* September 2022: we hebben kittens! Ivy is bevallen van 6 kittens en Anna Ariel is een dag later bevallen van 4 kittens. Allen doen het super, de voorstelronde zullen we zo spoedig mogelijk gaan doen.

* Oktober 2022, kittens verwacht: vakre Lindis verwacht 3e week oktober haar baby's, de vader is onze Kjell.

 

 

****

Herhaling kitten info:

De reservering van een kitten staat vast na aanbetaling van €250,- . Door deze aanbetaling weet de aanstaande dienaar zeker dat de kitten gereserveerd staat voor hun. Bij afzegging van de aanstaande dienaar volgt er geen restitutie. Mochten wij van mening zijn dat de aanstaande dienaar zich anders heeft voor gedaan of mocht de kitten niet kunnen verhuizen wegens onvoorzienigheden m.b.t. de kitten zelf zal de aanbetaling terug gestort worden, minus eventuele reeds gemaakte kosten.

Kittens verhuizen naar nieuwe dienaren vanaf 15 weken leeftijd, nadat ze alle benodigde keuringen van onze dierenarts hebben gehad. Kittens verhuizen met een overeenkomst. Het resterend bedrag zal overgemaakt zijn voor de overdracht.

Bij serieuze interesse voor een volgende combinatie uit onze cattery, stuur dan gerust een introductie mail. Wij zijn dol op informatie van toekomstige dienaren. Op korte mailing met als hoofdvraag 'wat kost een kitten' wordt niet gereageerd. Heb je de intentie om katten vrij buiten rond te laten lopen: sla ons dan over.

****

Mede dank aan Volierebouw Aduard, Groningen, dat wij onze kittens zo fijn kunnen laten ontwikkelen in een veilige omgeving. Ze krijgen alles geluiden, geuren en activiteiten mee van het huiselijke leven. In fases bouwen we het op en breiden uit, ook voor de rust en gewenning van de mama's want ook voor hun is het schakelen in hun emoties. We hebben gelukkig de ruimte, en ook in het vorige huis maakten we ruimte. Kittens kunnen veilig ontwikkelen, heel fijn!