vakre Lorelei av Durathror

Zij gaat bij Nathalie in Wildervank gaan wonen.

 

vakre Lorelei av Durathror, als derde geboren om 13:03 uur, 130 gram. Een prachtig black tabby blotched mackerel (NFO n 22) poesje. Op onderstaande foto is ze 6 dagen jong.

12-07-'18: vakre Lorelei, 3 weken en 1 dag. Als enige zo donker (met een lichter buikje) in het nest. Ze groeit goed, weegt dan ook al 465 gram. Een poesje wat ook heerlijk oogcontact maakt en graag op haar buikje gekriebeld wordt. Ze kan vol enthousiasme bij mama vakre Lindis drinken, waggelend en swingend met haar kontje. Ze geniet dan echt, zo lief om te zien.

25-7-'18: Vakre Lorelei, 5 weken. Lorelei hoeft niet naar een warm land op vakantie want ze heeft hier al enorm last van de hittegolf, de warmte heeft toch voor wat gewichtsverlies gezorgd maar inmiddels zit ze weer op een keurige 530 gram.

8-8-'18: Het vaak verbaasd kijkende meisje, vakre Lorelei. Wat ontwikkelt zij zich ook mooi. Haar favoriete bezigheid is eten, vindt ze het erg lekker ligt ze half in het bord met een pootje op het stuk vlees wat ze straks nog wil gaan eten, al grommend. Ook in het spel, want ze is een actieve meid, laat ze zich niet kennen. Een stoer ding die zich niet laat ondersneeuwen. 

23-08-'18: 9 weken is vakre Lorelei alweer. Ze weegt 1,082 kg. Ze weet wat ze wil, heeft het druk en stoeit met haar broers. Ze is een echte stoere meid. Voor de rust gaat ze graag liggen in het hangmatje aan de radiator. Als ze zin heeft om te eten eist ze al grommend haar deel op. Nu hebben wij wel het idee dat de rest steeds minder onder de indruk is maar toch, ze wil graag laten merken dat zij het erg lekker vindt en ze allemaal te dichtbij zitten...ondanks dat het eten op een aantal dienbladen wordt gegeven zodat iedereen zijn of haar ruimte heeft. Grappig meiske!

09-09-'18: stoere prinses vakre Lorelei doet wat ze wil. Ze racet net zo hard als haar grote broers en komt voor een hele snelle knuffel maar gaat dan gauw weer verder. Ze heeft het druk. Dit foto moment lukte dus ook alleen maar toen ze net wat wakker werd. Haar kleur ontwikkelt zich mooi, steeds meer verdeling hoewel ze op de foto's nog best donker lijkt. Ze is ook de donkerste maar als je haar ziet rennen beginnen de vlakken en strepen voor ons zichtbaarder te worden. Vakre Lorelei weegt 1,340 kg.

23-09-'18: Diegene die qua karakter het meest op mama lijkt is vakre Lorelei. Iets voorzichtig, kat uit de boom kijken, lief en gevoelig. Qua uiterlijk lijken ze niet op elkaar en des te grappiger vind ik het dat ze zo op elkaar lijken. Tot het op het eten aankomt! Waar vakre Lindis anderen voor zal laten gaan want haar beurt komt vast en zeker , zit Lorelei al grommend haar plek bij het eten te verdedigen. Met succes. Dit doet ze altijd al maar waarom? Dat zullen we wel nooit weten. Ze komt niks te kort en doet het qua gewicht dan ook prima met haar 1,670 kg, 13 weken oud.