"Op 9 november 2020 is vakre Lindis bevallen van 4 kittens! In 2 etappes, er zit 8 uur tussen nummer 2 en 3. Het was een lange zit maar Lindis heeft het grandioos gedaan. Kalm, relaxed en ze was helemaal in haar element."

****

Op deze pagina hebben de verhuisde vakre kids hun kolommen met foto's die wij krijgen na de verhuizingen. Met pijn in het hart hebben we ze verhuisd want ze waren alle 4 zo ontzettend lief en gezellig. Maar het is de nieuwe dienaren gegund en we hopen dat ze net zoveel plezier van ze hebben als dat wij hun start in het leven hebben mogen meemaken. Dag lieverds, we missen jullie maar we zijn heel blij dat jullie het zo naar het zin hebben met elkaar en de juiste dienaren.

 

****

Vakre Viddas Gull av Durathror heet nu bij zijn nieuwe dienaren Max en hij is samen met zijn broer vakre Bjørnebær av Durathror verhuisd, hij heet nu Boris. Ze wonen in Amersfoort maar gaan over een paar maanden samen met de dienaren naar een heerlijk nieuw huis in Zwolle verhuizen.

We wensen Lammert en Mariska al het plezier met deze lieve bengel-boefjes!

Hieronder foto's vanaf de verhuizing plus 1 baby foto van bij ons. Omdat ze samen zijn verhuisd zullen ze ook gezamelijk de foto kolom hebben:

 

 De dienaren op vakantie? Dan de harige kids ook op super vakantie in raskatten resort Cats inn te Havelte! De heren hebben genoten!

 

****

Vakre Blå Lyng av Durathror en haar blauwe broer Blåbær av Durathror zijn samen naar Oosterhout, N-B, verhuisd. Ook samen! Een hele goede aanvulling op elkaar. Ze zijn gaan wonen bij dienaren Nicolette en Peter. Ze gaan nu als Sophia en Archibald door het leven.

Omdat ook zij samen zijn verhuisd krijgen ze ook een gezamelijke foto kolom. Een baby foto van de tijd bij ons en daarna de foto's die we mogen ontvangen na de verhuizing. Het ga jullie goed lieve bengel-boefjes!

Jullie hebben in de 1ste week bij de nieuwe dienaren al goed laten zien hoe een vrije-NFO-opvoeding eruit ziet, hahaha! Het verraad zich aan veel foto's dat ze lekker liggen uit te rusten want in actie krijg je ze bijna niet op de foto!

 

maart 2021: En toen was het tijd om de melktandjes te wisselen! Welke van wie is zullen we niet weten maar dat mag het plezier om de vondst niet bederven, hoe leuk is het als je wat vind! Blå Lyng, Sophia, en Blåbær , Archibald, worden groot!

 

En als je zus een 'je weet wel poes' is geworden, dan ben je extra lief voor haar!

 

20-4-2021: Hoe lief kun je samen zijn......

 

mei 2021, mooi blauw jongens kind Archibald (vakre Blåbær)

 

Mei 2021, mooi blauw meisjes kind Sophia (vakreBlå Lyng)

 

9-10-2021 En dan komt de dag dat je in de buurt bent en de prachtige blauwe kids weer ziet! Wat lijkt Archibald op broer vakre Gideon! En wat lijkt Sophia op haar mama vakre Lindis! Ik kon er niet over uit!

Wat heb ik genoten, onder het genot van de gastvrijheid van hun lieve dienaren inclusief een heerlijke lunch. Echt een familie Durathror.

 

****

Lindis heeft op 31-7-2020 haar fiv/felv test gehad en die was zoals verwacht keurig negatief. De kittens zijn uit de ouder-(en grootouder) lijnen GSD4 en PKDef negatief.

Deze combinatie geeft een keurig laag inteelt percentage van 2,95% en 10,3% polaris.

Voor de stamboom:

https://pawpeds.com/db/?a=p&v=fi&ids=3:1350400;2:1332917&g=4&p=nfo&date=iso&o=ajgrep

Lieve Karina en Patrick, cattery Kjama, wederom bedankt voor het vertrouwen in ons en dat wij Jari weer als vader van onze kittens mochten hebben,

 

vakre Lindis van het Nieuwlicht

 

CH cio cio san's Siv Toshe (Jari)