vakre Bjørnebær av Durathror

En daar was nummer 4! Om 18:05 uur kwam er een heel donkere kitten en toen hij wat opdroogde kwam steeds meer zijn prachtige tekening tevoorschijn. Daar was mooie Bjørnebær! Een oh zo mooie black tabby gemarmerd, NFO n 22. Met een prachtig geboorte gewicht van 106 gram.

*Bjørnebær: bosbraam.

*hij gaat samen met zijn creme zilveren broertje verhuizen naar LMariska en Lammert in Zwolle.

 

 

Knappe Bjørnebær liet steeds meer van zich zien bij een leeftijd van 1 week jong en woog een prachtig 216 gram en had daarmee zijn geboorte gewicht verdubbeld. Mama vakre Lindis zorgt zo goed voor haar kindertjes, ze verlaat de kraambak amper. Hartstikke goed! En wij doen graag de catering voor haar en bedienen deze mooie mama met liefde. En dan heel snel stiekem een snelle knuffel voor de kleintjes.

 

22-11-2020: Bjørnebær is al weer 2 weekjes. En ohhhh hoe verliefd kun je weer zijn!? Wat een knap kind! Die prachtige tekening, hij is net zo'n verrassings bonbonnetje: er komen steeds meer kleur lagen tevoorschijn. Dit mooie kind woog op deze leeftijd een prachtige 316 gram en gaat net zoals zijn broers en zus prachtig gelijkmatig in zijn groei ontwikkeling. We genieten!

 

10-12-2020: De verliefdheid slaat weer toe hoor...wat een mooi en stoere dondersteen is Bjørnebær. 4 weken dik en een heel bewust karakter. Lief, aanhankelijk want aandacht is fijn. Dan gaat hij op zijn ruggetje draaien en maait met zijn voorpootjes naar je hand, al echt lekker uitdagen in het spel. Hij trekt veel op met Viddas maar ja, dat is ook een heel ondernemend type. Zuslief mag ook mee doen, die is ook stoer. En blauwe broer is ook lief, vooruit, die mag ook meedoen! Bjørnebær woog op 9-12 548 gram.

 

21-12-2020: Ons stoertje Bjørnebær! Lekker ding! Met een mooi gewicht van 748 gram op de leeftijd van 6 weken. Hoe flink kun je je zelf vinden. Hij is ondernemend en al spelend zie je hoe stoer kijkend hij zijn broertjes en zusje probeert te imponeren. Tja, dat lukt niet heel erg goed. Zus kan hem hebben, Viddas is net een blij ei en gaat gewoon vrolijk verder en Blåbær kwam toch net te laat op de actie af. En dan zie je dat Viddas diegene is waar hij achteraan loopt van nou ja toe dan maar. 2 tegenpolen in kleur en karakter en toch zo gelijk. En dat maakt het dat ik denk dat dit de beste combinatie is voor de toekomst. Ze vullen elkaar aan. We zijn dan ook erg blij dat de vakre 4 ling 2 om 2 in de toekomst mag gaan verhuizen en blij met deze nieuwe dienaren in de Durathror familie. Maar eerst gaan we lekker zelf nog verder genieten in hoe de knapperds zich verder ontwikkelen!

 

25-12-2020, met mama op de uitkijk.

 

Wat een heerlijk slapend fluffy bolletje!

 

9,5 week jong. Het neusje nog wat nat van het eten.

Ik kan alleen maar smelten en zuchten....wat een ontzettend mooi Noren kind!

 

10 weken, 18-1-2021: Die lieve vakre Bjørnebær, rustig en stoer tegelijk. Ik smelt gewoon van hem. Wat is hij mooi en lief! Menig tascontrole na bezoek bij deze vakre 4 maar ook zeker bij hem want veel mensen zien nu pas hoe mooi hij is. Zijn tekening en kleuren komen steeds meer naar voren. Een echt fotomodel!

Hij heeft als laatste  van de vakre 4 last van de zure melk van mama gehad. Dat geeft helaas een gewicht dipje. Maar lekker wat probiotica er s'ochtends bij, mama Lindis af en toe even een rompertje aan en we hadden het weer onder controle. Ook Bjørnebær heeft dus gewoon zijn eerste vaccinatie gekregen en ook geen enkele ent reactie!

Het gewicht is weer flink stijgende maar voor nu weegt hij 1 kg. Voor dat we het door hebben groeit hij uit tot een enorme beer, die lieve Bjørnebær.

 

Vakre Bjørnebær is al weer 12.5e week. Jasses, wat gaat het snel! Bjørnebær ontwikkeld zich zo mooi en lief! Hij weegt op de leeftijd van 12 weken een mooie 1.490 kg. Hij heeft het langst (als laatste begonnen) last gehad van mama Lindis haar hormonale uitspattingen maar daar heeft dit heerlijke ventje totaal geen hinder meer van.

 

7-2-2021: 13 weken knapperd, nou ja, bijna 13 weken maar hoe dan ook, er lag sneeuw!

 

20-2-2021: Dag lieverd, dag heerlijke knuffel Bjørnebær. Wat een lief knuffeltje, vaak vlakbij me. En is hij dat niet dan is hij bij zijn broers. Ze spelen alle 3 zo leuk met elkaar en soms voegt zuslief zich er ook bij. Nog steeds trekt Bjørnebær het meest naar Viddas, de keuze is goed gemaakt over wie met wie verhuist. Bjørnebær woog op 21-2-'21 een keurige 1,850 kg op de leeftijd van bijna 14 weken.