2-10-2022, en dan ben je al weer 2 en een halve week, bijna 3 weken. Zo ontzettende knappe, alerte en schattige kittens!

 

Zo lig je samen in de buik van je mama en zo ben je allemaal geboren. Welkom lieve kindertjes!

 

Signe keek haar oogjes uit! Whow!

 

Zo ontroerend mooi! Anna Ariël werd bij de laatste 2 kittens bijgestaan door haar eigen kraamzuster Ivy.

De eerste 2 kittens baarde ze in een mand buiten in de veranda. We hadden nog gecheckt maar niets duidde op een weeën storm laat staan een bevalling. Anderhalf uur later checkten we waar ze was. Ze had al 2 kittens zelf, alleen, gebaard. Ja, dan ben ik als hooman-mama erg geëmotioneerd want zoals ik al tegen haar zei: 'hier hoef je dat niet alleen te doen lieverd, de anderen helpen je heus.' Ze was hier nog maar 6 weken op dat moment en dan is 'al aardig gewend zijn' een heel ander begrip als je op het punt staat van bevallen en de hooman-mama je nog niet kan 'lezen'. Gauw mee naar binnen richting de kittenren waar Ivy haar onder haar hoede nam. Ze kunnen het alleen, natuur is wat het is, maar hoe mooi als het samen kan.

 

Dat Anna Ariël niet zo 'vol' zou zitten als dat Ivy zat was ons al snel duidelijk, hoewel haar eerste nest 6 kittens bevatte. Maar hopen dat het geen zes mini kittens zouden zijn! De buikomvang zegt niet altijd alles, net zoals gewicht toename maar ze was erg atletisch nog tot op het laatst en dat is toch wel een indicatie voor ons.

 

Kjama's Anna Ariël x Kjell van Yjovi

Hun stamboom is:

https://www.pawpeds.com/db/?a=p&ids=3:1408196;2:1559663&g=4&p=nfo&o=elastic

Deze combinatie geeft een mooi lage 2,46% inteelt percentage en 9,65% polaris.

De ouder lijn van Anna Ariël kennen wij: haar opa van moeder's kant is de vader van Ivy. En van vaders kant kennen we het maar al te goed ook want dat is Jari.

Onze nieuwe dame Kjama's Anna Ariël is op date geweest bij onze Kjell. Toen ze rond de 3e week van de zwangerschap was overleed haar liefhebbende fokker. Direct dezelfde dag hebben wij o.a. Anna Ariël bij ons in huis genomen zodat zij kon bijkomen en wij haar verder konden begeleiden.

Anna Ariël is op 15-9-2022 bevallen van prachtige kittens, zo mooi! Het zijn 2 poesjes en 2 katertjes, allen op hun eigen manier (brown) black tabby (silver) (white) blotched. Als eerbetoon aan Anna Ariël's fokker beginnen de stamboom namen met 'Karina's' en de namen zelf beginnen met de letter J aangezien dat de eerst volgende letter was voor een nestje. Karina volgde het alphabet voor namen.

Ze is een dag na Ivy bevallen en de dames hebben zo veel aan elkaar, samen liggen ze met hun kindertjes en de verzorging gaat ook samen. 

 

mama Anna Ariël

 

Eer wie ook eer toekomt: op onderstaande foto papa Kjell