Kjære Leifr av Durathror

*zal bij ons in de cattery blijven wonen. Een late annulering is niet wenselijk maar ondanks dat we niet op Leifr in ons huishouden hadden gerekend kiezen we ervoor om hem niet meer beschikbaar te hebben voor derden. Hij vult onze roedel mooi aan, is meer dan welkom en we gaan dan ook gewoon heerlijk van hem genieten. Kjære Leifr zal als castraat bij ons blijven wonen.

 

05-08-'18: Kjære Leifr av Durathror. NFO ns 09 22, zwart zilver tabby gemarmerd mc met wit. Het katertje met het blauwe bandje. Kjære Leifr werd om 18:34 uur als 2e geboren en woog 124 gram. Op onderstaande foto's is hij 1 week jong en weegt 256 gram. Ivy zal wel heel nieuwsgierige kindertjes hebben want ook hij begint de oogjes te openen. 

18-8-'18: De kleine hartenbreker kjære Leifr, wie smelt nu niet bij dat koppie. Dit heerlijke mannetje weegt 490 gram, en is iets lichter op dit moment. Hij is wat vocaler dan zijn broer. Lillemor is dat ook in vergelijking met haar zus, je zou bijna denken dat de kittens met wit de stembanden ook het meest ontwikkelt hebben. Zouden we geen kleur bandjes om doen en liggen alle kittens op hun buikje, dan is nog steeds niet direct te zien wie wie is. Ondanks dat er ook bij 2 iets meer bruin tint in het nekje te zien is en er 2 iets lichter zijn. Ze lijken vanaf de rug gezien erg veel op elkaar. Maar ook die lieve koppies helpen niet want alleen kjære Lillemor is dan een uitschieter met het wit. Kortom; lang leve de kleuren bandjes.

02-09-'18: Heerlijk mannetje kjære Leifr, 5 weken jong. Hij is lichter dan zijn broer met zijn 740 gram op zaterdag. Het doet me een beetje denken aan de kittens van Ivy in 2017: 1 zoon lichter dan de ander en stom genoeg vind ik het qua karaktertjes ook erop lijken. Mooi om dat verschil te kunnen merken. Kjære Leifr eet graag vlees, ja ja een echt carnivoren nest. Brokjes zijn oké en water is super leuk. Het is dan ook net of hij het zelf ook een plechtig moment vind, heel serieus. Hij is iets drukker dan zijn broer maar eigenlijk gaat het 4 tal redelijk gelijk op en zijn aan elkaar gewaagd. 

16-09-'18: 7 weken is kjære Leifr en weegt 792 gram, hij is op dit moment de lichtste van de 4. Hij heeft wat last van de ontworming gehad. Maar het gewicht gaat iedere dag al weer goed omhoog. Ach ja, voor je het weet is hij een super grote vent. Hij kan zo heerlijk bij je liggen. Wil hij geaaid worden tikt hij je aan. Zo lief, zo'n ontzettend lief mannetje. En wat komt zijn tekening ook mooi uit op de foto, prachtig!

29-09-'18: Kjære Leifr en rosbief..... De nieuwe dienaren zijn al gewaarschuwd. Rosbief roept het oer gevoel in Leifr naar boven, hij moet en zal rosbief hebben. Als eerste graag en ook zo snel mogelijk graag, waarom staat iedereen in zijn weg ,nou, dan ga ik maar schreeuwen zodat ze me niet vergeten! Ongelofelijk hoe lekker hij dat vindt! Maar zijn gewicht houdt hij keurig: 1,164 kilo. Ook je bord wordt gecheckt en even wegduwen trekt hij zich niks van aan. Gewoon nog een keer. En nog een keer....etc. Een super schattige volhouder is kjære Leifr!

21-10-'18: ons welbespraakte mannetje kjære Leifr. Wat een heerlijke kletser. Dit lieverdje komt graag bij je voor aandacht. Hij vindt het heerlijk als je met hem kroelt. Zodra hun eten wordt klaargemaakt schreeuwt hij luid zodat hij niet vergeten gaat worden, alsof dat zou kunnen. Hij woog gisteren op de leeftijd van 12 weken 1,730 kg. De foto's zijn gemaakt op de leeftijd van 11 weken.

27-10-'18: Oh oh oh wat zullen we dit mannetje ook gaan missen. Kjære Leifr is zo'n heerlijke knuffel, geeft een duwtje met zijn pootje aan je been als hij je aandacht wil, kruipt luid spinnend bij je op schoot, kan zo intens genieten van eten...ja, dat wordt voor ons nog wat. Maar hij gaat andere dienaren erg gelukkig maken met zijn super karakter en we genieten gewoon aan de zijlijn met ze mee. Leifr is met zijn 13 weken en 1,880 kg een mooie Noorse vent aan het worden.

We gaan hem nog even suf knuffelen.....

16-11-'18: Wegens een late annulering is kjære Leifr weer beschikbaar. Dit aanhankelijke mooie mannetje die zich zo super ontwikkelt heeft hier nog de tijd van zijn leven maar wil natuurlijk ook zijn eigen personeel. Tot die tijd rent en speelt hij met de anderen en groeit gestaag door met zijn 2,4 kilo. Een beste jongen al. Zijn tekening is prachtig, zijn karakter super, kortom; mama Ivy vindt dat ze het goed gedaan heeft!