Eric Avigdor av Durathror 

*Eric Avigdor gaat wonen bij onze kjære Baldr av Durathror in Meijel. Hem zullen we in de toekomst dan ook bij shows weerzien. Mooie vertegenwoordigers van onze cattery.

 

Eric, de derde mooie rooie kater! Hij kwam als zesde op de wereld. Voor het gemak heeft hij het rode halsbandje om maar ze verschillen alle 3 best wel. Gelukkig maar want ook ieder zo zijn eigen identiteit. Eric is geboren om 03:47 uur met een geboorte gewicht van 82 gram.

Eric is NFO ds 09 22 (rood zilver wit gemarmerd)

 

***In het boek Mistral's Daughter is de onwettige dochter van Maggy en Perry, Teddy, als volwassene ook kunstenaarsmodel geworden. Ze is vanuit Amerika naar Parijs vertrokken. Zij poseert voor Julien Mistral en zij worden verliefd. Teddy raakt zwanger. Julien vraagt om een scheiding bij zijn vrouw Kate maar je raad het al, die weigert. De dochter van Teddy en Julien, Fauve, wordt dan ook als een onwettig kind geboren. Kort daarna komt Teddy om bij een ongeluk. (Oma) Maggy neemt Fauve mee om bij haar in Amerika te gaan wonen. Jaren later gaat Fauve de zomer doorbrengen bij haar vader Julien. Maar daar krijgt ze een relatie met Eric Avigdor, de zoon van Adrian de kunsthandelaar.  En na wat ernstige ontwikkelingen waardoor Fauve weer naar huis was gegaan gaat ze toch weer naar Frankrijk om verder te gaan met Eric en haar eigen schilders kunsten verder te ontwikkelen.***

 

 

25-4-2020: 3 weekjes jong, ook al lijken de 3 rode jongens nu het meest rustig, zie ik al wel wat boevige streken er aan komen. Eric lijkt heel rustig maar als je hem ziet in de bak met de rest zie je ook zijn zelfvertrouwen. Dit is een heel stoer mannetje en je kunt nu al zien dat hij dat zelf ook weet. Dat wordt dan dus als volgt: Julien de wat zwaardere die gewoon op je gaat zitten, Perry schreeuwt wat brutale orders naar je en Eric is het brein van al hun gezamenlijke acties....je moet wat fantasie hebben maar wacht maar af, hahaha! Eric is de enige van de 3 rooien die echt alleen rood en wit heeft en hij heeft ook die mooie tekening in zijn vacht. Hij weegt een keurige 392 gram.

9-5-2020: Eric, of Avi zoals hij later liefkozend zal worden genoemd. Ons lieve, rustige rode mannetje. Wie had dat gedacht: een rustige rode bengel!? Op dit moment dan. Maar hoe dan ook, hij is op dit moment het meest rustig van de 3 rode broers maar oh zo lief. Hij smult van het Bibi vlees en laat zeer zeker niet onder sneeuwen. Zijn favoriete broer is Perry maar de 7 spelen wel veel samen. Eric weegt op dit moment 596 gram.

23-5-2020: Lieve Eric, een heel aanhankelijk en zelfbewust kereltje. Zo valt ie bijna niet op en zo wil hij knuffelen. De rode broers zie je met elkaar spelen en dan zie je echt dat Perry en Eric kleiner zijn dan Julien en dat Perry en Eric meer naar elkaar trekken maar net als je die constatering hebt gemaakt liggen alle kleurtjes weer bij elkaar te slapen. Eric laat het eten zich goed smaken en weegt dan ook een keurige 834 gram op de leeftijd van 7 weken.

6-6-2020: Avec Eric, het heldere mannetje. Eric is een lief en energiek type. Niet druk maar lekker speels. Hij kan zo opgaan in het spel, betrekt de rest daar ook bij maar je kunt de leider in het spel wel aan hem zien. De meest grappige capriolen haalt hij uit. Een heerlijk semi brutaal ding die het zo lekker vindt als je hem kriebelt en aandacht geeft. Eric laat zich niet ondersneeuwen en lijkt voor niks bang maar een eendagskuiken vond ie de eerste keer toch stiekem wel een beetje spannend. Eric zit op een keurig gewicht van 1,120 kg. en is prima in verhouding qua bouw. Ook heel herkenbaar en wat hem van zijn 2 rode broers onderscheid is zijn mooie markering op de zijkant en op de rug. 

20-6-2020: Lief, lief mannetje! Hij wil zo graag bij de mens zijn. Maakt hem niks uit wie het is, zelfs bij visite komt hij lekker op schoot zitten. Eric komt ook zo grappig wat in zijn slungel fase qua bouw. Maar hij heeft het dan ook heel druk, dus gauw wat eten, een snelle knuffel en gauw weer door. Tot hij echt aandacht wil of moe is, dan is hij net klittenband wat aan je vast zit. Heerlijk! Eric weegt op dit moment 1,390 kg. 

11-7-2020 en daar ga je dan Eric Avigdor... Vanaf nu zal je liefkozend Avi genoemd worden. Dag lieverd, we hebben van je aanhankelijke karakter genoten. Jij lieve knuffel, hoe schattig en stoer tegelijk kun je zijn. Op de dag van verhuizen was hij 14 weken en woog 1,900 kg. Dag lieverd, blijf zoals je bent want je bent super!