Perry Kilkuller av Durathror 

*Perry Kilkuller gaat wonen bij onze Lillemor av Durathror in Bedum.

 

Perry is als derde geboren om 02:33 uur. Weer zo'n mooie rode knul. We zien wel verschil met zijn 9 minuten oudere broer omdat Perry zilver heeft, kijk maar bij zijn staartje. Voor het gemak heeft hij nog wel even een blauw halsbandje om. Hij woog bij zijn geboorte 84 gram.

Perry is NFO d 22 (rood gemarmerd) Hij heeft alleen bij zijn teentjes crème-achtig wit, dat wat nu lichter lijkt is meer crème. 

 

***Perry Kilkuller is in het boek Mistral's Daughter een bankier met wie Maggy Lunel een affaire begint. Perry is desalniettemin getrouwd maar wil de relatie met Maggy niet verbreken. Hij komt er achter dat Maggy zwanger van hem is, dochter Teddy zal onwettig ter wereld komen. Perry wil van zijn vrouw scheiden maar zij weigert. Perry laat Maggy toch naar zich toekomen in Amerika waar hij woont maar bij aankomst blijkt dat Perry verongelukt is.***

 

 

25-4-2020: 3 weekjes jong, Perry oh Perry met jou gaan we nog wat beleven. Hij is de meest aanwezige van de 3 rode broers, kijkt al heerlijk eigenwijs de bak door en had ook heel snel door waar dat vreemde geluid vandaan kwam (ik roep ze altijd met 'babieeeessss') en dat geluid betekent aandacht. Een heerlijk helder mannetje. Op dit moment is hij de lichtste van de 7 met zijn keurige 364 gram. Misschien dat hij daardoor ook als snelste door de bak wandelt. 

9-5-2020: Ons guitig mannetje Perry heeft een heel onschuldig koppie en haalt op dit moment geen bengel streken uit maar waarschijnlijk verbergt dat lieve koppie vele capriolen die hij al aan het bedenken is. Van de broers trekt hij het meest naar Eric, wat wel komisch is omdat zij van de 3 rode broers ook het meest op elkaar lijken. Perry was toe aan vast voedsel, hij groeit dan ook lekker. Hij weegt op dit moment een keurige 558 gram. 

23-5-2020: Perry is een heerlijk alert mannetje die niet heel erg op de voorgrond treedt maar toch opvalt. Hij speelt dat het een lieve lust is samen met de rest maar het lijkt dat Eric wat meer voorkeur voor hem heeft in het spel. Perry is de kleinste van het stel met zijn 680 gram op een leeftijd van 7 weken. Een schattig en nieuwsgierig lief bengeltje is hij.

6-6-2020: Perry is een super zacht mannetje, wanneer het echte rode bengel gehalte bij hem gaat ontwikkelen zullen we nog gaan zien, heus, maar op dit moment nog geen echte perikelen hoewel hem weinig ontgaat. Hij let goed op en kriebelen is goed, dat mag, hij is graag bij ons maar hij heeft het druk met opletten. Je ziet hem echt loskomen bij zijn broers en zussen maar is geen haantje de voorste, hoewel hij zich ook perse niet laat ondersneeuwen. Perry is de kleinste van de 7 met zijn 970 gram. Hij eet graag, speelt graag en heeft een heel aandoenlijk koppie die gelijktijdig schattig uitkijkt maar de alerte PietjeBel zie je er ook in.

20-6-2020: onze Pietje Bel Perry! Lief mannetje! Hij en Gimbel zijn heel nieuwsgierig aangelegd. Nee is dan ook geen optie als je net van alles op de eettafel aan het ontdekken bent. Nu doen wij niet echt aan corrigeren maar het is wel heel vermakelijk te zien hoe volhardend hij is. Perry kijkt er dan ook vreselijk schattig bij en smelten we maar weer. Perry weegt op dit moment 1,140 kg.

11-7-2020 wordt het huis al wat leger maar gelukkig blijft Perry nog een paar dagen bij ons, hij verhuisd de komende week. dan gaat hij bij onze kjære Lillemor av Durathror wonen. Een super huis met super dienaren maar jullie voelen hem al aankomen: ja, ook Perry gaan we heel erg missen. Onze Pietje Bel met het onschuldige koppie. Dit lieve boefje woog op de leeftijd van 14 weken 1,690 kg. We gaan nog een paar dagen van hem genieten en dan ja ook dan is het weer loslaten maar wel zijdelings meegenieten. We zijn heel benieuwd hoe dit mooie rode ventje gaat uitgroeien.