Lills Isabelle Julia av Durathror

*gaatsamen met haar zusje verhuizen. 

 

Isabelle is als eerste geboren op 22-10-2019 om 9:24 uur met een geboorte gewicht van 99 gram. Zo licht hebben wij ze nog niet gehad. Haar karakter zal zich de komende weken verder openbaren maar wat na anderhalve week al wel duidelijk moge zijn is dat ze weet wat ze wil en een flinke stem kan opzetten.

Dit mooie meisje heeft als kleurcode NFO ns 09 22 (zwart tabby gemarmerd met wit). Op het moment komt het op de foto's nog wat donker over maar wij zien al steeds meer het mooie patroon doorkomen en de kleur ontwikkeling. 

Op onderstaande foto's is Isabelle anderhalve week. De oogjes heeft ze al heel wijs open. Bij haar weeg moment op dag 14 woog ze 250 gram.

 

Isabelle is al weer 3 weken en ze groeit lekker met haar 357 gram. Ze is de kleinste van de 2, een schattig popje. Hoewel ze wel de drukste is van de 2, ze is heel benieuwd naar wat de omgeving nog meer te bieden heeft dan alleen maar de kittenren, haar oogjes zijn niet voor niets zo mooi open gegaan. En wil ze iets niet laat ze goed van zich horen. Heel vermakelijk want ze kijkt zo lief en dan al zoveel eigen wil, dan smelt je toch gewoon.

Het lieve popje Isabelle, wat gaat ze lekker. Niet bang aangelegd en heerlijk ondernemend. Ze laat wel van zich horen als het spel met haar zusje te hard gaat of als 1 van de ooms haar staartje interessant vindt. Nu hebben deze poesjes ook veel oppassers en bengels om het spel van te leren en daar zie je ze van genieten en denken: kan ik dat later ook allemaal? Ook de honden vindt ze super, die rare grote katten. Isabelle weegt een nette 520 gram bij de leeftijd van 4 weken en 4 dagen, een popje, maar qua energie doet ze niet onder voor haar wat zwaardere zusje. Ze rent en ravot, dat kost veel energie die ze voldoende heeft. Isabelle is een heerlijk alert poesje. Het vlees laat ze zich goed smaken, de pap vond ze ook erg lekker vanaf week 3 maar je ziet haar denken bij het vlees: nu hoor ik er ook bij! Stoer ding.

Het is bijna niet te doen om deze wervelwind op de foto te krijgen! Wat heeft Isabelle het druk! De wereld wacht op haar maar eerst het afgezette stuk kamer eigen maken. Wat een eigenwijs clowntje met het luide stemmetje. Als eerste over het hek klimmen, als eerste zelf vlees eten, als eerste zindelijk, als eerste sprongen maken waar wij een hartverzakking van krijgen. Dat beloofd nog wat en dat straalt deze ondernemende mini Noor ook uit! En oh, wat is haar vacht patroon mooi zichtbaar aan het worden, we ontdekken steeds weer een kleur in de donkere vlakken, dit gaat een hele mooie dame worden. De ukkepukjes reageren goed op onze stemmen, worden omringd met de zorg van de andere bengels, zelfs de ooms wassen ze graag. Isabelle heeft haast met alles maar dik worden is daar niet 1 van, ze weegt een keurige 607 gram. Geen extreem grote meid maar ze verbruikt ook wel heel veel energie met haar spel. Op de foto's is ze 5 week en 4 dagen.

De ukkepukjes zijn alweer bijna 8 weken en ontdekken inmiddels de beneden verdieping. We breiden stukje bij beetje uit want voor mama Lill moet het ook te overzien zijn. Plus dat de dames goed eten en zindelijk zijn maar dat een te grote omgeving voor hun ook een uitdaging zou zijn om op tijd de kattenbak te vinden. Een hek houdt Isabelle niet meer tegen, ze klimt dat het een lieve lust is. De dametjes spelen met iedereen en klimmen tot hoog in de klimpalen. Ze hebben inmiddels ook het voeder ritme door voor de gehele groep dus sluiten lekker aan bij de rest wanneer het daar tijd voor is. De stofzuiger is niet eng, de honden zijn fantastische springplanken, ja, ze vermaken zich best. Door al het ge-ren maar ook omdat ze dezelfde bouw heeft als haar mama, is Isabelle met haar 800 gram plus geen hele grote meid. Maar wel heel schattig. Deze keer alleen foto's samen want ze ieder voor zich voor de camera te krijgen is in deze ontdekkingsfase een te grote uitdaging.

Lieve Isabelle, alweer 11 weken! Dit gaat veel te snel! Wat is ze aanhankelijk. Het verschil in karakter van de zusjes heeft zich ook grappig ontwikkeld. waar we eerst nog dachten dat Arabelle wat meer timide was blijkt dat nu totaal niet. Een heerlijk mondig brutaaltje! Isabelle leek diegene met de eigenwijze grote mond maar dat is nu anders geworden: ze kan je echt opzoeken om aangehaald te willen worden, wil ook wel op schoot zitten, ook wel even kusjes krijgen terwijl ze op de arm gehouden wordt (Arabelle wil nu liever niet te lang kusjes krijgen en heeft geen tijd om op schoot te gaan) en hoewel ze het eten zich goed laat smaken is ze minder gulzig dan haar zusje en ook minder kieskeurig. Ze wil nog wel een brokje eten terwijl haar zusje dat nu ondergeschikt voedsel lijkt te vinden. De ukkepukjes spelen en rennen bijna de hele dag, ware atleten die onverschrokken over de liggende honden heen springen om daarna een klimpaal in te racen. Isabelle weegt 1,310 kg op de leeftijd van 11 weken en 3 dagen. Lief popje.

07-02-2020.....morgen gaan de ukkepukjes samen verhuizen..... Het valt iedere keer weer zwaar, hoe goed hun nieuwe dienaar ook is.  Lieve Isabelle, kleine meid met je 1,9 kilo. Wat heb je een positieve indruk op ons allemaal gemaakt. Grote oom Balthasar heeft je voorliefde in de roedel en het is geheel wederzijds. Je spint zo hard, komt zo lief op schoot liggen, bent van geen kwaad bewust als de reeds aanwezige schootligger denkt dat je in de weg ligt. Nieuwsgierig, speels, dankbare eter...ach ik kan nog wel even doorgaan. We zijn dankbaar voor jouw aanwezigheid! Het gaat je goed lieverd!