2023/2024/2025 combinaties met Kjell

 

2023

CH Kjama's Hanna x Kjell van Yjovi 

Hanna haar moederslijn kennen we want dat is de zus van Jari, Jovana, die inmiddels ook bij ons woont. Haar vaderslijn is bij ons wat onbekender maar haar vader Vito zelf kennen we wel goed en fysiek: een prachtige kater met een heerlijk zacht karakter.

De combinatie tussen Hanna en Kjell geeft een mooi laag inteelt percentage, een 2,58% inteelt en 10,3% polaris.

De stamboom zal dan worden:

https://www.pawpeds.com/db/?a=p&ids=3:1614825;2:1559663&g=4&p=nfo&o=elastic

 

 

2023/2024

CH Alfrodull's Floortje x Kjell van Yjovi

Een keurig laag inteelt percentage van 2,60% en 9,67% Polaris. De combinatie met Kjell's vader, Sven Chester van Yjovi, was al heel erg geslaagd en nu zijn we erg benieuwd naar wat er tussen Floortje en Kjell voor moois gecreëerd kan gaan worden. We wachten geduldig af! 

De stamboom zal worden:

https://www.pawpeds.com/db/?a=p&ids=3:1430662;2:1559663&g=4&p=nfo&o=elastic 

 

 

2024/2025

Nog ver weg, de meiden mogen eerst lekker groeien:

*Pernille av Durathror

*Penelope av Durathror

 

 

***

*Onze tijd spenderen we graag aan onze diergaarde en dierbaren dus alleen bij serieuze belangstelling geven we tijd aan geïnteresseerden. Nadat er interesse is getoond d.m.v. een uitgebreide informatieve mailing en wij denken dat we in het totaal een match zijn, gaan we verder met elkaar. Wij hebben sowieso als eerste een keus indien wij denken dat er een geschikte kitten voor de toekomst van de cattery bij zit. Je kunt je voorkeur uitspreken voor een kitten maar uit eindelijk kijken wij ook naar de karakters en wie bij wie een match is. Dit om een optimale mooie toekomst voor de kitten maar ook voor de dienaren te kunnen maken.

 

*Kittens verhuizen naar nieuwe dienaren vanaf 15 weken leeftijd, nadat ze alle benodigde keuringen van onze dierenarts hebben gehad. Komt het beter uit als een kitten wat later verhuist is dat geen probleem in goed overleg, dan kunnen wij nog iets langer genieten van de dan inmiddels (Noorse) bengel. Dat jullie tijd vrij hebben gemaakt om de bengel te laten wennen is het allerbelangrijkste. Dat die zich gewenst voelt.

Bij serieuze interesse stuur dan gerust een introductie mail. Wij zijn dol op informatie van toekomstige dienaren. Op korte mailing met als hoofdvraag 'wat kost een kitten' wordt niet gereageerd.

De reservering van een kittens staat vast na aanbetaling van €250,- . Door deze aanbetaling weet de aanstaande dienaar zeker dat de kitten gereserveerd staat voor hun. Bij afzegging van de aanstaande dienaar volgt er geen restitutie. Mochten wij van mening zijn dat de aanstaande dienaar zich anders heeft voor gedaan of mocht de kitten niet kunnen verhuizen wegens onvoorzienigheden m.b.t. de kitten zelf, zal de aanbetaling terug gestort worden, minus eventuele reeds gemaakte kosten.

Het resterend bedrag zal overgemaakt zijn voor de overdracht.