Kjære Baldr av Durathror

*Hij gaat een Limburger worden als hij groot genoeg is om te verhuizen. Kjære Baldr gaat bij Milanka en Marco wonen in Meijel. 

 

05-08-'18: Kjære Baldr av Durathror. NFO ns 22, zwart zilver tabby gemarmerd mc. Hij heeft het 'oestertje' duidelijker zichtbaar dan zijn broer. Voor de oplettende kijker, hij is het katertje met eerst het paarse bandje. Aangezien ze allemaal goed groeien moesten we de bandjes aanpassen qua lengte. Blauw was er niet meer voldoende en dus werd dat groen.  Kjære Baldr werd om 19:18 uur als 3e geboren en woog 127 gram. Op onderstaande foto's is hij 1 week jong en weegt 265 gram. Hij heeft er zin in, hij heeft de oogjes al helemaal open. Dat beloofd nog wat met deze nieuwsgierige 4-ling!

18-8-'18: Over wegsmelten bij een lief koppie gesproken...kjære Baldr. Wat een mooi mannetje. Iet wat bevooroordeeld maar wij vinden dit nest wel heel erg mooi. Ze komen zelfverzekerd over, ze kijken helder uit de oogjes. Kjære Baldr weegt op dit moment het zwaarst van de 4-ling, 550 gram. We zijn erg benieuwd hoe hij maar ook de rest , uit gaan groeien.  De echt merkbare karakter verschillen gaan we de komende tijd meer ontdekken.

02-09-'18: Kjære Baldr. Gewoon punt. Ook al vind je ze allemaal even lief, soms doet 1 je iets en dat is dit mannetje. Hij doet me veel denken aan Balthasar, nogmaals, ik ben gewoon een beetje bevooroordeeld. Kjære Baldr gaat goed met zijn gewicht, zaterdag 835 gram. Ook hij heeft liever vlees maar doet niet moeilijk bij het voorzetten van evt. natvoer. Hij heeft iets gemoedelijks over zich maar kan spelen als de beste.

16-09-'18: oh oh oh kjære Baldr! Hoe verliefd kun je zijn! Ik vind het een fijn idee dat ik hem af en toe nog eens op een show zal zien want jemig, wat is dit een heerlijk mannetje. Zo verliefd als dat we zijn op alle 4, lijkt hij het meest op Balthasar, zijn grote broer uit het nest van vorig jaar. Hij blijft even gemoedelijk, speelt en rent maar omdat hij de zwaarste is met zijn 1,068 kilo komt het anders over. Ook hij geeft aan als hij aandacht wil en zoekt je dan ook geregeld op. 

29-09-'18: Met zijn gewicht van 1,302 kilo heeft kjære Baldr de toon gezet voor wat er nog kan gaan komen in de toekomst. Dit gaat een heerlijke, lieve, grote lobbes worden. Met zijn stevige stappers hobbelt hij hier lekker door het huis. Hij rent en klimt, buiten in de ren en binnen. Hij is zo'n mannetje wat je hart steelt. Je kunt niet anders dan verliefd op hem worden.

21-10-'18: Er zijn al aardig wat bijnamen en grapjes gemaakt over het voorkomen van kjære Baldr....dikkertje dap, bessie turf, 'wat beeft de grond' als hij langs loopt... Op de foto's is hij 11 weken en gisteren op de leeftijd van 12 weken woog hij 2,030 kg. Tja,.... Dat beloofd nog wat! Hoe leuk en lief ze allemaal ook zijn, kjære Baldr voelt speciaal. Hij lijkt zo op Balthasar dat zelfs onze dochter ook aangeeft dat ze weer verliefd is en of hij niet mag blijven. Maar nee dat zal niet, hij gaat anderen bedienden heel gelukkig maken.

27-10-'18: Nog zo 1 die we vreselijk gaan missen, de jongere uitgave van half broer Balthasar: kjære Baldr. Deze mini Noorse leeuw is op de leeftijd van 13 weken niet zo mini want hij weegt al 2,210 kg. Ook van hem gaan we aan de zijlijn genieten en ik hoop hem nog geregeld op een show tegen te komen. Hij is een heerlijke knuffel, iets kalmer dan zijn broer. Ook hij gaat zijn nieuwe dienaren heel erg blij maken met zijn aanwezigheid maar tot de dag van verhuizen gaan wij nog genieten.

Nog even genieten, sowieso in het totaal van dit prachtige 4-tal.....