevalling verliep voorspoedig en Lily herstelde wonderbaarlijk snel. 

Welkom op de wereld lieve mini bengeltjes!

Papa Sven Chester van Yjovi is een prachtige kater met een lang lichaam, forse poten, lange staart met de felbegeerde mooie pluim en een echte mooie Noren vacht. We danken Yvonne Krijt van cattery van Yjovi dan ook dat ze de combinatie mogelijk heeft gemaakt door Lily een liefdevol weekend te hebben gegeven.

 

Deze combinatie geeft een prachtig laag inteelt percentage van 2,24% en 9,05% polaris. 

https://pawpeds.com/db/?a=p&v=fi&ids=3:1379679;2:1154920&g=4&p=nfo&date=iso&o=ajgrep